Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Онзи ден влизах в ДМ, но изобщо не се сетих да погледна за Аюрведа на Тезори. Преди го търсих, но не го бяха заредили още. Другата седмица ще го тествам.  Simple Smile
Ох...тествах го току - що. За първи път ми се случва да излезе нов парфюм от тази марка и да не си го купя. Силен, мощен, свръх сладък, на кожата ми преобладава именно тази захарна сладост, а на блотера усещам повече лимона и жасмина /не съм наясно с пирамидата, просто описвам впечатленията си/.
Две минути ми отне да ровя панически в ума си за да си спомня къде точно съм усещала този /точно този!/ аромат...Беше нещо мнооооого отдавнашно, от преди парфюмната ми болест...Отне ми време защото прелиствах в ума си парфюмите...А то не било парфюм /това от спомените ми/. Лимонов ароматизатор спрей за въздух - било е преди повече от 25 години, но аромата го помня чудесно.
Не е лош парфюма, но не е моят, категорично.
Поне за сега, де, защото вкуса както знаем се мени с времето.
Между другото го разграбват бързо, явно го харесват повечето дами.
Душ - гелът със същия аромат, мисля, че беше 500 мл. е на промоционална цена от 5,99 лв.
 Peace

# 631
  • В къЩи.
Много харесвам аромата на този лосион http://www.kozmetika.bg/BETTINA-BARTY/51942_Red-Line-%D0%9B%D0%B … 1%8F%D0%BB%D0%BE/
Има ли парфюм ,който да ухае като него?

# 632
  • София
Тезори имаше много варианти в Ремедиум. Един ден минах и се побърках от пробване. Имаше някои уникални неща!

# 633
  • София
solar, благодаря за коментара.  bouquet Много ми се иска на моята кожа да прилича повече на някое Мерве, отколкото на ароматизатор за въздух.  Simple Smile

# 634
  • Пловдив
Вие за колко купувате от Зодиак?Щото ходих,намерих МОН Герлен за 8лв,50мл без шише,във флаконче...трябва да си го пресича.

# 635
  • София
По 0,15 лв. за мл. в мое шише. Всички стъклени бутилчета, които предлагат са на цена 2,50 лв. 25 мл. в пластмасово тяхно шише струва 4,95 лв. Това е за магазина им на Княз Борис в София.

# 636
В Заг Бургас Мон Герлен
11лв - 55мл
8,75 в мое шише пак 55мл.
Без пари работа. 😂

# 637
  • Пловдив
В Заг Бургас Мон Герлен
11лв - 55мл
8,75 в мое шише пак 55мл.
Без пари работа. 😂
направо!  Grinning

# 638
  • Пловдив
Момичета, коя е най добрата имитация на Premier Jour - нещо съм полудяла и ми се носи точно тази класика. Преди си взимах от MOOD-четата но сега са премахнали дори номера му от списъците в магазина...

# 639
  • Бургас
Преди много години имах оригинала,смело мога да твърдя,че Рефанската версия/поне при мен/ беше по-трайна от него.И е супер близка.

# 640
  • Пловдив
Благодаря, Брайт! Не съм я пробвала и ще го направя в най скоро време. Само да споделя, че версията на Заг, не ми харесва - в началото около час има една миризма на лилиуми, която няма в оригинала. В последствие изчезва и  става близък до оригинала, но ми се искаше нещо по добро...

# 641
Момичета, срещали ли сте сполучлив Jo Malone Orange Blossom и Neroli Portofino на Том Форд? Изобщо има ли направени Джо Малоун?

# 642
  • София
Jo Malone Orange Blossom няма имитации, а Neroli Portofino го предлагат Рефан и Парфен. Имитацията на Парфен е по-добра.  Peace
Днес пробвах Аюрведа на Тезори. Върху моята кожа се развива по много сходен начин като Еликсира на чудесата, като имитацията на Заг ми харесва повече. В Тезори пачулито ми идва в повече, но от фирмата едва ли са търсили пълна идентичност с Еликсира.  Peace

# 643
  • Габрово
Сигурно много сте го коментирали...но

La Vie Est Belle  на Парфен или Рефан

и

La Vie Est Belle Florale  на Парфен или Рефан

в кои варианти е по-добър според вас?

а да и  Pure Poison  На  Парфен или Рефан ???

# 644
  • София
Днес пробвах Аюрведа на Тезори. Върху моята кожа се развива по много сходен начин като Еликсира на чудесата,
А на моята нямат нищо общо. Grinning Не понасям еликсира, а това ми допадна първия път, като пръсках. Втория път реших, че ще го взема. Пръснах се в нас, реших да е подарък за майка ми, защото има леко остра нотка,а тя такива обича. И сега като всички казват, че прилича на еликсира, започвам да си втълпявам, че е така, защото за мен и той има една мъжка нотка.

Общи условия

Активация на акаунт