Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 535
  • 801
  •   1
Отговори
# 315
Звездите от Ден и нощ два пъти ги виждам на Витошка. Е няма такава пародия. Joy Уж си говорят и всички са им под нивото, а в същото време оглеждат хората дали ги гледат. Последният път Митко се втренчи в мен все едно очакваше да се разпищя от радост и да искам снимка с него.
Тоя Митко ако се взре в мен има да чака за разпищяване. Ич не ги знам колко са, кои са, що са.

# 316
  • Sofia
Д-р Емилова, вчера по надвечер, на една автобусна спирка в Бояна,с по-млада жена и момиченце.

# 317
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Онзи ден на работното ми място - Гъмзата. Е, по-зле облечен и изглеждащ човек не мога да си представя. И е нисък.

Laughing Дам, преди няколко месеца го засякох в една бензиностанция на околовръстното, нисичък е, а аз съм 165 см. И да, с някакви модерно окъсани дънки беше  Wink

# 318
Румен Радев и Десислава Радева. Десито на живо е много по-симпатична и усмихната.

# 319
  • Sofia
Ивана Скендарова, много отпусната,и бая гъзеста.На събития изглежда по-стегната и слаба...да се чудиш  newsm78.
Яна Маринова,на тренировка. И друг път съм отбелязвала,че в лице годинките й си личат.На екран-не толкова.

# 320
Яна Маринова е 78-ми набор, но изглежда състарена в лице, за годинките й по-различно трябва да изглежда.

# 321
тази Ивана с какво точно е известна....

# 322
Богата наследница, бизнесдама, омъжена за Мартин Горанов - футболист.

# 323
Миглена Ангелова в отлично настроение. Без превземки и с добро отношение към останалите в заведението  Simple Smile

# 324
Делян Пеевски в червено спортно екипче. Май беше леко позаслабнал. Mr. Green

# 325
Деян Донков и Радина Кърджилова с двете деца на българското черномоерие .

Много добро впечатление направиха на всички . Изключително се грижеха за децата с толко топлина и човечност.
И сигурно нямаше изобщо да разберем , че са известни - ако не бях от фенките на Деян и не го разпознах на време .

Радина слаба , нежна и изключително добре изглеждаща за майка .

# 326
Деян ми направи много добро впечатление в Черешката на тортата. Може да се е променил.

# 327
От кога да се е променил? От едно измислено предаване с предварителен сценарий? Някой тук познава ли го лично, че да знаем дали изобщо има какво да си променя?

# 328
Деян Донков и Радина Кърджилова с двете деца на българското черномоерие .

Много добро впечатление направиха на всички . Изключително се грижеха за децата с толко топлина и човечност.
И сигурно нямаше изобщо да разберем , че са известни - ако не бях от фенките на Деян и не го разпознах на време .

Радина слаба , нежна и изключително добре изглеждаща за майка .

О, те две деца имали. Аз мислех, че е едно, затова ми се струваше, че от цяла вечност разхождат бебето в количка.

Не мисля, че се е променил Деян - за няколко часа оставаше пък да не може да е забавен и очарователен. Насилници, които не са актьори по професия, успяват и всички се изненадват от добрия и забавен човек, който скрито от хорските погледи използва жена си за боксова круша.

# 329
Деян има дете от друга жена. По-голямо е.

Общи условия

Активация на акаунт