Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Hug

Докато не е свършил денят на приятелството,  "за приятелите наши нека вдигна пълна чаша и отпия глътка вино"

За сведение, снощи софиянки бяхме на сватба. За Сю може и да е било изненада, ама ние  бяхме предизвествени, та ядохме, пихме и се веселихме

Този път Дж прояви инициатива, та сам организира сватбата, а не чака Сю да му разкаже съня си Wink
Добре че епизодите са по 2.30ч, та все още има шанс да се върнем към миналото и да видим как е тръгнала историята. В този епизод така и нищо ние не видяхме, ако залавянето на 3мата помагачи за ГГ е разкритие, то на мене като зрител, не е. Чакам си отговорите на въпросите, за които намекнаха или повдигнаха, макар и индиректно.

А иначе, дребните душички, макар и добрички изплуваха и удържаха победа - Корхан се вживя в ролята на баща си, а Мехрибан стана кмет. Първият доскоро живееше разгулно на гърба на баща си и се криеше зад гърба на по-малката си сесра, а Мехрибан едно дете не е могла да отгледа като хората, та иска - град да управлява. а двамата заедно не пропуснат да отрекат миналото, забравяйки че започват наготово.  Първият поел фирма, която Тбей сам е изградил в нищото, другият поел управлението на един модерно изграден и процъфтяващ град пак от Тбей. Смешно е, когато такива мушмороци се надуват като пуяци, без грам заслуги. За съжаление природата на човека е такава, че само в утопиите нещо мащабно се създава без желязна ръка. Историята е доказателство.

Тбей си има вини и едва ли се залъгва и пред себе си го отрича, но 30 епизода  само грехове му трупат на гръба. Да кажем, Ширинчето е просто и глупвато, но Дж, умният и благородният супергерой, живял по света и видял доста (всъщност какво е видял и какво и как е постигнал  newsm78) така и в заключенията не се различава от нея. В ДК перефразираха емблематичната френска фраза: "chershez la femme" / "търете Тбей" hahaha hahaha hahaha

За Дж не ми се пише много. Промени се, но неконтролираният му и прибързан гняв си остана. И той, подобно на Тбей, не зачита противника си и не прави опита да ги разбере, На два пъти спасява Тбей, но докато в пожара, наистина постъпи мъжки и благородно  (а може би си искаше врага жив newsm78), то в последния епизод се нахвърли, без да премисли, без да отчита здравословно състояние, оставяйки врага си в безпомощно психологично състояние без капка съжаление. А той най-добре би трябвало да разбира какво значи човекда е скъсал връзките с реалността.  Вичи, това не беше силна постъпка на силен човек, а това че го потърси и го върна у дома му, не беше негова инициатива Peace Направи го заради спокойствието на Сю и страха тя да не загуби тя бебето му.
Разгневи се, обвини за всичко Тбей - разбирам го, но после? После - нищо. Не мога да се възхищавам на хора, които се задействат под чужд натиск, не осъзнават своята отговорност и не изпитват покаяние Crossing Arms
Малко време остана на героите ни. За Ширин съм сигурна, че няма да израстне, но за Дж има все още време и надежда да се смири и да чуе и види и искрено да поиска прошка.
Загубата на паметта е справедливо наказание за Тбей - да си бил силен и властен и изведнъж да се окажеш с бели петна извън борда. Това и мене ме устройва - хем съзнава своето състояние, хем се чувства изгубен. От друга страна си спомня нещата от птрди 5 години, така че може да чуем или видим пълните му спомени Praynig

За мене изненадата бе Бану - съвсем бях я забравила. От отношението на Ръза към нея и от ролята, която й е отредил, си мисля, че не с детето й я е шантажирал, или поне не само с него. Дано 2 еп. не дават как я разследват.

