Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 496
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • shumen
Алексче,аз разбрах,че е приета на градина,а не на ясла.
Аз май ще се окаже,че имам нещо пукнато или навехнато на ръката.Тази сутрин се събудих с ужасни болки още в 6.

# 436
  • Sydney
Познавам се с майката колкото здравей-здрасти... и то от началото на този срок... както и да е, имам време да претръпна... ходихме да изпишат капки ба Ема, АБ, защото тук без рецепта абсурд, къвто и цирк да играеш... в бг съм играла за сериозни лекарства и е минавало...
Дани ужас, дано е просто затиснато...

# 437
  • shumen
Бени,не знам,но ужасно боли.

# 438
Дани, отивай за снимка.
Маги, мисля, че няма да е проблем. Все пак нали ще носиш документи за записване в градината, питай на място.

# 439
  • Варна
Дани, отивай на лекар, да направят снимка. Дано не е счупена!
Мина вчера тържеството, крих се да не ме види Атанас, че 5-6 деца от групата му се разплакаха като видяха родителите си. Има проблем с едно момче от групата, не знам как го е ударило, но има голяма подута синина на бедрото си и на гърба. Днес говорих с г-жата, която уж нищо не е видяла, да ги наблюдава. Момченцето е доста по-едро от Атанас и доколкото разбрах без причина му е налетяло на бой. Цяла нощ бълнува милия и сутринта не искаше да ходи на градина, каза че го е страх. Знам, че тепърва предстоят такива ситуации, но майчинското в мен направооо крещи ... С майката на детето се засякохме в магазина и Атанас взе да се оплаква как нейното дете го бие, а тя се изниза със синът си ...

# 440
Уау, Бени, мислех си , че аз съм най -безотговорната майка
къде се нареди, ти бе госпожа .. безотговорно е да е лъжеш и мажеш с гъза си, докато симулираш, че си почтен гражданин на обществото .. твоето не е безотговорност, твоето е за завиждане Peace
Хахахаххахах,шА мА умориш.
Дани,дано не е нещо сериозно.
Арвен-Много си добра....трябвало е да насметеш майката и Наско да види ,че другото дете е наказано,така и двете деца разбират , че това поведение не се толерира и не може да отмине току-така.Ради ,като по-дребничък редовно го ошамарват или му взимат играчките , но той пък е голяма клюкарка и всичко "пее" на госпожата . После се кефи , че другите били наказани ( злобарчето ми то  Twisted Evil ). Лелята пък много си го харесва и го учи да се бие

# 441
  • shumen
Благодаря момичета.Ще се ходи за снимка,но малко по късно.На мен ме е яд как не видях номера на автобуса да запомня,че да отида при шефа им и да го питам за къде бързат и не гледат тези екземпляри.То моята ръка майната и,ама ако беше станало нещо на детето,направо щях да го пребия.
Арвенче,и аз бих постъпила като Стелито.Първо ще вдигна луд скандал на майката и после ще си поговоря и с госпожата как може да не е видяла нищо.Дени и той ми е по слабичък и все го бият.

# 442
.Дени и той ми е по слабичък и все го бият.
Надявам се се шегуваш,нали скоро спомена , че е 20 килограма и 110 см- кое му е слабото?

# 443
  • В къщурката на хълма на феите
Арвенче другия път пази боже, ако се случи, първо докладваш учителката на директорката, второ правиш панаир на майката, да си озапти чудовището .. наистина си прекалено любезна .. просто по-добре, че не знаеш, аз какво бих сторила ..

# 444
  • shumen
Стели,така е,но в групата им повечето дечица са над 20 килограма и все го бият.

# 445
  • Варна
Явно наистина съм прекалено толерантна ... Сега съжалявам, че не защитих детето си. Винаги се старая да подхождам с добро и с разбиране, и очаквам това от другите хора Sad ММ все ми казва, че си патя от добрината ми, а повечето хора не я заслужават.

# 446
  • shumen
Арвенче,аз бих защитила детето си.

# 447
  • В сърцето на любимия човек
Дани - дано не е счупена! Добре, че ръчичката на Дени не е пострадала.

Арвенче - говори с учителките и ако трябва с директорката. Ако трябва заплаши, че ще извадиш медицинско на детето, но подобна агресия не трябва да се толерира.

Как да науча Йоан да пада без да посреща паркета с глава  ooooh! Ей сега пак си насини челото  Tired Поне не беше от високо, защото пълзеше и гонеше една топка, но от няколко дни се изправя сам по мебелите и вече се притеснявам и на пода да го оставям, за да не се изправи зад гърба ми и да изпита гравитацията от по-високо.

# 448
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче инстинкт за самосъхранение не се научава скъпа .. с удряне ще стане работата Peace
Арвенче с добро само към хора, които го заслужават .. тази майка можеше сама да дойде и да си признае греха, да се извини .. тя каква беше, когато ти беше добра?

# 449
  • до едно тепе
Пънче първите няколко пъти си думкат главиците потресаващо простно. После се научават как да падат. Слав ми се думкаше от цял ръст назад. След 3 -тия път почна да пада на дупе. Вариант ти е да го дръпнеш няколко пъти като е прав да си седне на дупето и да се надяваш,че ще усети какво му показваш. Бубето си падаше на дупето още от първия път.
Снощи пак се итрещя от цял ръст. Вървеше на батко си с плюшените пантофи-Макуин и хлъзна ли се, спъна ли се не знам ама на една страна се издумка на главата. А как ужасно прещипа на батко си ръката  ooooh! Отворила едно чекмедже и рови вътре и казах хайде затваряй го да не се удариш и гледам в това време той си навира ръката да вземе нещо. Докато успея да изкряскам извади си ръката и тя с все сила се опита да затвори чекмеджето. Затряска го на 5-6см над китката. Сърцето ме заболя направо, но нали е мъж не се разплака, а само се гушнахме. Crazy
Арвенче предупреждаваш учителките сериозно да внимават, после ако се повтори директорката и родителите. Ако са разбрани родителите има шанс. Ако не са, като тези на нашия побойник на групата-които между другото твърдят че не нашите, а тяхното дете е бито( а учителките разправят че едвам го удържат да не си сваля гащите и да си размахва пишката по цял ден) нямам идея какво може да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт