Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 448
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • shumen
Арвенче,да се оправя скоро Насето.Дано се разминете с АБ.
И аз искам две деца,но да не ги гледам сама.
Нас ни изписват днеска.Доктора мина и каза,че всичко е ОК.Смъкнали са тестиса,но е бил доста високо и е било трудно.Дори и сега каза,че си е по високо отколкото другия,но ще си функционира нормално.На 03.06.да му махнат конците,но можело и в Шумен.Обаче е Събота и може би ще е на 2.06.или 05.06.и след това на градина.
Принцеско,днеска видях разреза и ми си видя гоюемичък,по дължината на целия тестис.Доктора каза,че мога да мажа с Контратубекс или нещо за белези,ако иска да не му остане.

# 271
  • Sydney
Контратубекс не върши особено работа, дерматикс е мн добър  Peace не знам обаче дали ще се навият в Шн да му махнат конците, доста лекари искат този, който е шил той да маха...

# 272
  • shumen
Бени,ще питам и ако не се съгласят ще дойдем пак до Плевен.
Аз също се мазах със Контратубекс след секциото и белега остана.

# 273
  • В къщурката на хълма на феите
днес записах Ема на предучилищна .. боже дано с десния крак да излязох от вкъщи и всичко да й върви по вода .. на 4.09. ни е първата родителска среща .. очаквах, че повече ще се опъват в училището, но като вметнах, че от инспектората са ми дали определена информация и насоки, всъщност дори бяха любезни, защото те знаеха, че аз знам, че няма как да ми откажат, дори и да поискам да стоят на глава ..

Цветенце специални благодарности за информацията, която ми сподели, беше ми изключително полезна ..

боже бебето ми тръгва на училище .. не съм готова Sad

# 274
  • до едно тепе
Мецко може пък Ема да те изненада в положителна посока. Добре ще е да общува и с деца на нейната възраст, макар че понякога могат да са ужасни. Дано всичко е наред и да и харесва. И най-вече да е здрава. Hug
Арвенче да се оправя бързо Насето  Hug
Има ли смисъл да ви обяснявам колко много ми се полягва, а диването не щя изобщо да легне.  Tired

# 275
  • shumen
Мецко,ще те изненада Ема ще видиш.Дано е здрава и лесно да свикне с децата.
Поспаланче,Дени е същия.Сега дремна малко в колата и в момента ми надува главата,че като се приберем искал да му даде баща му да кара колата.
А баща му му пуска едни мухи,че лятото ще го вземе за една седмица, което не вярвам да се получи.

# 276
  • NE
Меци Много се радвам, че съм ти помогнала. Дори ходих да питам шефката, но нямаше промяна от това, което ти бях казала. Сега е голям батак с всички закони.
А и си научила вълшебната думичка да споменеш ... РУО. Mr. Green

# 277
  • София
днес записах Ема на предучилищна .. боже дано с десния крак да излязох от вкъщи и всичко да й върви по вода .. на 4.09. ни е първата родителска среща .. очаквах, че повече ще се опъват в училището, но като вметнах, че от инспектората са ми дали определена информация и насоки, всъщност дори бяха любезни, защото те знаеха, че аз знам, че няма как да ми откажат, дори и да поискам да стоят на глава ..

Цветенце специални благодарности за информацията, която ми сподели, беше ми изключително полезна ..

боже бебето ми тръгва на училище .. не съм готова Sad

Меци,
Успехи на Емка и съм сигурна, че всичко ще бъде наред и детенце ще се чувства супер и най вече ще се учи добре.

Дани, радвам се че всичко е минало наред и Дени се чувства добре.

Арвенче, много успехи на брат ти.
А за болестите много добре те разбирам в момента. Дано Насето е по добре и да успееш да отидеш на хистерото.
Сега явно е мноооого гаден вируса, защото от днес и мен яко ме дращи гърлото и ми е адски отпаднало. Довечера си купувам Авирон и ще се гълтам с него и дано до утре съм малко по добре.

# 278
  • shumen
Алексче,благодаря.Дени е добре и вече иска да беснее.Сега кандардисва баща му след малко като се приберем да го носи на конче.

# 279
  • В къщурката на хълма на феите
А и си научила вълшебната думичка да споменеш ... РИО. Mr. Green
блага дума, железни порти отваря Mr. Green Mr. Green Mr. Green факт е, че в момента, в който споменах РИО и всякакви възражения бяха забравени и бях препратена към най-високата инстанция демек директорката .. тя ме пита имаме ли специални учебни потребности /каквото и да значи тва по дяволите/, защото щяло да има други 2 или 3 деца, които имат такива и искали да са подготвени ..

# 280
  • В сърцето на любимия човек
Мецко - ще имаш една прекрасна ученичка, която съм сигурна, че ще се справи чудесно  Hug

Бързо оздравяване на всички болни! Край нямат тези вируси  Tired

С Йоан тази нощ се разнасяхме на ръце, но поне сутринта видях защо - има прорязало зъбче  Heart Eyes
Толкова много нови неща се случиха буквално за една седмица, че чак аз не мога да ги осмисля, а той, милия, съвсем се ошашави. Преди месец не можеше да седи, а вече пълзи, изправя се и бърбори  Heart Eyes

# 281
  • shumen
Пънче,честито зъбче на Йоан.Да му никнат все така без проблем.
Ние сме си у дома.Сега чакам Дени да заспи и аз да вляза да се къпя,че след белята,която направи преди да тръгнем сега не смея да го оставя сам.Утре съм при педи за болнични,а той ще е с кръстницата си,че не искам да го мъкна по лекари и куп болни все още.

# 282
  • Sydney
mecani всичко ще е наред с училището, ще видиш  Hug
пънче-мънче браво на него, все така Simple Smile
Излязоха резултатите на Ема - всичко е чисто  Rolling Eyes това е хубаво де...

# 283
  • Северозапада
Честито зъбче на Йоан!
Бени, бързо да оздравявате!
Меци, бъди спокойна и Ема ще се справи!
Дани, юнак е Дени. Вече и му се дивее. София щеше да се влачи поне 2 месеца след такава интервенция.  Laughing

# 284
  • NE
бях препратена към най-високата инстанция демек директорката .. тя ме пита имаме ли специални учебни потребности /каквото и да значи тва по дяволите/, защото щяло да има други 2 или 3 деца, които имат такива и искали да са подготвени ..

Това е специална програма, която е пригодена за деца, които имат диагноза като Ема. Ще учи по план, който отговаря на нейните възможности. За целта се предоставят медицинските документи (които си имате) и минава веднъж годишно комисия от ресурсен учител, логопед, психолог, класната. Ако Ема покрива ДОС (държавен образователен стандарт) ще получава и редовни оценки, но това не е от значение в начален курс.

Пънче Честито първо зъбче на Йоанче! Здрави, белички и неусетно да излизат. Hug
Бени Това е добра новина. Peace
Дани Пази го. Hug

Ние с Алекс ще ходим на детска консултация сами с раничката. Педи иска да сложим Ротарикс, че нали вече е фрий и да се възползваме. Ние сме назад и с останалите ваксини, но има време да ги сложим.

Общи условия

Активация на акаунт