Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 467
  • 801
  •   1
Отговори
# 240
  • ту тук, ту там
Кой я тормози, Деян ли?  newsm78

# 241
Последните коментари са материал за " жълта преса". Не забравяйте, че се грижи за малко дете.

# 242
Радина  е изключително нестабилна психически. Онзи "невероятно талантливия" направо й разказва играта на психиката.

Ти си личният й психотерапевт вероятно.

# 243
  • До морето
Радина  е изключително нестабилна психически. Онзи "невероятно талантливия" направо й разказва играта на психиката.

Да, приятно ми е!

# 244
Радина  е изключително нестабилна психически. Онзи "невероятно талантливия" направо й разказва играта на психиката.

Че то не е много трудно да се видят някои признаци.  Confused

# 245
На Радина "бебето" колко голямо стана? От няколко години го разхождат в количка, не проходи ли вече?

# 246
  • София
На Радина "бебето" колко голямо стана? От няколко години го разхождат в количка, не проходи ли вече?

На 20 и някой юни мисля, че е родено, тъкмо е направило годинка.

Тя и дъщеря ми проходи преди 2 месеца, ама ако трябва да се свърши работа без количка не излизам, отказва да върви хваната за ръка и си ходи,в която посока си реши. А пък е и възможно още да не може да ходи самостоятелно.

# 247
Е несериозно е бебе на година да ходи без количка, сега и това ли ще нищим. Често ги засичам двамата с Донков, нито ми изхлежда слаба, нито немощна. 

# 248
Не, просто имах чувството, че от няколко години го разкарват това бебе и че е много по-голямо от годинка.

# 249
Радина  е изключително нестабилна психически. Онзи "невероятно талантливия" направо й разказва играта на психиката.

Че то не е много трудно да се видят някои признаци.  Confused

Кви признаци? Първи приятелки ли сте, че да знаеш каква е 24/7? Много грозно спекулирате.

# 250

Кви признаци? Първи приятелки ли сте, че да знаеш каква е 24/7? Много грозно спекулирате.
Е хайде сега, човек предполага и може да си има свое мнение, нали? И аз я виждах преди месец, два на Софийския, допадна ми, слабичка, ама доста обикновена ми се стори, едва я разпознах. На мен ми изглежда меланхолична натура, хайде сега ми се скарай, че спекулирам Simple Smile)))))))

# 251
А когато участваше в първото "търси се", посветено на нея беше толкова различна. Усмихната, шегуваща се. Наистина и азмисля, че покрай Донков загуби чара си.

# 252
Може пък да се харесва по-слаба. Покрай майчинството също доста се отслабва, особено с прохождането на децата.
И кльощава й отива на Радина, хубавото си е хубаво Simple Smile

# 253

А ти прекрасно обобщаваш.  Laughing
Няма да коментирам приятелки ли сме или не, или пък колко близки.  Tired Само ще напомня за едно реалити, в което участваха и двамата /не помня вече кое/ и тогава много ясно се видя как се държи Големият Талант с нея, въпреки се поизрязаха режисьорите, но пак- който имА очи, видя.  Peace

# 254
На полет до Будапеща и обратно- Георги Марков. Тих, странящ от тълпата и се стараеше никой да не го забележи..

Общи условия

Активация на акаунт