Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 497
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Да, Мравчето ще ми прати. Благодаря и на двете.

Бенитка, Каролина Херера- 212. Хареса го.

# 421
  • Сливен
Стели, за един ден ли ви излезе резултатът за секрета? -  тук ги бавят поне три дни, което според мен не е ок, ако трябва да чакаш антибиограма, след три дни няма ли да е късно.
Ние днес сме на спортен празник от 17ч. в ДГ, този път ще присъстваме и родителите, сигурно ще е забавно и весело.
Стели, сигурна съм, че Ради ще се представи блестящо, в групата на Алекс от ДГ имаха такова интересно дете като Ради, изнасяше представленията на групата.

# 422
  • Sydney
Има бърз тест за скарлатина, кво толкова се правят...
sigma супер, хубав е...

# 423
  • Сливен
Бени, и аз не знам, винаги сме чакали три дни за гърлен секрет, а и за друго в микробиологична лаборатория.

# 424
  • Варна
Оживях 😁
Оказа се, че днес ще има тържество в ДГ. Първото ще му е на Насето, надявам се да не спретне някой цирк, че и без това едва седя ... Според вас, цветя трябва ли да нося? Тържеството е на цялата градина.

# 425
  • Sydney
Roxana той този е на принципа на теста за бременност, взема се гъркен секрет и след десет минути отчита (STREP), на Ема са й го правили веднъж...
Да ви разказа колко са ларж тук... днес Ема се бяха разбрали с едно дете от класа да играят и тях и понеже сутринта не видях майката да се уговорим следобед тя идва да взема момиченцето от класа на Ема и една година по-голямо братче, имат и още едно дете на годинка... и тя ме пита вие директно ли ще дойдете или да отидем с колата, казвам ще дойдем и тя Ок, Карла (момиченцето) ще ви покаже къде сме точно, хайде че съм оставила бебето да спи само в колата?!?!? Как да е - оставя си едното дете с мен, другото само в колата!!! Отиваме в къщата и тя на вратата ми казва - трябва да отида до парка, защото оставих там голямото момче да играе, бебето спи, не се тревожи няма да се събуди, а ако се събуди ще види Карла?!? И излезе, върна се след 15 Мин.... аз съм в шок  Shocked

# 426
Уау, Бени, мислех си , че аз съм най -безотговорната майка, като си оставям детето пред нас, в оградения двор на кооперацията докато изчистя и го наглеждам през прозореца.
Рокси - бърз е теста за скарлатина -15 -20 мин.

# 427
  • до едно тепе
Миии имат някаква сигурност хората. Вероятно затова са толкова ларж. Тука все се ослушваме и оглеждаме да не би някой да ни врътне някакъв номер. 
Аз съм оставяла Слав 2-3 пъти на площадката с познати родители за 10 мин да взема вода от магазина. Но ги познавам от 4-5 години хората и децата ни са заедно в градината и те се познават.

# 428
  • В сърцето на любимия човек
На нашата площадка сме 5-6 майки с бебета и като ходим някъде, например магазин, аптека и т.н. оставяме децата една на друга отпред, за да не влизаме с количките. И за няколко минути, за да отскочи някоя до вкъщи също се е случвало, но вече се познаваме, а и става въпрос за площадката между блоковете, а не за близкия парк.

# 429
  • В къщурката на хълма на феите
Уау, Бени, мислех си , че аз съм най -безотговорната майка
къде се нареди, ти бе госпожа .. безотговорно е да е лъжеш и мажеш с гъза си, докато симулираш, че си почтен гражданин на обществото .. твоето не е безотговорност, твоето е за завиждане Peace

# 430
  • shumen
Арвенче,разкажи как мина после тържеството в градината.
Стели,дано се представи добре Ради.
Бени,на мен също ми се е случвало да оставя Дени за малко пред блока,но с познати майки.Същото се е случвало и за да отида до магазина или аптеката.
Ние днеска да Ви разкажа каква неприятна случка имахме с детето.Слизаме от автобуса и тъкмо Дени слезе и аз тръгвам след него,но не успявам да сляза,защото онзи смотан шофьор затваря вратата под носа ми.Обаче нито аз,нито детето ме пуска и онзи ни затиска с вратата ръцете,в резултат на което аз сега съм със синя и боляща ръка,а детето му няма нищо.В първия момент като го затисна и писна това дете Ви казвам помислих,че му счупи ръчичката,но добре,че му няма нищо.

# 431
Поспаланче,прекрасна тема bouquet
Меци,съжалявам да чуя за новия гърч на Ема,да се оправяте бързо и всякакви кучета настрана.
Прахи,Алекс,дано бързо ви се получат 2те чертички.И аз си мислех,че дълго ще продължим с опитите,имайки предвид ЕМ и изчерпаният ми ЯР,но на 2рият месец ги видях.Пих вечерна иглика до О и след това вит.Е.
Да питам за мнението ви.Дари е приета и записана на ДГ.Мога ли да я отпиша от ясла без да й ке прецака записванато в ДГ.Води се,че е била на ясла от 28.08,дефакто има 8 месеца,реално е била около 3 заради боледуване.Не искам да я пускам на ясла,за да не ми довлече някой бацил.Не че от вчера не се оплаква,че я боли гърло,но още няма Т.

# 432
  • shumen
Маги,по твоя въпрос не мога да помогна,но мисля,че не е проблем.

# 433
  • NE
Олеле Бени при вас съвсем друг свят. Laughing
Аз не съм оставяла големия по площадки. Навън сърцето ми е на юмрук с него.
Сега е във фаза да хваща непознати жени и да иска да тръгва с тях и то докато аз вървя за ръчичка с него. ooooh!
Всичките не спят или го правят супер неспокойно. Направо ще лудна.

# 434
  • София
Маги, а защо пак е приета на ясла? Или нешо аз не мога да схвана?
Иначе тя в СДЯ или ОДЗ ходи на ясла?
Ако е в СДЯ по добре да си ходи и да си вземете допълнителната точка.
Ако е в ОДЗ тя автоматично ще продължи в градинска група и няма да кандидатствате и по добре да не я отписваш.

Общи условия

Активация на акаунт