Малки Сладки Лъжкини - №16 - Краят на лъжите

• 38 873
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Изпуснала съм ви Laughing Идвам  с една теория. Нали се говори,че Ашли Марин е А.Д.,мислех си,ами ако се окаже,че изобщо не е майка на Хана. Примерно някаква стара вражда,тя е откраднала още в болницата или някакви такива Joy Хич не ми се ще Рен да е замесен,много го харесвам. А някой ще ми припомни ли къде изчезна Мелиса newsm78

# 31
  • София
Аз подозирам, че в последния епизод ще дадат флашбек, в който ще стане ясен мотивът на А. И съм сигурна, че ще е нещо изсмукано от пръстите.

# 32
Аз подозирам, че в последния епизод ще дадат флашбек, в който ще стане ясен мотивът на А. И съм сигурна, че ще е нещо изсмукано от пръстите.
Не че не сме виждали вече такъв край,
Както с Чарлз/Сиси/Шарлът Mr. Green

# 33
Според вас възможно ли е наистина Чарлз да е онзи русия, когото момичетата подозираха в 1 час на 6 сезон?(и Сиси да е излъгала за историята со, за да го предпази -така се говореше в много теории и споклери..все пак пола не се сменя толкова лесно)

# 34
Според вас възможно ли е наистина Чарлз да е онзи русия, когото момичетата подозираха в 1 час на 6 сезон?(и Сиси да е излъгала за историята со, за да го предпази -така се говореше в много теории и споклери..все пак пола не се сменя толкова лесно)
Андрю ли?
На мен не ми е минавало това през главата. Аз все търся някаква истинска причина, А., А.Д. и т.н. да ги тормози защото ... (и тук следва някаква логика на действия, която в сериала май липсва).  Mr. Green

# 35
  • Gotham City
В стил МСЛ
Скрит текст:

# 36
Андрю ли?
На мен не ми е минавало това през главата. Аз все търся някаква истинска причина, А., А.Д. и т.н. да ги тормози защото ... (и тук следва някаква логика на действия, която в сериала май липсва).  Mr. Green
Когато имаше организиран бал в къщата на куклите ли беше където ги държа заключени, там когато беше с маска бях 100% сигурна че е мъж, понеже беше висок и с широки рамене. По принцип че има пропуски в това че Сиси е А всеки го знае та няма да се учудя ако цялата история със смяната на пола и излезе лъжа. А мисля че никъде не са давали мъж да помага на Сиси newsm78

# 37
Снощи гледах епизод от 3ти сезон,въртят го по Фокслайф. Та снощи Спенсър докато беше в Радли откри някави вещи на Мона и пропуск за Сиси,който бил издаден от Рен. Бях забравила тая подробност,вие незнам дали го помнехте това. Няма да се изненадам ако участва и той в играта.

# 38
То това беше една от многото plot holes в "разкритието" за Сиси - за какво й е бил пропуск, като уж е била пациентка там? Grinning

# 39
  • Gotham City
То това беше една от многото plot holes в "разкритието" за Сиси - за какво й е бил пропуск, като уж е била пациентка там? Grinning

Точно същото щях да питам, много се изложиха с тия дупки  Laughing

# 40
  • В две мънички очи...
Снощи гледах епизод от 3ти сезон,въртят го по Фокслайф. Та снощи Спенсър докато беше в Радли откри някави вещи на Мона и пропуск за Сиси,който бил издаден от Рен. Бях забравила тая подробност,вие незнам дали го помнехте това. Няма да се изненадам ако участва и той в играта.

И Али се криеше в старите помещения на Радли  Joy

# 41
А някой помни ли след като Али се разбра, че е жива и се върна, дали А я тормозеше? Понеже нали Сиси го е правила това, за да отмъсти на момичетата, че бързи са забравили Али.  Thinking Ама май я тормозеше..  Thinking Или вече аз много се бъркам.  Mr. Green

# 42
Андрю ли?
Не, не Андрю.Съжалявам, но не се сещам за името, но мисля, че работеше в Керасими грууп или нещо подибно.

# 43
Андрю ли?
Не, не Андрю.Съжалявам, но не се сещам за името, но мисля, че работеше в Керасими грууп или нещо подибно.
Ааа сещам се за един който много приличаше на Джейсън за него ли става въпрос newsm78 не помня как се казваше. Помня че Спенсър и Хана ходиха в офиса му да откажат стипендията на Хана, тогава се срещнаха с него

# 44
Андрю ли?
Ааа сещам се за един който много приличаше на Джейсън за него ли става въпрос newsm78 не помня как се казваше. Помня че Спенсър и Хана ходиха в офиса му да откажат стипендията на Хана, тогава се срещнаха с него
Да,същия

Общи условия

Активация на акаунт