Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 3

• 77 927
  • 888
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря

# 61
Здравейте! Дъщеря ми е приета в 74 ОДЗ, тъй като за там имахме най-голям бал. Интересувам се дали има някоя мама, която би желала да се сменим. Интересуват ме ясли в квартал Хаджи Димитър - примерно 58-ма или 103-та

# 62
Служебните бележки не можете да ги подготвите предварително, трябва да са изведени с дата след класирането. А колкото до упоменаването на конкретна градина, мисля, че не е задължителен реквизит на бележката.
Благодаря! Така си и мислех, все пак за другите документи мога да се организирам предварително!

# 63
  • София
Здравейте. Имам въпрос относно текста на служебната бележка. За район на месторабота - само район ли се пише, или пълен адрес?

# 64
  • Sofia
Само района е достатъчен

# 65
Здравейте,

За самоосигуряващо се лице - Данъчна декларация, заверена от НАП, че лицето е самоосигуряващо се лице - това декларацията за започване на дейността ли е?
И още нещо - ако запиша детето в една ясла/градина, но по някаква причина реша да го отпиша от там, имам ли някакво наказание за това при следващо кандидатстване догодина (за друг район)?

# 66
  • София
И още нещо - ако запиша детето в една ясла/градина, но по някаква причина реша да го отпиша от там, имам ли някакво наказание за това при следващо кандидатстване догодина (за друг район)?
Не, никакви наказания няма да последват.

# 67
Здравейте,
Честитот на приетите и успех на чакащите за второ класиране!
 В имейла пишеше, че срокът за записване е до 27 май. Наистина ли е така, защото бях останала с впечатление, че второто класиране е от 22 май, а то би трябвало да е след записването. Иначе е добре, ако срокът наистина не е до 19, както си мислех, защото засега не мога да си намеря труд. книжка - не си спомням къде съм я сложила като си прибирах нещата за излизане в майчинство... Някой знае ли, ако случайно е изгубена, за колко време може да се издаде нова и дали ще е проблем? Ох, дано я намеря...

# 68
Във второто и следващи класирания отново ли местата ще бъдат разделени на социална и обща опашка или вече всички сме на едно, т.е отпадат и социалните точки?

# 69
  • София
Във второто и следващи класирания отново ли местата ще бъдат разделени на социална и обща опашка или вече всички сме на едно, т.е отпадат и социалните точки?
Отпадат социалните Simple Smile

# 70
  • Sofia
Отпадат социалните опашки, но не отпадат социалните точки.

http://kg.sofia.bg/isodz/faq;jsessionid=B64702DF977A4ABA4ADE19543D7591DC#6
"10.4. Какво означава, че първоначалното класиране за прием от септември ще се проведе на две стъпки?
...
Следващите класирания, които ще се провеждат през две седмици всяка събота до 24.06.2017 г. (включително), ще включват само една стъпка. Ще се сформира само една обща опашка за всяко детско заведение/набор, в която ще участват всички кандидатури с пълния брой точки по всички критерии."

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 02:27 от brin de muguet

# 71
Здравейте, дали има родители на дечица, класирани в СДЯ 31, район Красно село?

# 72
Здравейте
Приети сме на ДГ. Досега посещаваме СДЯ. Сега , за да го запиша отново ми излиза, че трябва да предоставя имунизационен паспорт и лична здравно профилактична карта на детето. Тези наново отивам при личния лекар за тях или ги вземам от старата градина?

# 73
  • София
Здравейте,
Честитот на приетите и успех на чакащите за второ класиране!
 В имейла пишеше, че срокът за записване е до 27 май. Наистина ли е така, защото бях останала с впечатление, че второто класиране е от 22 май, а то би трябвало да е след записването. Иначе е добре, ако срокът наистина не е до 19, както си мислех

Записването на класираните деца е от 15.05.2017 до 25.05.2017 в работно време и до 17:00 часа на 26.05.2017 на място в детските заведения.
Следващото класиране ще се извърши на 27.05.2017 година.
Това го копирах от сайта.

# 74
  • София
Имам проблем и не мога да отворя заявлението за записване в секция "Необходими документи".
Някаква идея къде да го намеря онлайн? (знам, че има и при директорките на място).

Общи условия

Активация на акаунт