Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 511
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • shumen
 Бени,то и махането на лепенката не боли,но той рева от страх.

# 481
  • Сливен
Махането на конци наистина не боли, но въобще не е приятно - аз например всякави манипулации изтърпявам, но после ми става чак гадно - гадно от възстановяване, гадно от махане на конци, брррррр . Дани, дано мине леко  Hug
Относно невъзпитаните хора - да има ги, но и аз не бих обобщила кардинално. По принцип съм много критична към такива хора и често правя директни забележки, ММ ми казва, че скоро ще си изям боя някъде. Вчера например на една детска площадка до една пейка оставени 2-3 кутийки от сок, кошчето е на 10м. Редовно обирам боклуци от мястото, около което сме седнали, дразнят ме и не мога да се примиря с мърлявщината около мен.

# 482
  • NE
Пратих го на градина. Влезе с охота защото имаше пързалка в стаята и щом тръгвах видях, че чакаше ред да се пусне. Предполагам, че може да откаже да яде, но ще легне да спи сигурно.
Порасна ми бебето. Dizzy Face

Прахче И моята сестричка носи едни играчки и после е драма щом свърши течността за балони и подобни, но аз не се намесвам. Това са тяхните моменти.

# 483
Прочетох ви, прочетох ви  Party  Mr. Green
Прегръдки на всички  Hug
На добър час на Вили, да се чувства прекрасно в градинката  Hug
Изкарах два дни в училище, 11 и 9 клас, има малка надежда в децата  Mr. Green Чудя се от къде идва проблемът в училище, все си мисля, че е от семейството, донякъде от училището също.  Crazy
Мисля ви всички  Hug
п.п. Дойде ми цикълллл  Party  Mr. Green

# 484
  • В къщурката на хълма на феите
п.п. Дойде ми цикълллл  Party  Mr. Green
освен едно честито да ти кажа? JoyJoyJoy

сериозно вече се замислям за някакви успокоителни .. на работа и вкъщи стреса ми идва в повече .. при цялата ми умора снощи пак будувах до 3 часа /е, и Ема ми помогна, но не е нещо необичайно/ .. на работа имам клиент, който върти номера с плащанията и аз съм между чука и наковалнята, щото не го знам с какво ще му щукне на ума да си измие ръцете, вкъщи Ема нещо пак се побърка, Мецан пък е по командировки от над месец и просто ми е тежко .. нормално ли е или капризнича безпричинно?

# 485
  • Северозапада
Меци, ти ако кажеш, че капризничиш, аз ще ида да се срамувам в най-тъмния ъгъл  Embarassed
Кокоси, честит ти цикъл  Mr. Green

# 486
  • Бургас
Бени, това е единствената спирачка, която ни държи все още тук. Най-вече мъжът ми, той е по труден с комуникацията, по-затворен е , трудно допуска нови хора. Мен и на Марс да ме пуснеш, се адаптирам и си намирам "идиоти" като мен да се забавлявам  Crazy .  Различни хора сме, но определено е трудно сам на ново място, емоционалната част е фактор за всичко останало и си е голямо постижение да преодолееш себе си и да се адаптираш с малко или никаква подкрепа на близки......

Меци, ще свикнеш. На мен първите 6 месеца ми бяха най-сложни, сега вече напредвам. Дори съм намалила фрийк контрола, усещам че не мога да се справя с всичко отлично, ама го преодолявам по-лесно. Особен напредък имам в манията си за здравословно хранене  Blush Blush Почвам да разбирам някои неща и да гледам от различен ъгъл, та така....опита учи, човек докато сам не си очука главата и да се адаптира, на приказки е различно.

