Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 154 452
  • 739
  •   2
Отговори
# 720
Благодаря Magnum  . Чудех се дали да се ориентирам към оригинала Armani Si, но съм чувала и други мнения, че не е хубав. Ще си пръскам Рефан, а като имам възможност ще пробвам оригинала.

# 721
Здравейте , дами. Да Ви попитам дали има добра имитация love chole ? Благодаря

# 722
  • Габрово
Момичета ,
някоя от вас взели си Mon Guerlain  обаче на Парфен  и какво може да сподели...

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 20:45 от sesksta

# 723
Здравейте, момичета!
Някоя от вас използвала ли е репликите на Le Parfum?
Продавачката в парфюмерия ми ги похвали, че били досущ като оригиналните, с голяма дълготрайност.
Пръсна ми на блотер и на ръката Диор Адикт. Хареса ми, но чак след време, първоначално беше твърде силен и имаше нещо особено в миризмата му, долавях сякаш формалин.

# 724
  • София
Hristina M. Koleva ,
Аз лично не знам Love Chloe да има имитация...

Е, как да няма?  ooooh! Продължавам да се чудя защо постоянно се систематизира и обновява информацията на първа страница на темата след като  за някои пишещи е трудно да се погледне информацията там.
Hristina M. Koleva, потърси имитацията на Баргело или на D&P. Тези имитации са коментирани като най-сполучливи, но и това го пише на първа страница.  Peace

# 725
  • София
№191 на Рефан още ли е същият, в магазина ми се стори, че друго ми казаха?

# 726
  • Стара Загора
Здравейте! Simple Smile И аз да се включа в темата. Преди ползвах Refan, но от доста време насам съм фенка на Zag Zodiak - ползвала съм Dolce & Gabbana L`Imperatrice и Lancome La Vie Est Belle и от двата съм много доволна, а сега последния път си взех нов аромат - 372 - YSL - Mon Paris, в магазина много ми хареса, но след това... не съм много сигурна - още се опитвам да свикна с него. Не знам до колко се доближава до оригинала, защото не съм имала възможност да го помириша. Някой пробвал ли го е? На моята кожа май не е особено траен, но за сметка на това не веднъж съм получавала комплименти, като съм била с него.

# 727
Момичета ,
Не съм момиче, но все пак да споделя... Simple Smile
Наскоро пробвах няколко неща на Парфен на блотери, включително и Mon Guerlain. Мислих, че е номер 908, но се оказа, че е 909. Първоначално изобщо не ми приличаше на него и реших, че продавачката се е объркала, но след като се прибрах вкъщи и го помирисах отново, усетих добре познатoто ухание на Mon Guerlain. Simple Smile По някое време обаче започнах да долавям и някаква опушена нотка, сякаш някой е пушил цигари близо до блотерите и те са поели от миризмата, което е напълно възможно, но пък не усетих подобно нещо при нито един от другите блотери... На мен също ми е любопитно как са се справили имитационните фирми с този парфюм, но май трябва да се пробва и на кожа...

# 728
  • Бургас
Не харесвам Мон Пари никак в оригинал,но имитацията на Заг няма нищо общо.Много зле са я направили от към близост.Това са два съвсем различни парфюма.

# 729
  • Стара Загора
Не харесвам Мон Пари никак в оригинал,но имитацията на Заг няма нищо общо.Много зле са я направили от към близост.Това са два съвсем различни парфюма.

Ясно...

# 730
  • Габрово
Скрит текст:
Момичета ,
Не съм момиче, но все пак да споделя... Simple Smile
Наскоро пробвах няколко неща на Парфен на блотери, включително и Mon Guerlain. Мислих, че е номер 908, но се оказа, че е 909. Първоначално изобщо не ми приличаше на него и реших, че продавачката се е объркала, но след като се прибрах вкъщи и го помирисах отново, усетих добре познатoто ухание на Mon Guerlain. Simple Smile По някое време обаче започнах да долавям и някаква опушена нотка, сякаш някой е пушил цигари близо до блотерите и те са поели от миризмата, което е напълно възможно, но пък не усетих подобно нещо при нито един от другите блотери... На мен също ми е любопитно как са се справили имитационните фирми с този парфюм, но май трябва да се пробва и на кожа...
благодаря за отговора...

# 731
Скрит текст:
Съвсем случайно ми се удаде случай да пробвам Mon Guerlain на Заг Зодиак /ходих за друго, за мъжкият Avant Garde Lanvin, /разкошна имитация, за който обича восъка в парфюмите/, но се сетих за това колко много всички тук харесвате Mon Guerlain Simple Smile/...И...Фантастично начало! Лавандула, захаросана лавандула. Само след 2 минути, обаче, от лавандулата не остана и помен, а ванилията предизвика у мен усещане за "дежа вю" - Black Opium. Ванилията издържа при мен точно половин час /тествах на кожата си, не на блотер/...На дреха и на коса може би щеше да издържи повече, но като клонинг на Black Opium...
И нали бях решила да "сваля" съзнателно и отговорно бройката под 40 /оригинали и имитации общо, без да броим "дубълите"/...Е, "свалих я"...От 52, "свалих" ги на 60... Sick Отчаях се от себе си. Аз съм болен човек явно. Мислех, че им намалявам бройката, а се оказа, че само "смених жанра", но лакомията ми е същата, че и стана май още по - голяма. Пиша тук, защото знам, че ще ме разберете. Ужас.  
П.П. Някой подготвя ли новата тема?  newsm78  

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 22:02 от solar_fields

# 732
  • София
Някой да знае V2 miss pink от парфюмите на D&P на кой е имитация? Много ми хареса.

# 733
  • Габрово
solar_fields ,като любителка на мъжки парфюми,напиши ми за новите си любими  мъжки парфюмни находки ..
Avant Garde Lanvin
дали го има на Рефан или Парфен ..не го видях на първа страница.

# 734
Скрит текст:
Мисля, че само Заг Зодиак го имат Авангарда. Valentino Uomo Valentino си го нося повече от година вече...1 Милиън също, но рядко и само у дома. Затова пък L`Homme Intens YSL го нося и навън. Joop! Homme ми е абсолютен любимец и го нося и него. А какво какао съм си намерила в един незаслужено пренебрегнат парфюм на Ейвън...X Series Recharge Avon...Valentino Uomo Intense също е много добър. А Black XS L'Aphrodisiaque for Men го обожавам, но не го нося, защото мъж от семейството ми го носи и ...не става да носим едно и също...Laughing
Very Irresistible for men Givenchy е невероятен и той. Тествах новият Bad Diesel на Заг Зодиак...и не е никак лош и той.
Пиша като скрит текст, защото си спомних, че тук съм чувала, че, ако изпишем темата може да я заключат.

Надявам се Меджик или Нел да пуснат новата всеки момент.

Забравих да кажа, че скочих в дълбокото с един мъжки парфюм  - Lapidus Pour Homme Ted Lapidus - само мостра съм си взела за сега, много е "хард" както би казала Кристалчето, нооооо.....е уникален! И никой, ама никой няма да срещнеш да го носи...Още го обмислям.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 22:13 от solar_fields

Общи условия

Активация на акаунт