Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 324
  • 801
  •   1
Отговори
# 90
Кристиана Леомани (участничка в Биг Брадър) с дъщеря си (и тя беше в къщата) се разхождаха.
Дето беше женена за някакъв италианец? Който не издържа и седмица в къщата и напуснаха?

# 91
Вчера видях Ирена Комитова пред м-н Max Mara

# 92
  • Пловдив
Краси Аврамов в Гранда в Пловдив. Влизаше към Лекси, а аз излизах оттам Laughing С вечната шапка с козирка.

# 93
Ути Бъчваров в закусвалня.Минавах по булеварда и високия му тон към дамата с него ме привлече.Огромен изглеждаше въпреки че беше седнал.Не беше ли отслабнал по едно време?  newsm78

# 94
то  с това его надуто, винаги изглежда огромен

# 95
  • Berlin
Преди време беше отслабнал, но май бързо си върна килограмите.

# 96
Кристиана Леомани (участничка в Биг Брадър) с дъщеря си (и тя беше в къщата) се разхождаха.
Дето беше женена за някакъв италианец? Който не издържа и седмица в къщата и напуснаха?

Да, точно тя.

# 97
Дивна. Везех автограф за дъщеря ми. Да се радва детето.
Оказа се ,че съм я виждала няколко пъти ,без да зацепя, че е Дивна.

# 98
Кирил Маричков.Безуспешно се опитваше да спре такси в този порой навънка.Дожаля ми  Confused

# 99
Д. Донков и Радина. Радина е прелестна, не бях я виждал след раждането.

# 100
  • Пловдив
През нощта на събота срещу неделя - Атила и dj Akasha в Капана. Заговорихме се и чак тогава разбрах, че по-рано вечерта имал концерт в Пловдив. Бяхме го изпуснали с приятелката ми.

Вчера вечерта Иван Нейков на летище София. Чакахме да пристигне негов познат.

# 101
  • Пловдив
Румен Бахов на автомивка с монети...не успя да се справи и му показваха как  Mr. Green

# 102
  • София
През нощта на събота срещу неделя - Атила и dj Akasha в Капана. Заговорихме се и чак тогава разбрах, че по-рано вечерта имал концерт в Пловдив. Бяхме го изпуснали с приятелката ми.

Вчера вечерта Иван Нейков на летище София. Чакахме да пристигне негов познат.

Иван Нейков бившият министър ли?  Преподаваше ми 2 семестъра в университета. Много знае, със страхотно чувство за хумор, обаче много несериозен.  Naughty 1 месец изобщо не се появи на лекции без никакво предупреждение, обмисляхме жалба до декана, а аз се разкарвах и в напреднала бременност, така че ми е черен малко.  В деня на изпита  закъсняваше много звъннахме му и каква изненада бил на магистралата... Crossing Arms

# 103
  • Пловдив
Същият.

# 104
Краси Аврамов в Гранда в Пловдив. Влизаше към Лекси, а аз излизах оттам Laughing С вечната шапка с козирка.
Сигурно живее в Пловдив, и аз го видях преди 2-3 месеца. С шапката, разбира се  Laughing. И с много симпатичен младеж  Sunglasses. Изненада ме колко е висок, мислех го дребосък.

Общи условия

Активация на акаунт