Доста новини и хубави снимки са се появи, благодаря на всички ви Hug
Най ме заинтригува новината за нов филм. Според написато снимките трябва да започнат всеки момент.  Може пак да не видим  филма, но поне снимки ще сиимаме Wink  Чудя се истина ли е newsm78 Ако да, тогава дали фимът ще бъде пак турски newsm78 Все пак Хинер Салем живее и твори във Франция, а турски дори не знае. Може този път проектът да е европейски newsm78

Лека нош или по-точно добро утро Hug

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 02:15 от Bagi

# 571
Рали Hug, Баги Hug и вие нощни птички сте наминали
Баги Peace мисля, че Тбей не само ще му проблясат моменти от миналото, но все повече по-кристално ще си спомни всичко, и най-вече как Ръза го изманипулира. А като разбере, че е убил Адалет..  ooooh! И ако шурея му посегне и на Сю, вече баба Тахи ще превърти и ще го убие Peace Мисля, че СЦ ни подготвят лека-полека за нещо такова. Колкото до разкриване на някои моменти от миналото - и аз бих била доволна това да стане. Ама дали ще имат време за всичко? newsm78

Ами да сложа тогава и няколко гифчета с танца от сватбата Heart Eyes

Лека нощ!

# 572
Добро утро!  Hug

Да ви благодаря на патерица за вашето приятелство и да си пожелаем още дълго да се срещаме ако не на яве, то във форума! Hug
Имаме нова сн с Ясемин, момиченцето на приятели на Киво. Тя се е снимала със всички основни герои.  Simple Smilehttps://vk.com/feed?w=wall-111132277_97278

Имало е новини, докато мен ме няма.
Новината за развода не е приятна, но я очаквахме. Както и да е.
Животът продължава.  Peace
А новината за филм много ме зарадва!  Peace
Дано да видим и ТР някога.  Simple Smile

Що се отнася до епизода, на мен много ми хареса.  Laughing  Обичам да гледам в компания и тогава не забелязвам лошите страни, а само се радвам. че хапнах и пийнах на сватба на любими персонажи в компанията на любими приятелки.  Heart Eyes
Ще коментирам повече по-нататък, само да отбележа прекрасното произношение на руския език на Ръза!  hahaha

Малко снимки от началото.
Хубаво начало.  Peace

Хубав ден на всички!  Hug

# 573
Добро утро Hug Hug Hug

Да пусна кафенцето,че  Вичи Hug и Цвети Hug не са наминали рано сутринта! Peace

Канти Hug Рали Hug Баги Hug, наминали сте късно снощи!Благодаря ви за гифчетата,красивите снимки и коментари! bouquet bouquet bouquet

Линка Hug,за новата снимка на Туба и Ясмин! Hug

Приятен ден,момичета! bouquet

# 574
Привет Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.

Алекс HugМишел HugРинка Hug
Благодаря ви момичета  за удоволствието .

Здравейте! Приятен уикенд!   Hug

Червеният Истанбул (Istanbul Kirmizisi) bg sub

http://www.videoclip.bg/watch/697851_cherveniyat-istanbul-istanb … si-bg-sub-1-chast

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=af1bf41 … 093d0a78055a71313

Благодаря на Алекс и Мишел за подготовката на филма! 
 newsm51  newsm51

Приятно гледане!  Hug

# 575

И аз благодаря за превода на ЧИ   newsm51 newsm51 newsm51, но нещо не мога да го тегля. newsm78
Ако някой го изтегли, ще помоля да го качи някъде, че да го изтегля и аз! Моля!  Praynig Praynig Praynig
Вичи  Hug къде намери тази новина за нов проект на Туба със същия режик и герои от ТР? newsm78
Обстойно търсих в гечето и не я открих. Вероятно това е старата новина за началото на снимките на ТР. Няма нов филм, за съжаление.  Naughty

ПП Тръгна, тръгна!  newsm44
Надявам се да се изтегли докрай, без проблеми.  Praynig
Изтегли се.
Отново благодаря на преводачките!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 09:59 от Lina_4

# 576
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес пак съм позакъсняла, ама...  Simple Smile почивам си.  Peace

