Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 3

• 77 346
  • 888
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, педиатърката отказа да попълни имунизационния календар, който купих и вместо него ми даде разпечатан от системата лист с вписаните имунизации. Дали ще го приемат?

ще го приемат, много малко педиатри попълват имунизационнен календар вече

# 136
  • София
Здравейте, педиатърката отказа да попълни имунизационния календар, който купих и вместо него ми даде разпечатан от системата лист с вписаните имунизации. Дали ще го приемат?

ще го приемат, много малко педиатри попълват имунизационнен календар вече

Уф, отдъхнах си. Благодаря.

# 137
  • София
Мацки,пак имам въпрос.Относно трудовата книжка на тати,той се води управител на фирма.Фирмата е на негово име,по трудов договор се води от 18.04.2017 год.а като управител на фирма се води от 06.02.2017.Коя дата трябва да пише в служебната бележка и трябва ли да нося и негова трудова книжка.Счетоводителят му е казал,че трудова книжка не му трябва!?Какво да правя?Утре мисля да подавам документи,а малката е болна и хич не ми се занимава да ни връщат за недоразумения с бележките Sad
Не съм сигурна, че е нужно да се пише датата, от която е на тази позиция/има договор  newsm78 .Мисля, че е достатъчно да се нанесат данните, да се пише каква е позицията и, че е с трудов договор към тази фирма.

Трудовата книжка е нужна, но може само снимано копие.Първа страница и там, където са нанасяни данни за сегашната фирма.  Знам, че някои са носили оргинал за сферка, но в системата на пише такова нещо.

Аз за малко да получа инфаркт  hahaha Мъжът ми забеляза, че в системата съм попълнила като адрес на семейството предишния ни адрес. В същия квартал, но друга улица. Явно съм забравила да го сменя. Та добре, че може да се оправи, вече виждах как директорката отказва записване, защото улицата се различава  Laughing 
Днес се очаква да му дадат трудовата книжка.Тя седеше у него, но Януари постъпи на работа в тази фирма и от тогава не се е наканил да си я вземе.

# 138
  • София
Аз за малко да получа инфаркт  hahaha Мъжът ми забеляза, че в системата съм попълнила като адрес на семейството предишния ни адрес. В същия квартал, но друга улица. Явно съм забравила да го сменя. Та добре, че може да се оправи, вече виждах как директорката отказва записване, защото улицата се различава  Laughing 
Само да си знаеш - при директорите е инфото, с което е заключена системата.
Ако повдигне въпроса за различните улици, обяснете и покажете, че квартала е един и същ и че точките не се променят.
Може и да го пропусне това и да не се заглежда, не знам доколко ще е стриктна.

# 139
Здравейте мами,

Относно точка.6 от небходимите документи

Служебна бележка, че * е в отпуск за гледане на дете от * с район на месторабота: *. Служебната бележка трябва да съдържа изх. №, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя. Копие на трудова/служебна книжка, като лицата имат право да заличат трудовите си възнаграждения.

Някой има ли образец на тази служ бележка, че трябва да си я пиша сама, от работодателя казаха че само ще я заверят.

Или някоя мама да прати снимка на нейната за справка (със заличени данни, разбира се)

М.М. взе такава, но тя е различна и не мога да я ползвам за образец

Благодаря много

# 140
  • Paradise
Ето моята бележка:
"Фирма" ЕООД

У Д О С Т О В Е Р Е Н И Е
Изх. № ....../15.05.2017 г.
Настоящото удостоверение се издава на ........................, ЕГН ..............., л.к. № ............, изд. на .............. г., от МВР СОФИЯ; в уверение на това, че лицето е в отпуск за гледане на дете от „фирма“ ЕООД и местоработата й е в район (пишеш кой район).

Настоящото удостоверение да послужи пред .........................

Ръководител:.................. /подпис и печат/

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 15:42 от Пипинс

# 141
  • Paradise
Записах чавето днес много бързо.
Всички документи ни бях ок.
Не ни взеха амбулаторната карта и имунизационния паспорт, на есен да сме ги носили (сега само ги погледнаха)
Директорката ни регистрира в системата, получих потвърдителен мейл.
Да заповяда септември месец Simple Smile

# 142
  • София
Не ни взеха амбулаторната карта и имунизационния паспорт, на есен да сме ги носили (сега само ги погледнаха)
Браво на вас.
Лична карта оригинал на мъжа ви носихте ли? Искаха ли ви я?

# 143
  • Paradise
Браво на вас.
Лична карта оригинал на мъжа ви носихте ли? Искаха ли ви я?

да, носих и двете лични карти, както и копията им. Да, искаха ги за сверка.

# 144
  • sofia
Здравейте, знаете ли дали е възможно смяна на набора преди второ класиране ?

# 145
Не, не е възможно

# 146
  • София
Под амбулаторна карта имаш предвид здравно-профилактичната ли?
Аз скоро давах нова карта и имунизационен паспорт (разпечатани имунизациите) в частната ДГ, където сега ходи детето. Обаче за новата трябва да извадя нови документи, нали?
Имам още един въпрос, на който не намерих отговор. При постъпване в ясла се правят изследвания на детето, а след това за ДГ пак ли? Ако реално ходи до 1 септември в друго заведение и веднага се премести в новото, това нужно ли е да се прави?

# 147
  • София
Ако реално ходи до 1 септември в друго заведение и веднага се премести в новото, това нужно ли е да се прави?
Не.

# 148
  • sofia
Не, не е възможно
Благодаря за отговора! И аз така предполагам, но все пак да попитам ☺

# 149
  • София
Ако реално ходи до 1 септември в друго заведение и веднага се премести в новото, това нужно ли е да се прави?
Не.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт