Искам да кажа ... (122)_15.05-21.05

• 69 250
  • 878
  •   1
Отговори
# 30
Само аз ли не пия кафе  newsm78 Просто не го обичам. Но пък много ми действа. Ако сега изпия едно, няма да заспя до някое си време през нощта.

# 31
Седмокласните изпити са в петък и в неделя.
Петък го чакам с нетърпение, заради свободния ден от училище на моите деца. Но защо в неделя имат изпит? Това по какви правила е?

# 32
Адаш, с плетката в залите - така най-спори Simple Smile

# 33
  • София
Ох, Мари, вече съвсем съм не на себе си. Вторият изпит е в понеделник.

В неделя, дано!!!!, ще се дипломира големият ми син.  Sunglasses
Тия дни са ми изпити и събития, вече съм на кълбо!

# 34
Липсва ми кафето....оперираха ме от жлъчка преди три седмици и не си позволявам. Пия чай, но не е същото. И при факта, че работя нощни смени... smile3507

# 35
  • някъде ... тук ...
Жълто цвете, хем знам, че матурите са петък и понеделник, ама реших, че някакъв друг изпит има седмокласника. А бакалавърът ще изкара, сигурна съм Hug

# 36
  • Germany
Добро утро Simple Smile
Без кафе не мога сутрин! Като ходех на работа пиех и там едно, сега само по едно сутрин преди да събудя всички. Пия го със захар, горчиво не обичам.
Най накрая има слънце и при нас! Днес го дават 28 градуса Simple Smile
Лека седмица на всички и стиснати палци за синът на Жълто цвете и седмокласниците!

# 37
Добро утро, изчетох ви  Laughing

Ая, много хубава дъщерята. Като видях снимката и подскочих  Laughing
Кафе пия само 3в1 по цял ден.

Пак се развали времето. Ту се покаже слънцето, после  пък почне да вали. Аман вече. Искам да се стопля трайно  Crossing Arms

Стиснати палци и от мен  Peace

# 38
  • Sofia
Black coffee, long пия аз, горещо или поизстинало...по глътка,по две, за час-два.Обичам да си допивам кафето и студено. Кафе с мляко не обичам. Аз по принцип прясно мляко не пия и  не обичам, както и подсладени напитки. Naughty
Динамичното ежедневие на Сбъдваща мечти и Контеса не е за мен...но у нас няма желаещи за толкова активности- ни дете, ни родители.  Mr. Green Трудничко е когато активни деца се "падат" на по-мързеливи родители и обратното  Peace. Имам такива примери наоколо, все някой е недоволен от другия  Thinking.

# 39
Добро утро!

Обожавам кафе! Пия го само чисто и много горещо. Изстине ли леко.. правя ново. Не знам каква е тази странност, но по заведенията ми играе лоща шега, защото докато ми го донесат и е леко поизстинало и понякога не го пия. В офиса пия по 2-3 на ден минумум, не мога да живея без кафе.

Снощи заспах към 22ч. Бях супер уморена. И пак ми се случи това, със сънната апнея, няколко пъти, ужасно е. Мислех, че е спряло.  Tired

Не се тревожете толкова за тези матури! Всичко ще  мине..., а истинските изпити в живота са след това.  Wink

# 40
Не се тревожете толкова за тези матури! Всичко ще  мине..., а истинските изпити в живота са след това.  Wink
Факт, обаче от тези изпити понякога се определя какъв ще е животът по-нататък.

# 41
  • дядовата ръкавичка
Кафе пия според настроението. Понякога силно, понякога дълго с мляко, понякога слагам и захар в следобедното кафе. Много съм безпринципна. Днес специално мисля, че ще изпия няколко кофи. Легнах си след 12 ч., станах преди 06.00, спиии ми се.

Да, не са маловажни седмокласните изпити, и най-неприятното е че децата нямат втори шанс.

Успех на сина на Жълто Цвете!

# 42
Кафето в голяма чаша с един пръст мляко, без захар.
Днес голям сън до преди час.
Сега пия въпросното кафе и отивам до новото училище на Миа, да питам каква е процедурата по преместването, че не съм наясно. После пак по майсторите. Като наближава РД ми е тъпо, не обичам и нещо се сдухвам. Затова все гледам да сме някъде в чужбина, че да не мисля. За на децата празниците се вълнувам и радвам, но за моя...да има как да го проспя.

Мари, кротко ли е котето Жаки:)

Жълто цвете, успех!

# 43
Жаки, то котето е добро, но баба ми след прекаран инсулт не може да произнася "Ж" правилно и вече било прекръстено на Кети. Щерката няма търпение прабаба й да се откаже от дребосъчето и да си го приберем.  Shocked

# 44
  • Sofia
Още не ме е хванала седмокласната вълна и не съм запозната с промените  newsm78. Матурите, всъщност, заместват изпитите за кандидатстване ли? Резултатът от матурите- по математика и бълг. е единственият и определящ при избор на училище,така ли?
От сега се чудя моичкият накъде ще подхване...ще ми се бъдещото училище да е по-наблизичко  Mr. Green. Американският колеж или някое друго частно, може би.Математическата гимназия отпадна от уиш лист-а...имаме година време да се ориентира младежът  Rolling Eyes.
Против съм тоя стрес и твърде голяма тежест,която се пада на средното училище  newsm78.Ама,може и да е,защото още не ми е на главата и съответно ми е "широко около врата"  Whistling.
Вчера търсих магазин Некст в Дъ Мол и не го намерих  Crossing Arms  Shocked.Или аз съм смотана, или магазинът е преместен, или е закрит  Thinking. И на упътващата карта по етажите не го видях. Тонка? Ти си почитателка...

Общи условия

Активация на акаунт