Мъжът ми от 1 месец е в процес на интервюта. Уж кандидатства за една позиция, почти на майтап, че е доста висока позиция и не беше уверен че ще се справи. А пък го избута то последно интервю днес с шефовете на фирмата. Сега чакаме резултата. Дори и да не се пребори, самият факт че стигна до тук виждам как му се отрази и му даде и мотивация сякаш и увереност и почна да гледа по различен начин на себе си. На него основно това му липсва, иначе знания и умения има много, но личностните му качества го спират доста в развитието му. Не е напорист, не е амбициозен, трудно понася промени, по-затворен е .......ама с малко помощ -  подбутнах го доста/той дори не искаше да кандидатства  Laughing Laughing/ и сега като видя, че може и не е страшно да се променяш и да си напорист, май му хареса. Та и аз съм доволна много  Heart Eyes

# 487
  • Sydney
Прах дано получи работата... за другото - такъв тип човек още по-трудно се адаптира и пречупва, аз все още имам ужасно много задръжки, които се базират на това, че не им рабирам манталитета или че е на противоположния полюс от моя...
Фея дано всичко е супер и да му хареса...
Кокос ами комбинация е (от семейство, среда и училище)... за другото - браво Simple Smile

# 488
  • до едно тепе
Фейче дано му хареса на Вилито в градината и да е здрав, за да ходи.
Кокоси честито. Скоро да липса пак за 9м  Mr. Green
Вчера доктора ни даде една кутия хидролизирано АМ-дали му били мостри от фирмата с леко изтичащ срок на годност- до юли. Бубето се зарадва като я питах иска ли мляко и като го опита остана потресена Crazy Аз също го опитах след това и се стрисах 4-5 мин Sick Ще пробваме и в някакъв десерт дали ще го хареса амааа нямам големи надежди ooooh! По отвратно нещо не съм опитвала никогаж.
Да се допълня понеже никой не е писал след мен.
Варицела е. С една голяма и няколко съвсем дребни пъпки. След 9 дена пак на преглед. Дотогава вкъщи Crazy Изписала му е фенистил да не го сърби, охлаждащо гелче сега, гранули(хомеопатични) да не избиват много пъпки и джинджира като се пукат пъпките да завяхват по-бързо. Иии да не яде яйца и шоколад пак с цел да ограничим пъпките на макс.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 14:20 от pospalancho

# 489
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане ебаси късмета, жено .. от една страна е хубаво, че ще го изкара като малък от друга страна - хъх .. леко да минава! Hug

# 490
  • Sydney
pospalancho леко да минава... за АМ безлактознот е гадничко, пробвала съм Аптамил и Фризо, Фризо го пиеше, може да смениш марката  Peace

# 491
Поспалане, аз дадох ли ти хомеопатичните, които баткото пи за по-бързо израстване на АБКМ? И защо да не я запишеш на ясла - има вариант за храненията, щом него успяват да го хранят безмлечно - желание само да има.
Стягам 2 рождени дни и кръщене, но пък баткото тази седмица през деня е у свекини, та направо съм си отпочинала  Crazy

# 492
  • Северозапада
Поспаланчо, леко да минава! Ще е гадничко, ако и Бубата се зарази.
Фея, как мина първият ден в градината?

# 493
  • NE
След малко отивам да го взема. На обяд ми казаха, че с гуш заспал и много плакал, но преди това бил много добре и играл.

П.П. Когато отидох тъкмо щяха да го преобличат, че беше излял шишето с водата си. Каза на госпожаата бай-бай. Показа ми шкафчето си и ми тръсна маратонките да го обувам. Joy

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 20:17 от Flower Fairy

# 494
Цветенце, ти за цял ден ли го остави? Дано му хареса на детето....
Поспалане, кураж! И леко да я изкарате варицелата!
Кокос,  ooooh! честито! Скоро да нямаш!
Моме, кво викаш...чак ти е скучно като го няма баткото, а?
Мецо, нито капризничеш, нито е безпричинно......направо ти се чудя що за човек си - как издържаш без сън и почивка, че и още шаваш....даже си с всичкия си, че и отгоре. Ти направо си загадка за науката....не се майтапя.  Hug
Прахи, успех на мъжото! Дано да го одобрят!
Бени, като те чета и си представям едно спокойствие...пфууу чак завиждам
Дани, кажи как мина свалянето на конците и сега как е раната. Мажеш ли с нещо?

Ние сме добре. Вече сме записани на градина. И човека не иска да чака септември, иска сега да тръгва  ooooh! Дано не му изчезне ентусиазма докато дойде време  Crazy

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 01:37 от Princessa SS

Общи условия

Активация на акаунт