Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 485
  • 801
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Преди няколко дни видях Бойко Василев до Пирогов - от доста време не го бях виждала (на екран), стори ми се много остарял.

# 271
Миналата седмица Мариус Куркински в едно заведение. Изглеждаше добре.
Вчера Бебо Халваджиян на колело. В началото го видях само в гръб и помислих, че е той заради дрехите(цветни), и се оказах права. Стила му е доста различен, определено го откроява.

# 272
Днес DJ Дамян - неприятен тип.  Rolling Eyes

# 273
Бившият министър Сергей Игнатов - симпатичен и земен

# 274
Вчера мъжът ми е обслужил в един магазин Херо

# 275
Наско Месечков и съпругата му на почивка. Има и едно малко момиченце постоянно с тях.

# 276
  • Rock & Roll feeling ...
Тони Найка. Laughing  Нисичък, с някакво русо дребно момиче.

# 277
Емил Марков на Славянска, по домашни дрехи -  до магазина. Не знаех, че живее на центъра, а може да е гостувал на някой.

# 278
Христо Пимпирев, даже се снимах с него  Mr. Green .

# 279
Део, жена му и детето, стори ми се по-свеж, отколкото по ТВ. По нея изглежда леко състарен и изпИт.

# 280
Евгени Иванов -Пушката  на  Grand Prix Ruse по  волейбол за жени .Мнооого висок ,през цялото време си гледаше  само в телефона .

# 281
  • Sofia
Наско Месечков и съпругата му на почивка. Има и едно малко момиченце постоянно с тях.
Предполагам, че е дъщерята на Кремена (съпругата му).тя има 2 деца от първия си брак-момче  и момиче. Всъщност Кремена е паралийка,та вероятно от там си живеят добре.Че доходът на Месечков,ако е само от танци, не ми се струва да е много постоянен или висок.

Тази вечер се разминах с Гала и семейство, в Хепи -Каблешков. Неясно защо ме поздравиха  Rolling Eyes. Гала носеше черна рокля и черни каубойски ботуши  Rolling Eyes.Не ми се сториха да са летни  Thinking.Дъщеря й Мари - нахлупила  черна вълнена капела  ooooh!.Специално се обърнах да й видя шапката,че нося такива през зимата-от фина вълна, с периферия. Абе,шантаво и неадекватно за сезона,спретнати и двете. Стефан и майка й си изгледжаха нормално. Качиха се в някакво-никакво БМВ.

# 282
Отново Владо Карамазов и Юлиан Вергов заедно. Grinning

# 283
Радан Кънев по Витошка!

# 284
Вчера видях заместник кмета на София, господин Чобанов, в чийто ресор са общинските училища. Беше в един детски магазин с децата и съпругата си. Направо ми идваше да ида и да го питам за проблематичното ни квартално училище и той къде би си записал да учат децата, ако беше на мое място Twisted Evil !

Общи условия

Активация на акаунт