Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 180
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • BG-DE
Момичета, споделете ми мнения за Eden. Сънувах се снощи с него и днес не ми излиза от ума

Доколкото знам версията на Рефан е много добра, ако питаш за имитация Simple Smile

# 76
  • Габрово
Момичета, споделете ми мнения за Eden. Сънувах се снощи с него и днес не ми излиза от ума

Доколкото знам версията на Рефан е много добра, ако питаш за имитация Simple Smile
да ви кажа честно ...познавам отлично оригиналния Еден...и този на Рефан не ми харесва...просто мое мнение  Peace

# 77
Аз пък искам да попитам за имитацията на Лидл , Бос Оринджа? Някой коментар.. целя трайност, харесва ми като ароматче. Но няма тестери за проба Simple Smile

# 78
Аз пък искам да попитам за имитацията на Лидл , Бос Оринджа? Някой коментар.. целя трайност, харесва ми като ароматче. Но няма тестери за проба Simple Smile
Имам го,един от любимците ми! При мен е траен.

# 79
Подкрепям напълно,изпръсках няколко шишенца.Но,според мен е по за Коледно време. Simple Smile

# 80
# 81
  • Варна

Една 50-ца на Заг изпръсках зимата. Харесвам го,но определено за по-хладно време.

# 82
# 83
  • София
На Парфен. Разкашен и много траен.

# 84

За мен най - добрата имитация беше на Баргело, но вече почти не ги внасят в БГ.

Другата, която определям като супер близка до оригинала и с отлична трайност е тази на Ди енд Пи.

# 85
  • Бургас
Момичета,да Ви кажа,че Баргело вече са Рафаела Голд.LaughingВ Бургас сме имали от 1 година Баргело по центъра и аз чак днес видях, Laughingедно мъничко магазинче.Да споделя веднага за Бонбон на Виктор и Ролф,същия е като истинския!!! Незная какво са ми дали преди,но си беше доста по-далеч,този е едно към едно.Пробвайте,страхотно се развива,и да споделя за Алюр на Сан Сиро наскоро си го припомних и сравних директно с оригинала от Парадокса,разликата е в първите 10-на минутки,после стават еднакви.Обърнете му внимание,ако не искате да се изръсвате 200 кинта за истинския. Mr. Green

# 86
Аа, ти си подстрекателка!  Hug Тъкмо се чудех на Бонбона, ама 200 лева в момента никак не ми се дават. И само в Бургас ли ги има Рафаела?

Намерих ги. Тези ли са?

http://www.raphellabg.com/

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 17:15 от *Emia*

# 87
  • Бургас
Емиа,на моето шише пише Рафаела Голд и е 50мл, може да са от преди да се прекръстят на Голд,преди ми бяха дали друг,който се разминаваше с оригинала.Гледай да пише Рафаела Голд за по-сигурно да не стане нещо гаф. Laughing Момичето ми каза че има два вида от 14лв. и от 20лв,като тези от 20 били мн.по-трайни,спомена и за капки Thinking.Ако си купиш ти дават подарък 30мл,като доплащаш 5лв,парфюмите са три по техен избор,може да се вземе и мъжки.Сега пак сравнявам с оригиналната проба и този,супер близки са за мен,мислех да купувам истниския но,абсурд да дам 200 лв,като този е идентичен и ме устройва идеално.Пробвах и Черното Бърбъри на Рефан,за мен има разминаване.Същият ми е като Май Бърбъри,но той оригинала за мен си е същински Май. Laughing

# 88
Обадих се на телефона от сайта. Нямали Бонбон. Някъде можело и да е останал, но не зареждали с парфюми, които не се търсят много. Жалко. А е толкова хубав.

# 89
  • Deutschland
Гледам, че и на Ескада имат само три парфюма. Ще ми се да пробвам Магнетизъм в тяхна версия

Общи условия

Активация на акаунт