Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 531
  • 801
  •   1
Отговори
# 300
Следобед, в Кранево - Део с половинка и дете.

# 301
  • София
Стояна на Ивана вчера в Мол Пловдив. Бяхме на кино и се оказахме в една зала с нея. Изключително селско отношение демонстрира. Беше си вдигнала краката на седалката пред нея, през цялото време си ровеше в телефона и излизаше 2, 3 пъти. Беше с 2 малки деца.

# 302
Румен Угрински със семейството му, днес в един МОЛ.

# 303
Софкин - беше седнал до един възрастен човек, който не го издържа дълго и си тръгна. Направи ми лошо впечатление, че си хвърли отпадъка (голяма пластмасова чаша) зад пейката. Стана и замина ooooh!

# 304
Сигнал,Ахат и Обеатен Ефект
Страхотнииии Hands Metal

# 305
  • До сърцето...
Иван Лечев преди дни на летище София. Седнал на централно място и се оглеждаше в хората. Не беше сам, но явно още внимание му трябваше. Артист, какво да се прави Grinning

# 306
  • където ми харесва
Лорд Евегени Минчев видях в събота вечерта.
Изглеждаше добре, типично по негов си начин Grinning

# 307
Иван Лечев преди дни на летище София. Седнал на централно място и се оглеждаше в хората. Не беше сам, но явно още внимание му трябваше. Артист, какво да се прави Grinning

На живо прилича ли на Стоянка Мутафова?

# 308
  • ту тук, ту там
Искам търкалящия се емотикооон! 🤣🤣🤣

# 309
Сигнал,Ахат и Обеатен Ефект
Страхотнииии Hands Metal
И аз скоро ги виждах, голям купон!
А Сигнал бяха колаборация с "Те", много добре им се получава.
Нора Караиванова - има глас, харизматична на сцената.

# 310
Красимир Балъков и немската му половинка. Тя е абсолютно невзрачна, а той има крака гладки като огледало Mr. Green .

# 311
Стояна на Ивана вчера в Мол Пловдив. Бяхме на кино и се оказахме в една зала с нея. Изключително селско отношение демонстрира. Беше си вдигнала краката на седалката пред нея, през цялото време си ровеше в телефона и излизаше 2, 3 пъти. Беше с 2 малки деца.
Не съм очаквала и друго от Стояна.

# 312
Емил Кошлуков с дама снощи в р-т Смокини в Пловдив.

# 313
  • с/у ОколоМръсТното
Снощи Асен Агов в метрото. Доста остарял и скапан.
Онзи ден на работното ми място - Гъмзата. Е, по-зле облечен и изглеждащ човек не мога да си представя. И е нисък.

# 314
Звездите от Ден и нощ два пъти ги виждам на Витошка. Е няма такава пародия. Joy Уж си говорят и всички са им под нивото, а в същото време оглеждат хората дали ги гледат. Последният път Митко се втренчи в мен все едно очакваше да се разпищя от радост и да искам снимка с него.

Общи условия

Активация на акаунт