Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
-
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
-
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
-
Има ли налична имитация на Good Girl от REFAN и има ли капсулиран вариант на продукта?
-
Къде мога да намеря парфюми и на какви цени са?
Продължавам да се чудя защо постоянно се систематизира и обновява информацията на първа страница на темата след като за някои пишещи е трудно да се погледне информацията там.
И аз да се включа в темата. Преди ползвах Refan, но от доста време насам съм фенка на Zag Zodiak - ползвала съм Dolce & Gabbana L`Imperatrice и Lancome La Vie Est Belle и от двата съм много доволна, а сега последния път си взех нов аромат - 372 - YSL - Mon Paris, в магазина много ми хареса, но след това... не съм много сигурна - още се опитвам да свикна с него. Не знам до колко се доближава до оригинала, защото не съм имала възможност да го помириша. Някой пробвал ли го е? На моята кожа май не е особено траен, но за сметка на това не веднъж съм получавала комплименти, като съм била с него.
Отчаях се от себе си. Аз съм болен човек явно. Мислех, че им намалявам бройката, а се оказа, че само "смених жанра", но лакомията ми е същата, че и стана май още по - голяма. Пиша тук, защото знам, че ще ме разберете. Ужас.