А и как само ми се завърна настроението и за писане  Wink - една хубава серия успя да ми върне желанието и съжалявам, че заради този калпав сценарий провалиха една прекрасна възможност за много харесван проект. Не знам дали в друг вариант Киво би ме впечатлил повече, но с този - не успя да оправдае очакванията ми. Но в последната серия, пък малко повече ми хареса, дали е заради радост, че вече са към края на работата, но сякаш го почувствах по-освободен и отразяващ партньорката си.  Simple Smile

А накрая на този пост не мога да не отразя и групата по съвместно онлайн гледане...  Wink голям късмет извадихте вие - хем хубава серия ви се падна, хем и сте се забавлявали добре  Peace Да ви завиди човек де  Wink

п.п. На всичко отгоре и поста си дълго писах...  Crazy та гледам нови отговори пред мен... - първо да ги видя и после ще отразявам  Wink

# 577
Цитат
Надявам се да се изтегли докрай, без проблеми.  Praynig
Линка Hug,и при мен отначало не тръгна!Явно не бяха започнали да го теглят!Вече се изтегли! Peace

Вичи Hug bouquet

На екипа-благодаря за филма! newsm51 newsm51 newsm51...

Да си спомним за датата 10 юни 2011 год.-Монте Карло! Peace

ПП Цвети Hug

# 578
Привет, приятелки! Hug
Изгледах епизода с руските субчета Rolling Eyes Нищо не ме изненада, освен ..Бану Wink И по точно с това, че нито ми изглеждаше притеснена, нито гузна в момента, в който говореше с Ръза по телефона Sad Оттук нататък вече всичко мога да очаквам. Даже и това, че идването на Джес в градчето е планирано от Ръза. Видях, че за Ръза основен противник и цел си беше Тбей. Това, че в един момент станаха съдружници, не беше желанието на бея, а така се случи според обстоятелствата.
През цялото време на сериала, аз се питах за Джес, защо точно на тази възраст, точно сега във времето и защо трябваше майка му да се разболее, за да се почне с тази история. До къде е истината, която Джес ни разказва. Защото и до последно аз не харесах тази му черта, да вярва на всичко, което му е казано. Половин дума от Ширин, му беше достатъчна, за да тръгне "с рогата напред" примерно. Много точно го играе Киво това. Вижте го в момента как подпали, преди да хукне да се бие с Бюлент. Чу Джахуде, лицето му остана вкаменено, после започна да се променя с мисълта, наведе главата ..и напред ooooh!
Незнам какъв ще излезе накрая Прокурора, но много добре го каза на Джес: "Аз не вярвам на никой. Оглеждам ситуацията от всички страни. Може и човек да казва истината." Докато Джес има една истина- неговата Mr. Green Добре е, че после може и да се извинява, ама май засега го направи само на Мехрибан.
Вече с нетърпение чакам следващите серии! Grinning Като видях колко зрителите се зарадваха на "смъртта" на Ръза, май ще му се разсърдя на Тбей, че не го е убил още през "онази нощ" Joy Joy

За мен любовта на младите я има, но за бъдещето им като семейство съм с неясна представа още. На красиви сватби и думи не вярвам само. Те и затова щастливите финали във филмите завършват със сватбата Wink

Та днес може и да ми напишете, с кой екранен съпруг героинята на Туба ще има щастлив живот, според представите ви за такъв Mr. Green

Аз избирам:

Хубав ден желая на всички! Peace

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 10:48 от nadine1111

# 579
  • Русе
Надин  Hug аз никога не се замислям за след финала на някой от сериалите, които гледам - за мен това си е краят и ако там ни показват героите щастливи, то... вярвам така ще е, дали те ще се съобразяват един с друг или ще се променят като образи и характери не ме вълнува, защото промяна може да има и при двамата, тоест  Wink както и в живота става.  Peace Затова няма да избера никой от екранните герои за най-подходящ за героиня на Туба - приемам всички за такива, щом сериалът ми е харесал и съм го гледала, а и все пак това е и целта на дизитата де.  Peace

Цитат
...Her şeyin Başladığı Yerde... ~ Son 2 Bölüm ~  
Всё началось на этой земле ... последние 2 серии ...

