Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 345
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм го виждала там преди години, изкарваше си колата от един безистен.

# 136
Радина, Деян и куче приспиваха бебе в градинката на Кристал. После го разхождаха по Витошка.

Ти пък да не си ги следила  Rolling Eyes

# 137
  • софия
Естествено, това е мое постоянно занимание, мой живот си нямам.
Радина е слабичка и нежна, ако Донков не беше с различна шапка и не беше кучето им - много сладко, нямаше изобщо да обърна внимание.

# 138
На първи юни в Ринг мол засякох Юлиана Дончева с хлапето си и възрастна жена. Тя тичаше след момченцето, спортно облечена, хубаво изглеждаща за възрастта си.

# 139
Йоана Драгнева, която толкова похвалихте на предната страница, днес вървеше пред мен. Роклята, сандалите, червилото и лака бяха абсолютно един цвят - червен, много ярък. Чантата и беше бабешко кафява, на която беше закачила една шнола за коса. Има хубави крака, но в лице не ми харесва, много грим слага.

# 140
Николай Гигов,Георги Мамалев и съпругите им вечеряха заедно в Радисън,миналата неделя.

# 141
Ивайло Калфин в Бесо, много свеж:)

# 142
Кака Лара в МОЛ Сердика... Същата джофра като по ТВ !

Изненадах се, че е висока... Щото все като видя някой на живо е по-нисък от колкото си го представям !

# 143
Графа караше джипа си в насрещното движение в малка централна уличка.Ще следя дали ще участва в платени събития тип: да спрем войната по пътищата,обади се като стигнеш,да пазим децата на пътя и пр.безмислици,които имитират дейност и загриженост.
Лелка Лара в висока,да.Ходи бавно,тежко по улиците около Докторският паметник.

# 144
Прави впечатление на човек с голямо самочувствие и вгледана в себе си !

# 145
Иван Гарелов на улица до женския пазар слезе от един скъп нов сюв  Wink керемидиво оранжев цвят и си задаваше въпроса към придружителя да пускат ли СМС или да не пускат ..."щот..то тука ги нема тия с жилетките"  Joy
Много много дебел огащен , като пенсионер нищо общо с внушителния ръст по тв.

# 146
Графа, съпруга и хлапета снощи на концерт в Пловдив. Съпругата му ми изглежда леко поостаряла от последните снимки, които съм й виждала или просто е доста фотогенична.

Ужасно я харесвам съпругата на Графа. Много искам да я видя наживо.

# 147
Пак Иво Сиромахов. Пазаруваше в един хипермаркет.

# 148
Графа, съпруга и хлапета снощи на концерт в Пловдив. Съпругата му ми изглежда леко поостаряла от последните снимки, които съм й виждала или просто е доста фотогенична.

Ужасно я харесвам съпругата на Графа. Много искам да я видя наживо.

И аз я много харесвам!

# 149
  • Сф
Иван Лечев, до университета .Не изглежда толкова дърт на живо, както по тв.

Общи условия

Активация на акаунт