Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 3

• 77 915
  • 888
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не сме приети и сега чакаме следващото класиране Sad

# 46
Небеше ли премахнато това с трудовите книжки

# 47
  • София
Честито на всички приети дечица.
Ние също сме приети по 1-во желание, ох.
Аз искам да попитам дали има дечица който изостават с имунизациите, (ние малко изостанахме), та въпросът ми е каква бележка трябва да представим при записването, близка позната ми каза( нейното дете също изостана много с ваксините, много боледува), че ЛЛ е казала, че има нови изисквания вече и ги изпратила на комисия за отлагане. Не се ли дава просто бележка, защо се е наложило забавяне в имунизациите???

# 48
  • Сф
Системата е отворена за нетърпеливите.

# 49
Честито на всички приети! Аз изтеглих детето от системата и реших,че ще го пусна на ясла през 2018г когато ще е на 2,2г. Надявам се и догодина да има някакви места,че като гледам сега за набор 2016г за 1ва яслена си е зор... Rolling Eyes

# 50
  • София
Тъй... сега чета какви са необходимите документи и имам въпрос.
Задължително ли е да бъдат предоставени личните карти в оригинал и ксерокопие на двамата родители? Проблема е, че мъжа ми в понеделник ще пътува за чужбина и няма как да си остави л.к. ще разполагам само с копие.
Имате ли представа дали ще е достатъчно?

# 51
  • София
Ако няма да бъде тук, мисмя, че ще ти трябва нотариално заверено копие на личната му карта и нотариално заверено пълномощно от него за теб.

# 52
  • София
Ако няма да бъде тук, мисмя, че ще ти трябва нотариално заверено копие на личната му карта и нотариално заверено пълномощно от него за теб.
Ужас. Благодаря.

# 53
Здравейте, приети сме на доста задно желание и ми се иска да изчакаме и второ класиране. Знам, че трябва да отида до градината и да подам декларация, че няма да се запишем.Въпросът ми е за останалите документи, мога ли да ги подготвя тази седмица и да ги използвам евентуално за следващо класиране, в смисъл има ли някъде където се упоменава конкретната градина и има ли ограничение за датите? Мерси много! И честити на печелившите, както и успех на тези, които продължават!

# 54
Служебните бележки не можете да ги подготвите предварително, трябва да са изведени с дата след класирането. А колкото до упоменаването на конкретна градина, мисля, че не е задължителен реквизит на бележката.

# 55
Служебните бележки не можете да ги подготвите предварително, трябва да са изведени с дата след класирането. А колкото до упоменаването на конкретна градина, мисля, че не е задължителен реквизит на бележката.

Това условие не то видях в списъка с документите. Сигурно ли е? Нали все пак информацията трябва да е актуална в момента на класирането.

# 56
Всичко документи са ми изгадени с дата 15.05. Simple Smile

# 57
  • София
И ние сме приети по първо желание. Въпросът ми е, от кога спира изплащането на обезщетение за майчинство? От записване на детето в детското заведение или от фактическото тръгване на детето в яслата?

# 58
  • Sofia
От фактическото тръгване

# 59
  • София
И ние сме приети по първо желание. Въпросът ми е, от кога спира изплащането на обезщетение за майчинство? От записване на детето в детското заведение или от фактическото тръгване на детето в яслата?
От тръгването на детето на ясла. Ако се върнете на работа, ще получавате 1/2 от майчинсгвото за втората година. Ако не работите, ще ви спрат цялото майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт