Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
-
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
-
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
-
Има ли налична имитация на Good Girl от REFAN и има ли капсулиран вариант на продукта?
-
Къде мога да намеря парфюми и на какви цени са?
Тъкмо се чудех на Бонбона, ама 200 лева в момента никак не ми се дават. И само в Бургас ли ги има Рафаела?
.Ако си купиш ти дават подарък 30мл,като доплащаш 5лв,парфюмите са три по техен избор,може да се вземе и мъжки.Сега пак сравнявам с оригиналната проба и този,супер близки са за мен,мислех да купувам истниския но,абсурд да дам 200 лв,като този е идентичен и ме устройва идеално.Пробвах и Черното Бърбъри на Рефан,за мен има разминаване.Същият ми е като Май Бърбъри,но той оригинала за мен си е същински Май.