Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
По Александровска е магазина на Заг,аз точно заради Мон Герлен отидох днес.Оригиналът ми е на свършване и да знам дали да вземам нов или на Заг.Аз не съм фен на Заг принципно,от всички фирми техните парфюми са най-далечни от оригиналите за мен.Иска ми се да е добра версията на Заг,но не ми се вярва,но пък ако е ще съм много щастлива. Mr. Green Предпочитам Парфен,Баргело и Сан Сиро лично аз.Ще се радвам тези фирми да я направят.Perfectr,писали сме заедно,благодаря ти, Hugоще не съм го носила Елиън,да,точно там е магазина на Заг.На Ди енд Пи магазин май вече няма,жената разпродаваше парфюми и имаше много малко каза,че вероятно ще затварят.HKI, и за мен е нетипично,но ми се случи, Simple Smileблагодаря и на теб. Hug Ще го разнося в по-хладна нощ край морето,в по-умерени количества. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 21:11 от Bright Crystal

# 391
Кристалче, този Герлен и аз много го харесвам! От Бергело умувам какво да поръчам, имам 1 седмица време. Задължително ще тествам Poison girl.

# 392
  • Габрово
Момичета Simple Smile...да ви попитам ....преди,преди години   ..много коментирахте Womanity...какво става ..сега парфюмирате ли се с него..харесва ли ви ...имате ли го ...

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 19:58 от mila_sesi

# 393
Имах Уоманити в изпълнение на Рефан - за мен си беше много добро копие, доста траен и достатъчно близък до оригинала. Солар, това е ужасно. На мен точно Tresor la nuit придоби подобен цвят след едно известно време, но беше във версия на Рефан. Самият аромат обаче не се беше изменил.

# 394
Солар, това е ужасно. На мен точно Tresor la nuit придоби подобен цвят след едно известно време, но беше във версия на Рефан. Самият аромат обаче не се беше изменил.
И аз съм имала парфюми, които СЛЕД МНОГО ВРЕМЕ променят цвета си. И оригинали и имитации.
Това тук моето от вчера, обаче, не е този случай. Това тук е БОЯ - ОРАНЖЕВА.

# 395
  • Стара Загора
Добро утро. Момичета, от къде мога да закупя онлайн Баргело?

# 396
Да, наистина куцо. Заредиха ли в София новите на Заг вече?

# 397
Някоя имала ли е Шанел 5 от Рефан ? Мирисала съм го само от капачка и не ми хареса, но знам, че ароматите се различават от капачка до върху кожа, а няма как в магазина да го тествам по друг начин. Парфюм от капачка ми е харесвал, а реално пръскане не и обратното. Хуго Бос на Рафаела също ме интересува как е, защото последното взимане от Рефан беше нетрайно като аромат и нищо общо с този, които знам от преди 6 години, когато за пръв път започнах да го ползвам.
Днес си взех Адикт от Роксан, който от капачка не ми хареса отново, но позволяваха да се пръска и ми харесва. Взех си миналата седмица Гоод гърл на Рефан, много ми харесва, но бързо като че ли изветрява, не знам с двойно капки как ще изглежда.. пфф поста ми стана разтеглив съжалявам

# 398
  • София
Шанел 5 няма добра имитация.

# 399
  • BG-DE
Солар,една съседка ходи до центъра и я помолих да ми донесе от Заг блотер с Нощния трезор. Ами проблемът, както и предполагах, е в продавача. Тя каза, че течността в шишенцето е била светложълта, на блотера няма петно и мирише силно и наситено. Новите аромати били налични но,за съжаление, не се е сетила да пръсне от тях Sad

# 400
В Зак Зодиак на Борис ги има новите.
Модерната муза е много добре издокарана, според мен, по-добре от една имитация на Баргело, която съм пробвала и сравнимо с оригинала трайна. Напръскала съм едната китка с оригинала, другата с копието - обърках ги направо вече, но ако не греша кое къде е даже я усещам по-наситено имитацията.

Герлена ми хареса, взех едно мъъъничко шишенце и от него, за да го тествам по-добре. Видя ми се, че е добре, но оригиналът не съм го ползвала, само съм го подушвала на рекламно картонче, което са ми връчили пред магазина и то преди два-три месеца - тоест не съм сигурна, че го помня особено. Така или иначе ми хареса.

# 401
Солар,една съседка ходи до центъра и я помолих да ми донесе от Заг блотер с Нощния трезор. Ами проблемът, както и предполагах, е в продавача. Тя каза, че течността в шишенцето е била светложълта, на блотера няма петно и мирише силно и наситено. Новите аромати били налични но,за съжаление, не се е сетила да пръсне от тях Sad
Много ти благодаря, е, поне вече знаете от кого да не купувате парфюмите на Заг Зодиак....
И все пак съм изненадана, че течността е била жълтеникава.
Абсолютно съм сигурна /200%/, че колкото пъти съм сипвала от този парфюм в магазина, течността е била винаги абсолютно прозрачна.
По помпичката и на дъното на моето си шише имаше няколко капки останали - абсолютно прозрачна беше течността.
 ooooh!
На кой му хрумна да боядисват парфюма...просто нямам думи за тая им "велика" идея.
 Sick

# 402
  • София
Не е прозрачна, Солар. Бледожълта е. Снощи погледнах моя. Hands V

# 403
  • Варна
Здравейте момичета! bouquet
Всеки ден ви чета с най-голямо удоволствие, но не пиша, защото нямам какво ново да кажа. Просто много ми станаха и оригиналите и имитациите и вече рядко купувам парфюмчета.
Последната ми покупка  беше в  средата на март точно от същия търговец, но не от OLX, а от Базар бг. Тогава поръчах за мен и приятелка Покривините градини и Магнетизъм. Аз винаги поръчвам 60мл. в стъклено шише с метална помпичка. Тогава всичко си беше наред. /Дано винаги да е така/. Течността беше много светло жълта почти бяла. Аз поръчвам от това момче вече от две години и досега проблеми не съм имала. Имам купени от него около 10 парфюмчета.
Съжалявам ,че със Солар така се е случило и си мисля,че просто течността е била стара. Възможно е и да не е била правилно съхранявана.  
При мен така се получи с Нощния трезор, но имитация на Рефан. Купих го светло жълт почти бял и след една година беше вече тъмно жълт до оранжев. Аромата не се беше променил, но мисля беше станал малко по тежичък - по наситен и издържаше повече време. И с други парфюми така ми се е случвало след година да потъмнеят и да станат по наситени. Никога обаче не са боядисвали.

# 404
Значи не съм само аз, чийто Нощен трезор е потъмнял. Вчера го подуших, ароматът малко се е поизменил, станал е по-тежък.

Общи условия

Активация на акаунт