Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 361
  • 801
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Християн Гущеров, с 3-ма охранители. Възпитани, отзивчиви и любезни...Компенсираха ми неудобството, което ми създадоха  Whistling. Колите да изброявам ли  Mr. Green
Кажи как беше облечен гущерчо Blush
Аз съм човек, който обича дрехи и аксесоари и винаги ми прави впечатление как са облечени жените и срам, несрам имам определени очаквания към одеждите на по заможните госпожици, госпожи.

# 691
  • Sofia
Ммми то на неговото тЕло  Laughing,каквото и да облече все ще е като палатка. Като прошляк беше- сурнати къси гащи и дълга тениска, нищо впечатляващо  Crossing Arms. Но пък единият гард- голям сладур  Crazy.

# 692
Емил Каменов в Мол София на джък фууда

# 693
Ммми то на неговото тЕло  Laughing,каквото и да облече все ще е като палатка. Като прошляк беше- сурнати къси гащи и дълга тениска, нищо впечатляващо  Crossing Arms. Но пък единият гард- голям сладур  Crazy.

Телото голямо ли беше? Т.е. толкова ли е дебел като на снимките  Blush

# 694
  • Sofia
Телото голямо ли беше? Т.е. толкова ли е дебел като на снимките  Blush
Всъщност...не толкова,колкото очаквах.  newsm78 Абе,стопил се е от мъка човекът.   Laughing
Шиши (Пеевски), да кажем,освен въздебеличък е и доста грозноват. Пък Гущеров с едно гладичко бебешко лице, заобленко такова.  Laughing
Кой беше Шиши, кой Мечо,объркАх се  Crossing Arms.Все са истински мъже,тежат си на мястото  bowuu.Не някакви хърбалети по 80 кила  hahaha.

# 695
  • Далече, далече
А Евгений Плющенко съм го засичала в "Мимас".  Laughing

Получи ли прегръдка или автограф?

# 696
  • Deutschland
Шиши не съм виждала, но неговата приятелка/жена много пъти, още преди да иде в Пайнер. Дали наистина е бременна?

# 697
Тя роди миналия месец.

# 698
Шиши не съм виждала, но неговата приятелка/жена много пъти, още преди да иде в Пайнер. Дали наистина е бременна?
Тя даже вече роди  Laughing

# 699
  • Deutschland
Ееее, да е живо и здраво. Пропуснала съм звездните новини 😀.

# 700
Борислав Комсийски (май така се казваше) в Парадайс. Също там и Велина Узунова (беше претендентка за Мис България), сега май като модел се изявява. Не ми направи добро впечатление. За сметка на това пък видях и Мирела Демирева - изключително слънчево и усмихнато момиче.

# 701
Митко Бербатов пред частно училище Петър Берон, бяха направили огромно задръстване и той слезе в дъжда и отрегулира движението, добре че беше човека иначе да бяхме откарали повече от час.

# 702
  • Sofia
Ани Салич със сина си,както и Марияна Попова с любимия си,на концерт на Съли Ерна, в Арена Армеец, тази вечер. И подробности има, но ще ги спестя, да не възмущавам Анонимния  Whistling и да не храня жълтурите  Naughty

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 00:13 от ДжеНа

# 703
Не е с Ханес Попова, а с актьора Веселин Плачков.

# 704
  • Sofia
Не е с Ханес Попова, а с актьора Веселин Плачков.
Бърза си,Лейди  Wink.Да, с Веселин Плачков,ама на мен ми замяса на Ханес...явно такива си ги харесва, дългокоси.

Общи условия

Активация на акаунт