Рим - 17 тема

• 89 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • тук-там
Засега не ни се получават перфектно нещата, но надеждите ми са в утрешния ден. Днес ранния полет явно беше довършил децата и като ги емнахме на разходка, се напреварваха кой повече да мрънка. Утре-форум и Колизеум☺

Подковала ли си ги... Laughing Буквално.

Ние се прибрахме - всичко беше ок. Най-вече покупките. Laughing
Свекър и свекърва - перфектно държане, малко ги поуморихме, но ....няма как за 3 дни само.
Сигурно всички знаете пазарчето на Пиаца дел пополо, но да си кажа пак - супер дрешки на цени 2 до 5 евро. Нови, ест.. Не знам откъде тези каубои си пълнят чувалите, ама не ми е и важно.
Не са само там, де, ама може да се съчетае с Боргезе....Пътьом. Simple Smile

# 676
Кажи сега, оправиха ли се с Ватиканските музеи, от къде са взели аудиогид-а, къде се оставя после и има ли възможност да се мине през изхода за групи или те си използваха нормалния?

# 677
  • тук-там
Кажи сега, оправиха ли се с Ватиканските музеи, от къде са взели аудиогид-а, къде се оставя после и има ли възможност да се мине през изхода за групи или те си използваха нормалния?

Оправиха се, къде ще идат. Grinning Дадох 3 часа "прозорец".  Аудиогида - незнам, взели са го отнякъде. Изхода - в дясно, с някаква група, но казаха, че е имало и соло елементи - не са им направили проблем.
А, бе честно казано, малко, като че ли попретупаха нещата.... Но са възрастни и ги разбирам, че не им се ходи по цял ден, колкото и да има да се гледа.
Надявам се да са останали доволни и най-вече впечатлени. Така казват, поне. Peace
Аз, не мисля, че ще си причиня друг такъв трип, притеснителна съм си  Laughing Хеле пък от свекърва..
Може би пак бих повторила Израел с тях. Peace

# 678
Сигурно всички знаете пазарчето на Пиаца дел пополо, но да си кажа пак - супер дрешки на цени 2 до 5 евро. Нови, ест.. Не знам откъде тези каубои си пълнят чувалите, ама не ми е и важно.
Аз не знам! Моля те сподели. Някакъв тип flea market ли е? Много ги обичам, какви vintage парфюми съм си намирала на такива.  Heart Eyes

# 679
  • тук-там
Аз не знам! Моля те сподели. Някакъв тип flea market ли е? Много ги обичам, какви vintage парфюми съм си намирала на такива.  Heart Eyes

Не е бълхарник. Peace Прилича, обаче. Изкарват 5-10 сергии  с дрехи. Нови, с етикети.
Точно на изхода на метрото. Лошото е, че тъкмо разгледаш и....изсипват нов чувал отгоре и айде пак.
Последно взех пуловери /дебели/ за мъжа ми - M&S и J&J за по  2.99 E. За мен скромно - няколко бейсик блузки за по 1,99 и суитшърти за щерката пак по 2,99.  Ама ние сме backpackers, та за това толкова...

Флеа-та е на Порта портезе.....ех.....

# 680
Благодаря за идеята.  bouquet И ние ще сме с раници, обаче сигурно ще надникна.

# 681
  • Вестерос
Не го знам аз пазара Grinning Метрото беше след портата зад площада нали?

# 682
  • IT
Такива банкарелле с дрехи и бельо и т.н. има в целия Рим и не само, доста са популярни.Тези специално са  като се излезе от метрото от ляво се пада  или  ако излизаш от пиацца дел Пополо посока трамвая от дясно на бургер кинг.

# 683
  • Вестерос
Сетих се Simple Smile Аз съм разглеждала само на Лаурентина и на Сан Паоло

# 684
Купих билети за Колизеума през сайта, който сте дали в началото на темата. Платих ги и получих мейл от тях, но билети няма никъде прикачени. Моля, за съдействие, ако и някой друг е минал по този път Simple Smile

# 685
Ако има бар код на на потвърждението това е билета.
Ако имаш детски или някакви билети с намаления се минава през каса или може да не си обърнала внимание и да си чекнала опцията да вземеш билетите на място.
Какво пише на мейла?

# 686
Имам букинг код и пише всичко на италиански. Има ли някой, който е купувал оттам и ако да - какво са получили?
Dati Cliente / Client Data
Cliente / Name: Gergana Ignatova 
Dettaglio Ordine / Details
Abbiamo il piacere di confermare che il Vostro ordine é stato accettato.
Codice Prenotazione / Booking Code: 12345678...
Data Prenotazione / Booking Date: 01-Nov-2017   
Pagamento / Payment: 
Importo / Amount: € 28.00
Descrizione / Service Prezzo unitario/ Price Detail Quantità / Quantity Totale / Final Price
Col-For-Pal Pren.Intero WEB € 14.00 2 € 28.00
Attività / Service: 
  2 € 28.00

# 687
Ами имаш код на резервацията, трябва да минеш през каса, за да си вземеш билетите.
Няма да чакаш на голямата опашка, нареждаш се на тази за предварително купени билети и Рома пас или ако има такава за резервации само и минаваш първо през касите за билета, има отделна каса за резервации мисля.
Има много купили и получили, зависи какви билети и каква опция си чекнала.

# 688
Благодаря! Сега видях какво пише в сайта при купуване:
 Ticket on-line
purchase the admission ticket on line and show your order code at the ticket desk

За първи път ми се случва да купувам билети онлайн, а нямам билети хаха. Да знаят и останалите, които като мен се чудят Simple Smile

# 689
Исках да попитам и още нещо: мисля да използвам последната неделя и да отида на Ватикана безплатно. Плаща ли се нещо? Четох, че има такса за куполът на свети Петър.

Общи условия

Активация на акаунт