Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 154 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Искам да попитам има ли някой, който е ползвал Pure poison на Dior в имитация от Bargello и доволни ли сте от трайността?

# 61
  • Karlovo
Аз го ползвам в имитация на Заг и много го харесвам, дано някой се включи с мнение за Баргело  Simple Smile .

# 62
  • Габрово
С много хубави впечатления съм  за БАРГЕЛО...

# 63
Бихте ли споделили кой имитации на Баргело са сполучливи? Искам да си взема някакъв нов аромат, нещо трайно и интензивно като аромат, подходящ за сезона.

# 64
Баргело май вече малко трудно се намират. Аз се сдобих с Екстаза на Нина Ричи и имам от размяна Midnight Poison на Диор - и двата са убийствени като аромати съответно и трайни. Среднощната отрова не я познавам в оригинал, но ароматът на Баргело сам по себе си е супер. Нината малко се разминава с оригинала, но не можеш да го сбъркаш.  Имах и Tresor Midnight Rose,  той беше почти идентичен с оригинала и също много траен.

# 65
  • Добрич
Някоя от фирмите, предлагат ли онлайн наливни количества? Искам да поръчам малко за проба от различни парфюми.

# 66
Днес минах да тествам новите аромати на Рефан и съм със смесени чуства.

351. CREED Rose Imperiale - много тежка, на моменти кисела роза, напомня ми на продуктите от серията ,,Българска Роза''  Като цяло не ми допадна особено

352. CREED Aventus For Her- отново една нотка взема надмощие над другите и тук това е пачулито. Адски много ми прилича на Angel,  но с добавена роза вместо шоколад. Другите нотки са на много заден план.

354. Hermes Galop D'Hermes- много си подхожда на името. За мен този парфюм рисува картината на спарена кожа, обилно полята със стар сок от дюля и  малко роза за разкош.

355. Prada La Femme- този ме грабна веднага Heart Eyes  Упойващи жълти цветя обилно обгърнати от ванилия. Много присъствен и тропически аромат, подходящ за лятото. Не съм пробвала Soleil Blanc Tom Ford, но не знам защо си го представям много сходен. Отнесох 100 от този Blush

357. Valentina Myrrh Assoluto- този го поръчах насляпо и понеже още не е дошъл исках да видя какво съм си взела. Много нежен, почти гальовен тамян, смесен с ванилия. На блотера ми се стори лек като интензитет, но се надявам на кожа да е по-наситен.

358. Hermes Muguet Porcelain- моноаромат на момина сълза. Зелен, чист и леко скучен за мен.

356. Burberry My Burberry Black- този мислех,че също ще ми допадне, но се оказа убийствено сладък. В първия момент имах чуството че са поляли блотера с някакъв концентриран захарен сироп. За жалост го изгубих и не успях да проследя как се развива.

# 67
  • Бургас
Аз също харесвам Прадата и в оригинал,за мен няма общо със Soleil Blanc Tom Ford.Супер познат ми е този парфюм,не се сещам на кой ми напомня,но както писах е силно присъствен.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 17:12 от Bright Crystal

# 68
Има промяна в списъка на Рефан, като част от ароматите вече не се предлагат и са въведени 2 нови.
Някой може ли да ми каже на какво отговарят 029 и 030?

Ароматите които вече не се предлагат на официалния им сайт са:

001- Miss Dior Cherie
032 -Rumeur 2 Rose Lanvin
181- Gucci Premiere
194- Pure DKNY
149- Burberry Sport Women
130- Rose the One D&G

# 69
  • BG-DE
На мен Прадата много ми напомня за Поем на Ланком но това описание на CREED Aventus For Her направо ме хвърли в музиката  #Crazy това, което аз взех нямаше нито пачули нито каквато е да е прилика с Ейнджъл, а е приятен, лек, нежен пролетен аромат но, за съжаление с отчайващо слаба трайност  Confused

# 70
  • Пловдив
Доволни от този аромат на Raphella?Въобще марката как е?
R183- COCO MADEMOISELLE- CHANEL

# 71
И аз тествах новите на Рефан. Само розата на Creed я нямаше. Отнесох една 20-тица на Валентина, ще си взема и от Прадата. За пръв път нови аромати така да ме грабнат.

# 72
Между другото "Трезор" в изпълнение на Рефан е много добро копие,пиша го ако има негови фенки. Simple Smile
Моя приятелка преди няколко дни си взе оригинала му, повлияна от мен, която ползвам имитацията на Рефан.
Имахме възможност да ги тестваме паралелно- много добра имитация. В скоро време не съм се пръскала само с един парфюм постоянно, още повече, че този изобщо не е по моя вкус, но... съм пристрастена.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Взех си 50мл  Bvlgari - Goldea на Заг и отново да кажа много добре е изкопиран Heart Eyes Като трайност още не мога да преценя, все не ги усещам като се напръскам. Peace
Вчера го разносвах.  Heart Eyes Харесва ми много, яката на ризата ми мирише много осезаемо, аз си го усещах също цял ден.  Дано и от оолните да се усеща. Simple Smile

Момичета, моля Ви помогнете дали това Narciso Rodriguez For Her - черното шише има имитация...Преди май имаха Рефан, но я спряха...
Имам един капсулован Рефан, имитация на Нарцизо, но не знам точно кой имитира, мога да погледна номера, който е на шишето после и ако желаеш ще ти го подаря. На мен нещо не ми допадна.  Blush

# 73
Момичета, споделете ми мнения за Eden. Сънувах се снощи с него и днес не ми излиза от ума

# 74
  • Варна
Да споделя и аз съм много доволна от Goldea-та шишето 50мл е към края си вече Laughing Поливам се обилно сутрин и вечер още се долавя. Питаха ме и с какъв парфюм съм Blush Crazy

Общи условия

Активация на акаунт