Искам да кажа ... (122)_15.05-21.05

• 69 254
  • 878
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кафето сутрин го пия чисто, следобед понякога с добавки.
Тия дни си купих малко миксерче за кафе и това лято ще си правя и фрапе.
Успешна седмица  bouquet

Стиснете един палец за голямото ми момче днес. Има много важен изпит.

# 16
  • Варна
Кафе пия 2 в 1 на нескафе, със захарин. Пристрастена съм.

Аз вчера се наканих да прехвърля всичко от телефона на лаптопа и върнах заводските настройки. После за около половин час си наместих всичко отново. Вече има някои подобрения, например преди отказваше категорично да се върже към домашната мрежа, а сега го прави. Абе, имало му е нещо. Засега се държи добре, горещо се надявам тези проблеми с губенето на сим картата да са вече в миналото.

Стискам!

# 17
Стиснати палци, Жълто цвете!

# 18
Двойно експресо, лаваца, черно.
Колага преди години ми беше правил кафе, сложил захар....имах чувството че умирам.
Тел ми е вързан с гугъл акаунта (моят и на съпруга ми), всичко се прехвърля автоматично.

# 19
Стиснати палци за детето на Жълто цвете!И да се похвали!

# 20
Стискам палци!
Аз пък не пия кафето със захар, но много често опитвам кафето на ММ което е със захар. Ароматът му ме примамва.

# 21
  • Варна
Титина, вече и моят е вързан Simple Smile

# 22
Хич не обичам да ми горчат кафето или чая. Не прекалявам със захарта, лъжичка или две, ако е от машината и е по-силно. Въпрос на навик. Със сигурност мога да се науча да пия и чисто кафе, ама не искам. Laughing Така ми е по-сладко.

Жълто цвете,  fingerscrossed

# 23
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! bouquet

Кафе не пия по принцип, но когато все пак се случи (не повече от три-четири пъти годишно Grinning), е от типа „три в едно“.

Стискам палци, Жълто цвете! Hug

Успешна седмица на всички! bouquet

# 24
  • някъде ... тук ...
Жълто цвете, успех и късмет на момчето!
Ще мине и седмокласната сага, ама... стъжва живота направо Hug

# 25
Кафе с мляко, обичам го леко подсладено, пия го неподсладено. Само едно на ден, рано сутрин.

Мария, трудно е напасването при промени, но като се намести програмата за седмицата, рутината помага и не е трудно. Всички следобедни активности на децата съм ги написала на едно общо седмично разписание, та веднага се вижда кой с кой, къде и кога. Момчетата се водят и взимат сами вече, моята работа е да напомня да тръгнат навреме и да проверя прибрали ли са се, Дребосъчка я водя и взимам аз, но обикновено се комбинираме с други майки. Имам и един голям календар за целия месец с 6 колони (щото и котката е човек), в който пишем извънредните ангажименти - записани часове, срещи, уговорки, кой кога липсва при пътувания - много полезно нещо. И отделно висят седмичните програми на децата - на всеки отделна таблица с магнитчета - за училище и извънучилищни активности - за тяхно си ползване е, но е удобно и аз да хвърлям поглед отдалеч.
Организация и добро планиране - това е тайната.
Контесо, взаимно е  Heart Eyes

Жълто цвете, да мине добре изпитът на детето!

Смятам за голям стрес тия седмокласни напъни за гимназии. Буквално един-единствен шанс имат децата, а всичко се случва. Тук е измислено малко по-добре. Препоръки за гимназии се дават на база оценките на децата по трите основни предмета от 1 срок на 4 клас и наблюденията над работата и поведението на детето като цяло. Така, че един провал не променя цялостната картинка, детето има шанс да се докаже. Проблемът тук е, че това разделение става прекалено рано, но идеална училищна система няма.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 08:39 от Анонимен

# 26
Благодаря за новата тема
Кафето го пия без захар да ми е силно,иначе не ме събужда и целия ден ми е кисел Simple Smile

# 27
Сбъдваща,  Hug ако не си разбрала ти се възхищавам! Машинка сте. Цялото семейство!
При тоя график ще ми се прииска някой ден да си остана у дома с плетката  Mr. Green, а реалността е друга- 3 състезания със застъпващи се часове и в различни спортни зали!

Подсладеното ти кафе го прочетох подСолено!  

# 28
Добро утро.
Преди пиех кафето с мляко и 3 лъжици захар, покрай вечните диети и режими спрях да слагам захар, обаче млякото си остана. Мога и чисто да го пия, но повече го обичам с мляко.
И аз отново не се наспах, а днес денят започва зле.

# 29
  • София
Благодаря за подкрепата!   Hug
Днес на изпит не е седмокласникът, а завършващият бакалавър Grinning Ще се похваля като вземе дипломата.
Седмокласните изпити са в петък и в неделя. Тогава ще трябва да стискате палци по-силно, че в темата има доста седмокласници, та ще трябва по-силна подкрепа. Wink

Общи условия

Активация на акаунт