Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
От няколко дни се разхождам с Mystery Tobacco Carolina Herrera на Refan.Мога да кажа, че е просто уникален.  Води се унисекс и аз с удоволствие си го ползвам. Табако Ванил ми остана на заден план. Трайност, присъствие. Дано някой от вас да го е пробвал и също да сподели мнение!Пробвайте гоооо!

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:52 от Винаги себе си

# 91
Момичета,да Ви кажа,че Баргело вече са Рафаела Голд.LaughingВ Бургас сме имали от 1 година Баргело по центъра и аз чак днес видях, Laughingедно мъничко магазинче.Да споделя веднага за Бонбон на Виктор и Ролф,същия е като истинския!!! Незная какво са ми дали преди,но си беше доста по-далеч,този е едно към едно.Пробвайте,страхотно се развива,и да споделя за Алюр на Сан Сиро наскоро си го припомних и сравних директно с оригинала от Парадокса,разликата е в първите 10-на минутки,после стават еднакви.
Прощавай, кой е магазина?

Азси купих Eden-а. Има нещо странно в тозипарфюм, което не успявам да определя.За този нещо да ми кажете като gres-lumiere-blanche

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 11:29 от Kasidy

# 92
Здравейте. Днес попаднах на парфюмите Aristea и имаше имитация на Angel thierry mugler и го помирисах и ми се струва че може би се доближава до оригинала и се задържа за добри 2-3 часа.. Въпросът ми е дали е добра имитация?

# 93
  • Габрово
От няколко дни се разхождам с Mystery Tobacco Carolina Herrera на Refan.Мога да кажа, че е просто уникален.  Води се унисекс и аз с удоволствие си го ползвам. Табако Ванил ми остана на заден план. Трайност, присъствие. Дано някой от вас да го е пробвал и също да сподели мнение!Пробвайте гоооо!
и мен той просто ме грабна....уникален е...но имам усещането,че  е за по-студено време...

# 94
Пробвах 3 от новите предложения на Рефан:

Carolina Herrera - Mystery Tobacco - топъл и елегантен тютюн, класически аромат за мъжки парфюм... Много ми хареса! Смятам обаче, че есента и зимата ще са идеалните сезони за него.
Valentino - Valentina Myrhh Assoluto - не мога да хвана конкретна нотка, която се откроява (може би тамян или кожа), но също е сравнително топъл аромат, леко опушен. Струва ми се, че би бил най-подходящ за есента. За мен е унисекс и също доста ми допада, мисля да си го купя.
Hermes - Hermessence Muguet Porcelain - преобладаваща момина сълза със зелени нотки, но противно на очакванията ми се оказа леко тежка. Усещам някаква фекална нотка, която ме отблъсква - ако не беше тя, вероятно щях да си взема и този парфюм, тъй като останалото в него ми харесва (обожавам пролетни цветя).

Не мога да кажа дали приличат на оригиналите, тъй като не съм ги пробвал. За трайността също не мога да дам мнение - впечатленията ми са от блотери.

# 95
  • Варна
 Да се оплача  Cry. Успях да изпръскам една 30-ца Greed 352. Мноого ми харесваше. Напълних наново тоя път с 30 капки и..греда. Парфюмът тотално се промени  Sick. Тежък ми е чак задушлив. Буквално не знам как ще го употребя.

# 96
  • Габрово
Да се оплача  Cry. Успях да изпръскам една 30-ца Greed 352. Мноого ми харесваше. Напълних наново тоя път с 30 капки и..греда. Парфюмът тотално се промени  Sick. Тежък ми е чак задушлив. Буквално не знам как ще го употребя.
от същото място ли го напълни...и .промяната е заради капките ли? ...или  ?...питам,защото имам наскоро подобен случай...налях си good girl...всичко беше ок...а после си налях от същото място  и все едно беше друг парфюм,като разреден със спирт ми се стори...

# 97
  • Варна
 Да от същото място е. Гарантирано мацката не прави шмекерии от нея купувам от години. Явно капките ми скроиха шега.

# 98
  • Бургас
Магазинът на Рафаела Голд е по улицата към стоматологията,но по надолу около магазина на Рефан някъде.Как го обясних само. Grinning Те пък много тъпо,точно Бонбон да не зареждат,един от най-хубавите и трайни парфюми. Stop

# 99
  • BG-DE
Може ли да ми препоръчате добра имитация на този парфюмhttps://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Gabbana-Pour-Femme-15335.html , ако има такава, разбира се  Simple Smile

# 100
Hermes - Hermessence Muguet Porcelain - ... Усещам някаква фекална нотка...

Не си само ти  Mr. Green И оригиналът е така

# 101
Hermes - Hermessence Muguet Porcelain - ... Усещам някаква фекална нотка...

Не си само ти  Mr. Green И оригиналът е така

Жалко... До този момент каквото и да пробвах на Hermes, все ми харесваше, но ето че и те ме разочароваха. Grinning

# 102
Не знам дали съм само аз, но до този момент не мога да дишам нищо на Hermes, нито в оригинал, нито като имитация. Както и на Шанел. Единствено О Премиер на Шанел ми е маалко по-...поносим (той пък няма имитация май).

# 103
  • Стара Загора
Момичета, някоя от вас пробвала ли е имитацията на Hermes Voyage във вариант на ЗАГ?
Колежка ме пита, понеже на Giza явно и се струват скъпи.

Помня че хвалехте и на Zen, но на D&P ли беше? newsm78

# 104
  • София
Zen на D&P.  Peace Voyage на Заг беше много сполучлив. Не знам дали го предлагат все още.

Общи условия

Активация на акаунт