Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 479
  • 801
  •   1
Отговори
# 255
Малко оффтопик за Радина:
Скрит текст:
Реалитито, в което участваха беше първия сезон на "Къртицата". Помня, че имаше специално епизод за тях и техните отношения и станаха ясни доста неща.  Peace

# 256
Какви например, не съм гледала Къртицата и не съм наясно?

# 257
Какви например, не съм гледала Къртицата и не съм наясно?
Налагаше й психически и физически тормоз.

# 258
  • София
Беше я ударил, че баща й влиза да я увещава да го напусне ли, нещо такова ми се върти в главата.

# 259
  • До морето
Бащата и той беше един мишок. Те то питат " Как гледате на това, че дъщеря ви има връзка, с човек, който й посяга?", той: "Ние се прекланяме пред неговия талант като актьор  ooooh! ooooh! ooooh!
И да, сцените между Деян и Радина в Къртицата може да ги ползват за показно що е то психически тормоз!!!

# 260
Физическия тормоз не го помня от това предаване , но психическия беше очеваден. Чак се чудех дали не е театро...

# 261
  • Бургас
Няма да се очудя и театро да е. Те по тия "реалитита" няма много реални неща.

# 262
  • До морето
Физическия тормоз не го помня от това предаване , но психическия беше очеваден. Чак се чудех дали не е театро...

Като почнаха панаирите им, от предаването, естествено, изровиха, че Радина е подавала жалба в полицията за побой и така стана ясно, че й посяга. Тогава направиха и прословутия лайф с баща й, който мънкаше, че никога нищо не знаел и ако знаел щял да вземе мерки. А на другия ден пуснаха кадри, заснети по време на рекламите как баща и дъщеря си говорят в студиото и стана кристално ясно, че баща й знае, че Деян я ступва, но общо взето нищо не е направил.

# 263
Не съм гледала "Къртицата", но не мога да повярвам, че има баща, който да знае, че бият детето му и да не направи нищо. Сигурно е било някой тъп сценарий за вдигане на рейтинг. Не може да има такъв родител.

# 264
  • До морето
Не съм гледала "Къртицата", но не мога да повярвам, че има баща, който да знае, че бият детето му и да не направи нищо. Сигурно е било някой тъп сценарий за вдигане на рейтинг. Не може да има такъв родител.
Наистина ли?!? Я, отвори Семейни отношения и надникни там.

# 265

О, той бащата също не е цвете, откъде мислиш Радина е свикнала на такова отношение. Тя самата разправя в едно интервю как баща й веднъж й донесъл дрехи от чужбина и понеже тя не била вкъщи да го чака (или нещо подобно беше "провинението" й) ги нарязал с ножица. Баща за пример!

# 266
Ето го епизодът, който е посветен на тях, ако на някого му се гледа:
Скрит текст:
Точно тук става въпрос за подаваната жалба от Радина, баща й също е там.

# 267
От вчера я коментирате Радина, време е вече да спрете. Оспамихте темата. Та кого видяхте?

# 268
В неделя видях Играта в Борисовата, готин, но дребен за мен Simple Smile))))))

# 269

Общи условия

Активация на акаунт