Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте, извинявам се, че нахълтвам така но си търся сполучливи имитации на CAROLINA HERRERA - GOOD GIRL и DIOR - SAUVAGE . Някакви препоръки ? Благодаря предварително!

# 436
Днес извадих шишето с La Nuit Tresor версията на Рефан , бях прибрала шишето , за да ползвам други аромати, но след дискусиите за Заг и Рефан, посърбяха ме ръцете.  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes
Ще ме накарате да пробвам версията и на Заг, макар, че с Рефанската доста коментари получих. Twisted Evil

Сутринта влиза една клиентка и възкликна, че и мирише на захарен памук, много хубаво и миришело.  Laughing

Дано в събота да хвана магазина на Заг и да видя новите парфюми и аз. Заинтригувахте ме.

# 437
  • Бургас
Лоренка,виж Sauvage във версията на Рефан,много,много добър. Heart Eyes Модерната Муза на Заг е великолепен парфюм,слага в джоба си доста скъпи оригинали,страхотен! Peace

# 438
Имам въпрос към момичетата от Бургас, извинявам се, че не е много по темата. В Зара Бургас, дали се предлагат техните арфюми, че съм на морето и се чудя дали да мина оттам?

# 439
Е,успях да стигна до Заг.  Има само мостри на новите аромати. Тествах и трите естествено.  Blush
И трите ми харесаха, но фаворит ми е Мон. Страхотен е!!!! Има нещо,което ме кара да искам пак и пак да го помириша.
Не успях да си взема, защото го няма наличен все още.
Излезнах с друга покупка обаче- 03 kenzo- flower. С ръка на сърцето това е нещото, което търсих толкова време. Абсолютен фаворит ще ми е за сезона.  Не знам дали е близка имитацията с оригинала,нямала съм допир с него,но версията на Заг много ми харесва.
Обичам новите находки!!!

# 440
  • Бургас
 В магазин  Зара- Бургас продават и парфюми, а  някой от тях в момента  са дори  намалени.

# 441
В магазин  Зара- Бургас продават и парфюми, а  някой от тях в момента  са дори  намалени.
Благодаря!

# 442
Здравейте , дами. Искам да Ви попитам къде може да се намери магазин на ЗАГ във Варна? Благодаря YumYum

# 443
  • Варна
Колхозния,улицата,която е точно между елитис и първия блок с гаражите. Точно на ъгъла под новата кооперация има табела отвън на тротоара. Девойката е супер симпатична и мила.

# 444
  • BG-DE
Добра и уханна вечер, мили дами  Simple Smile забравих да споделя, че при последното ми посещение в Заг пробвах и техния вариант на Ла ви е бел флорал, защото оригинала е новата ми любов  Heart Eyes и смея да твърдя, че и тук са се справили много, много добре. Този фланкър на ЛВЕБ, за мен, се оказа най-удачен и искрено  препоръчвам любителите на Нощния ланкомски трезор да го пробват, поне за мен носят еднакъв дух без да са близки като аромат, а версията на Заг е и с почти (пу-пу да не я урочасам  Joy) феноменална трайност  Grinning

# 445
  • Пловдив
http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/Партньори%20в%20страната
Тъкмо одеве търсих и аз,но май ще поръчвам онлайн когато заредят,защото няма наблизо. 😒
всъщност има и ми е влизо,мерси!
А парфюмите с оригиналните си имена ли са в магазина?щото в Парфен нищо не схващам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
  • София
На първа страница са списъците, в които срещу съответния номер на имитация ще видиш кой оригинал имитира.

# 447
  • Пловдив
На първа страница са списъците, в които срещу съответния номер на имитация ще видиш кой оригинал имитира.
Peace

п.п. явно аз не мога да чета и не го намирам тоя Герлен newsm78

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 13:46 от mystic woman

# 448
  • Бургас
Мистик,няма го на първа страница затова не го намираш. Stuck Out Tongue Нали за Мон Герлен питаш,номерчето е 374MG.

# 449
  • Пловдив
Мистик,няма го на първа страница затова не го намираш. Stuck Out Tongue Нали за Мон Герлен питаш,номерчето е 374MG.
Grinning да... bouquet

Общи условия

Активация на акаунт