Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 505
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • В сърцето на любимия човек
На една виза и самолетен билет разстояние  Mr. Green

# 466
Честит празник на дечицата, да са здрави и весели  Simple Smile

# 467
  • NE
Според мен българина е много невъзпитан. Ще мине върху някой и пет пари няма да даде.
Вчера бяха пуснали СУЕ към кръвната картинс, а аз не го платих. Върнах се да доплатя и жената ме гледаше застреляно. Преди седмица едно дете удари Вилизар защото искаше да му вземе ключовете от колата на баба му и колко пъти жената идва да се извинява.

# 468
  • Варна
Е стига де, не обобщавайте така! Вие не живеете ли в България? Навсякъде има възпитани и невъзпитани, агресията не е български патент! В щатите, където уж също се набляга на колективизма, на туширането на агресивно поведение, чак могат да ти отнемат детето щото си му викнал, а постоянно ги четем в новините за брутални инциденти в училищата. Няма нужда от обобщения...

# 469
  • В къщурката на хълма на феите
ти Щатите не ги гледай, те там от напъни да се докарат за пред хората, та грандиозно се о**ват .. все пак 64% от нацията им е зачената на задната седалка на автомобил - това е официална статистика! кво повече да кажа ..

боШке, тоз' народ е полудял .. в центъра е абсолютен хаос, навсякъде балони, играчки, тичащи деца и родители, някаква уж културна програма, в която детски гласчета пеят Тих бял Дунав, се вълнува .. иииизключителна атмосфера ви казвам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 470
  • NE
Месечинке С радост бих искала да вярвам, че болшенството от населението ни е възпитано и умно, ама не е. Поне в моето ежедневие виждам глупави, нарцистични и невъзпитани хорица, които никога не поглеждат от другата страна на монетата.

# 471
  • Sydney
Тук местният бял боклук е ужасен, а и освен това прословутата толерантност и НЕдискриминация са леко мит, но като цяло са доста възпитани, чак лицемерно...
mecani интересен подбор на музика, може би съвместяват първи и втори Юни  Mr. Green

# 472
  • Варна
Аз не гледам щатите, ама казвайки "българинът е невъзпитан" слагате в един кюп себе си, близките си, приятелите си. Не се ли усещате и сериозно ли го мислите??? Аз пък в ежедневието си слава Богу срещам повече възпитани хора, отколкото обратното. Замислете се за обкръжението си, ако наистина срещате само простаци...

# 473
  • В къщурката на хълма на феите
mecani интересен подбор на музика, може би съвместяват първи и втори Юни  Mr. Green
нали, нали?? и аз това си помислих, че правят Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Месечко два примера ще ти дам:
първи пример: преди 2 седмици имаше промоция на бира в града - за 4-5 часа дневно раздаваха безплатно бира точно пред общината на града, една групичка от около 10тина видни култутрегери, бяха наредили 38 празни бутилки от бира пред въпросната община и спорадично хвърляха от тия бутилки по минувачи, които не им харесваха по някаква причина и тя беше изреждана на висок глас - я прекалено дебел, я прекалено възрастен, я нещо друго ..
втори пример /този е от днес/: влиза майка ми в магазин за играчки, за да купи на децата по нещичко за празника, на вратата една леля седи и кашля сърцераздирателно върху всеки един минаващ през прага БЕЗ дори да се опита да покрие устата си, камо ли да се отдръпне .. направи й се забележка, при което реакцията нормалната е, ако не друго, да се извиниш .. но, не .. жената почна да вика и да обижда ..

сега ми отговори ти сериозно ли смяташ, че Цветето ни е наредила до тия същества с думите си?! или че аз ще имам подобни хора в обкръжението си?! според мен сериозно си се объркала ..

# 474
  • Варна
Значи това, срещу което имам много против и го казах още в първия си пост по темата е обобщаването. Изречение от рода "Според мен българина е много невъзпитан" какво означава? Българка съм и аз, и ти и тя, следователно според нейното твърдение сме много невъзпитани. А примери като твоите убедена съм има не само в България. Има невъзпитани българи точно както има и невъзпитани швейцарци, австралийци, китайци и т.н. Но не можеш да отсвириш цяла нация, не е коректно. Толкова по темата от мен.

# 475
  • NE
Месечинке Позволявам си да говоря под общ знаменател защото болшенството е такова. Ограничила съм всякаква комуникацияс подобно поведение или поне симптоми на такова. Споделям мои впечатления, както и такива на ММ. За съжаление и двамата на работните си места сме виждали всякакви екземпляри, а на фона на 12 хил. град си е страшно. И никога не бих си позволила да обидя някой по толкова директен начин. И не, няма да спра да търся хора, които имат възпитание, смиреност и не спират да учат и четат. Надявам се не съм обидила никой.

# 476
  • до едно тепе
А добра вечер. Дофтасахме си у дома преди час и малко. Положението е без промяна. Доктора реши да направи само кожни тестове на Бубата и бързия показа реакция към мляко. Бавния ще го видим след 2 дена Crazy От тук нататък сме 6 месеца на диета и тя и аз и те така. Са ще трябва и да ида до личната да видим какви ще ги къдрим. Чудя се дали да я отбивам, чудя се дали да я записвам на ясла и да я водя за 2-3 часа само без да яде там, чудя се какво ли не. Предполагам ще ми се поизяснят нещата в главата до няколко дни амаааа са ми е бръмнала от врещящо диваненце в колата и скърцаща задна врата. hahaha
Тая вечер мъжо забелезА някаква пъпка на Слав на гърба-14 дена след като е бил контактен. Стои червена, сякаш е имало мехурче и се е пукнало. Други няма засега. Няма температура, но гласа му сякаш е леко променен newsm78  Утре ще се зяпаме усърдно преди да го пратим към градината.
Честит празник на дечурлигата. Здраве и весели игри.

# 477
  • Бургас
То ако е варицела, няма да има нужда да търсиш, той ще грейне....

Сестра ми дойде и до сега бяхме в морската. Изсипа един тон кулки, хвърчила и играчки на Ивейн, близлки и чудесии  Crazy Crazy Съвсем вече няма как да се обърна вкъщи от нейни вещи, чудо  ooooh! Ама затъжила се е и иска да я зарадва, не посмях да направя забележка, че безтуй се виждат рядко, а много се обичат.

Много е кофти така като живеем разделени и в различни, сравнително далечни градове. Тук нямаме близки роднини, освен една браточедка на мъжът ми, другите са починали- баби,дядовци, прабаби.....а моите са далеч  Tired Добре, че са приятелите.

# 478
  • shumen
Поспаланче,дано не е варицела при Слав.А за Бубето помисли сега и реши какво ще правиш тогава.
Принцеско,да,мисля в Събота да отидем да му леят куршум и да минем да запалим по свещичка,че милия ми е много наплашен и тази вечер понеже се наложи да се качим на автобус едва го качих и свалих.Дори като се качвахме и слизахме поиска да го взема,вкопчи се в мен и се разплака.
Меци,и при нас имаше такава програма.
ООф,аз малко се притеснявам,че нашите утре ще го водят да му махат конците.Доста говорих тази вечер и се надявам да му е влязло нещо в главицата.Дано не писне,че тогава не знам какво ще го правят.

# 479
  • Sydney
Дани по принцип не боли махането на конци, ако ще реве ще е от страх...
Прах а си представи без роднини и приятели на др край на света  Crazy
pospalancho някои карат варицела с една пъпка... за другото - зависи колко е силна алергията... Ема не е яла все още пр мляко (пила по-точно)...

Общи условия

Активация на акаунт