Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 333
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
Относно Йоана Драгнева  и аз съм я виждала и наистина е много позитивна. Харесвам такива хора, които излъчват готина енергия!

# 121
Много симпатична булка е тази Йоана. Не я знаех.

# 122
Влади Въргала в една сладкарница.

# 123
Атанас Колев - изрусен, не ми харесва с тази визия.  Naughty

# 124
Графа, съпруга и хлапета снощи на концерт в Пловдив. Съпругата му ми изглежда леко поостаряла от последните снимки, които съм й виждала или просто е доста фотогенична.

# 125
Николай Сотиров, на разходка по главната улица на гр. Сандански, в компанията на дама.

# 126
  • До морето
Видях Ивана поп - фолк певицата преди няколко седмици на главната улица в Пловдив. Беше към един, два обедно време, слънчево, а тя с един тон грим - фон дьо тен-и, пудра, руж, големи изкуствени мигли, тежък грим на очите... И като за капак с някаква тигрова дреха  #Crazy !!!

Някак си ту мъч ми дойде тази визия посред бял ден  newsm78

Тя така си ходи винаги. Известна е с това, че често не си професионалния грим по няколко дни и той става като нацепена мазилка по лицето й. Ужасно, ужасно нечистоплътна.

# 127
Теди Велинова е хипермаркет. Беши си препълнила количката със стекове минерална вода. Симпатична ми се стори, без грим и с широки дрехи. По телевизията по - грубовата излиза. Без никакъв проблем пренасяше стековете от количката на лента и обратно. Беше с такава чантичка на Лиу Вутон, тип продавачите по пазарите.

# 128
  • софия
Снощи Денди беше особено цветен - черно-бели гети, цилиндър, всички останали обичайни финтифлюшки и джунджурии и Хининус на каишка. Може би се е преместил да живее в района около Ал. Невски, защото го засичам в там за 3 път. Преди го засичах в района на Халите.

# 129
Като казахте Теди Велинова незнам защо се сетих за Цеци Красимирова, когато я видях преди около година на една регистратура. Направи ми впечатление на едра жена, но умряла от глад от диети, а в лицето бубарак  Shocked

# 130
Йордан Лечков, на Черни Връх- много добър шофьор!

# 131
  • София
Златка Райкова днес в един офис на Еконт, изпращаше някакви неща. Скъса се от стойки ( момчета работят в този офис). Ужасни екстеншъни, в лицето изглеждаше добре,макар и доста гримирана за човек облечен с къси панталонки.

# 132
  • софия
Радина, Деян и куче приспиваха бебе в градинката на Кристал. После го разхождаха по Витошка.

# 133
Дара.ОФца ooooh!

# 134
Отново Жорж Ганчев в района на халите.Някакво занимание ли има там?

Общи условия

Активация на акаунт