# 580
Привет! Hug

Изгледах ЧИ и с бг.субт.!Благодаря на Алекс Hug Ринка Hug Мишел Hug,за превода и субтитрите! newsm51 newsm51 newsm51

Надин Hug,и аз като Цвети Hug,никой не избирам! Peace Съгласна съм и с мнението и относно партньорите! Laughing

зад кадър...

зад кадър от Ийит(Ръза)
Ръза в имението на Алемдаролу...изглежда там ще стреля...
Цитат
Подпись под видео: что- то случится в четверг.
https://vk.com/kivanctuba?z=video40534194_456239036%2F78ebbeb444 … l_wall_-123508620

# 581
Здравейте Hug

Девушки , не расслабляемся ... Рыза с оружием в поместье Алемдароглу (((((
https://scontent-ams3-1.cdninstagram.com/t50.2886-16/..

Привет! Hug

Изгледах ЧИ и с бг.субт.!Благодаря на Алекс Hug Ринка Hug Мишел Hug,за превода и субтитрите! newsm51 newsm51 newsm51

Надин Hug,и аз като Цвети Hug,никой не избирам! Peace Съгласна съм и с мнението и относно партньорите! Laughing

зад кадър...

зад кадър от Ийит(Ръза)
Цитат
https://vk.com/kivanctuba?z=video40534194_456239036%2F78ebbeb444 … l_wall_-123508620

Злати HugТака ли виждам ,но са твои 2 еднакви поста.
Не знам от обед до сега не можех да вляза в бг мама,може би само при мен  е имало проблем.
Скрит текст:
Привет! Hug

зад кадър...

зад кадър от Ийит(Ръза)
Цитат

Линка Hug
Скрит текст:
Тази дама сложи тази информация
Eugenia Damska
8 Jun at 9:06 pm
Actions
https://m.gecce.com/haber-tuba-buyukustun-ile-caner-c..… Хорошие новости! В июне у Тубы начинаются новые съёмки с режиссером "Узкого платья"
Cesur ve Güzel//TuKi  Видях и го сложих,не съм искала да ви заблудя.

# 582
  • Русе
Привет! Hug

Скрит текст:

зад кадър...

зад кадър от Ийит(Ръза)
Цитат

Скрит текст:

Злати  Hug погледнах видеото, ама... ръката, която държи телефона и снима, сякаш ми прилича повече на женска, май има и малък маникюр  newsm78 Поне с моят малко поразвален напоследък поглед така ми се струва  newsm78 Да видим и други какво виждат?  newsm78

https://www.gecce.com/video-en-guzel-kadin-unluleri-gorunce-ne-yaparsiniz

Нещо за Туба, ама... какво?  newsm78 Не разбрах, трябва да видя и допълнително инфо явно  Wink

# 583
Ех, че музика в този нов клип с Елиф и Омер Peace

Днес поглеждам в 10 епизод на Fi , и помислих, че съм объркала сериалите Rolling Eyes Защото в него се появи вече и нашата Джахиде/Sezin ..../ Mr. Green Чак ми беше странно да я гледам без корем и с вечната ръка върху него Mr. Green Така, че Джахидето не я мислете... Joy Joy

Цвети, преди време в темата сложих подобен клип с репортер, който кара случайни минувачи да коментират турските актриси. Естествено, че не разбрах какво си говорят, затова не мога да кажа дали този  е нов.

# 584

Цитат
Злати HugТака ли виждам ,но са твои 2 еднакви поста.
Вичи Hug,пуснала съм един пост! Peace Съжалявам за проблема!При мен понякога ми се изтрива поста и изписва проблем! Peace

Цитат
Злати  Hug погледнах видеото, ама... ръката, която държи телефона и снима, сякаш ми прилича повече на женска, май има и малък маникюр  newsm78 Поне с моят малко поразвален напоследък поглед така ми се струва  newsm78 Да видим и други какво виждат?  newsm78
Цвети Hug,да видим кой стреля! Thinking Знаем,че Ръза няма да се откаже! Peace

Общи условия

Активация на акаунт