Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 365
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Та..... Кого видяхте? Simple Smile

# 676
Ники Кънчев, спортно облечен. Изглеждаше доста по-добре от последния път когато го видях.

# 677
Виктория Абрил. Хич не й личи, че гони 60-те.

# 678
В България се купуват БМВ-та и Мерцедеси за да се гъзариш.
А в крайна сметка какво лошо има да си купуваш скъпи вещи, когато можеш да си го позволиш? Човек живее според стандарта си, пък ако не иска да си угажда със скъпи вещи си е негово право.
И въпреки, че съм толкова широкоскроена и аз наскоро бях изумена как една от плеймейтките се прави уж на голяма баровка, пък живее в панелка. Е това е гъзарене нейното. Да живееш в панелка, но да паркираш чисто ново БМВ пред нея. А пък може и да не е гъзарене, а просто да не ѝ е приоритет жилището на нея, за сметка на колата например.
В България мерцедеси не се купуват от гъзария. За бмв-та нямам представа. Аз поне не познавам човек, който да живее в панелка и да кара чисто ново бмв или мерцедес. Поне кажи, че има и кокошарник към панелката, че да си прибира чисто новата кола гордият собственик на панелка.
Всъщност, какви коли точно се очаква да имат хората, които са в добро финансово състояние? Опел? Дачия? Че да не се "гъзареят"?!

# 679
  • Бургас
Колите не са критерий за имане...

# 680
Иди в Люлин и виж няма ли лъскави коли.

Едно е да караш скъпа кола и да живееш в двустайна панелка, а съвсем друго да живееш в хубава къща и да караш нормална кола. Едва ли обсъжданите персони са карали 20 годишни таратайки.

# 681
Мегз, преди да влезе в ББ, извинете- ВБ. От една от маневрите, които правеше с колата си косата ми леееко настръхна.

Скрит текст:
Има специални писти, на които с/у заплащане може да караш подобни коли и да тестваш възможностите им. Има и БГ богаташи, които го правят. В едно интервю Марешки беше казал, че тества автомобила си на такава писта в Румъния. Той имаше май Мазерати.
Хората с пари си намират лесното и знаят как да си направят гъдел хем с комфорт, хем със скорост. И за гъзарията съм съгласна, ама това е друга тема.

missence, по принцип е така, съгласна съм. Но колко от хората, които се изхвърлят за подобен тип коли го правят, за да ги карат на специална за целта писта? Разбира се, всеки да си купува каквото иска, но е факт, че нерядко става въпрос за показност. Peace Аз ако искам да се вихря на писта /не че някой ме пита, де Simple Smile/, ще си купя спортен булид и ще му взимам душичката по съответните писти, не по стандартните пътища; в ежедневието съм заложила на превозно средство, отговарящо на стандарта и начина ми на живот. Същевременно не му треперя да не го "задера" на някоя бабуна, не заобикалям най- малката дупка и минаване през зона с павета да ми докарва микроинфаркт.  Laughing Но това съм аз.

Barbarella", моя позната ми е разказвала за неин комшия с БМВ за около 200 000 лв, който живее с жена си, малкото им дете и майка му в двустайна панелка. Приоритети.

# 682
Темата е " Знаете ли кого видях?".....

# 683
  • Далече, далече
Преди много години срещнах Алексей Ягудин в Зимния дворец в София и получих прегръдка от него.

Виждала съм Енчев от (Румънеца и Енчев) в НБУ. Пак там видях Митьо Пищова.  В НБУ-то бъка от "знаменитости".
Веднъж видях Симона Пейчева в супермаркет в Дианабад. Нищо не носеше, само разглеждаше наоколо.

Да сте виждали Бен Барнс или Киану Рийвс?

# 684
Ще ми се! Heart Exl

# 685
  • София
Вчера Георги Първанов в бензиностанция на магистрала Тракия. Беше с още един мъж. Изглежда добре.

# 686
С каква кола беше?

# 687
  • София
Хаха, не знам Grinning Разминахме се вътре. Grinning

# 688
Първанов често го засичах в Билла България, докато му течеше първият /ако не се лъжа/ мандат. Винаги ми е правил добро впечатление. Отделно, охраната му доста деликатно се "сливаше" с масата и присъствието й беше сравнително ненатрапчиво.

А Евгений Плющенко съм го засичала в "Мимас".  Laughing

# 689
  • Sofia
Християн Гущеров, с 3-ма охранители. Възпитани, отзивчиви и любезни...Компенсираха ми неудобството, което ми създадоха  Whistling. Колите да изброявам ли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт