Малки Сладки Лъжкини - №16 - Краят на лъжите

• 38 851
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Gotham City
Има връзка с разкървавената уста. Това е, когато Спенсър беше в Радли. Вероника и дойде на посещение и и разказа за случката с Али, която обсъждахме. После Спенсър влезе долу в изоставеното крило на Радли и имаше "халюцинация" за Али, когато започнаха да танцуват, тя я попита кой я е ударил, дали е бил Джейсън  и Али и каза това от гифчето.

И аз не знаех за Мара, знам, че има две деца, ама...
Иначе, на мен не ми харесва Алисън като гей, някак си не и отива на цялостния персонаж според мен и за това, само да се угоди на вманиачените Емисън фенове, пак няма някак..логика

# 646
  • В две мънички очи...
Наистина Али много нереалистично изглежда като лесбийка.
Изобщо откакто я върнаха като жива опропастиха целия и изграден персонаж на кучка, на момиче което няма спирачки за нищо. Много ме кефеше старата Алисън.
Сега се усещам че се кефя на Мона като А.

# 647
  • Вестерос
TVAddiction, грешно си прочел/а. Помолил/а е да не казва на другите. че той/тя е А.Д., за да не им повлияе на снимките и за да може да се подготви. А.Д. е по-близко до тях, отколкото са очаквали, така че, най-вероятно е участвал в повечето епизоди.

Ysabell, 2 поста над твоя съм пуснала същото нещо, но от първоизточника. За това не уважавам БГ страницата на Лъжкините. взимат нечии труд и не казват от къде е, какво и т.н., все едно си е техен.

едит: не се ядосвам на теб, че не си ми видяла поста, ама много ме дразнят админите на българската страница
+ че са го превели грешно

не ми пречи , че се повтаря, не всеки знае английски

# 648
  • Gotham City
Даже не си направих труда да го прочета, без да съм писала аз оригиналния текст, ми стана направо обидно как си го гепиха, а някакво момиче в тъмблъра, буквално минути след интервюто направи извдаките, които те са копирали.

Тиф, излишно е да питам, дали имаш отговор, нали?  Mr. Green

# 649
  • Вестерос
хаха не съм влизала, имам много отговори във фб, но от фенове  hahaha Повечето са впечатлени от скоростта на преобличане на Мона, според някои АД ѝ оставил някъде дрехите, за бързото плетене на плитки-нищо. Сега ще видя туитър, но гледам в интервюто Мара е коментирала за падането на Сиси.

Имам някакви отговори

аз:
1. From where Mary knew about the body in Charle's grave? 2. How did Cece end up on the groud and a rose in her hand if she was dead before?
3. How Mona to changed her clothes and braided her hair? 4. Why Spencer met with Wren? 5. Where are MIKe and JASON? 6. Where is Toby?

Asia Holcomb‏ ми казала
In an interview Marlene said there will be masks in the finale

нищо няма друго, някаква я пита за маските и на нея нищо

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 14:30 от Tiffany Aching

# 650
На мен пък не ми се стори бързо преобличането на Мона, а още преди това ми направи впечатление, че Спенсър и Кейлъб се мотаят по пътя  Mr. Green

# 651
  • Вестерос
Ако предположим, че и тя се е мотала по пътя  hahaha

# 652
  • В две мънички очи...
А накъде води другата част от пътя, нали имаше разклонение  newsm78

# 653
  • Gotham City
Ами, имала е някакви едва ли не минутки преднина, може би не повече от 2-3.

Няма и да ти отговори Марчето. Уф, много ме дразнят недосмислиците и като знам, как някои хора, гледат буквално всяко детайлче, във всяка сцена и ме хваща яд, че екипа не го прави също

# 654
Силно се надявам да не се окаже, че Мелиса, Рен, Сидни или някой подобен е А.Д .. супер тъпо би било #2gunfire
Много исках А.Д да се окаже някое от момичетата, ама няма как Crossing Arms

# 655
Ако го направят това с близначката на Спенсър, почти, ама ПОЧТИ бих им простила останалите простотии на сценаристите.
Също ако обещаят тържествено никога повече да не правят сериали.  LaughingОсобено пък спиноффи на този.

# 656
Ако го направят това с близначката на Спенсър, почти, ама ПОЧТИ бих им простила останалите простотии на сценаристите.
Мисля, че ще има близкачка  newsm78 и ще се окаже, че когато Хана беше отвлечена и сънува  "Спенсър" е била близначката.. също и за сцената с Рен.

# 657
  • В две мънички очи...
По скоро е Мери  Joy

# 658
Така, де, аз затова се надявам на тая теория, че поне що-годе се връзва.
Само дето разбрах, че оная тъпотия с маските ще присъства във финала, което ме навежда на мисълта, че ще бъда доста разочарована. Rolling Eyes

# 659
  • Gotham City
Лили, не само че присъства, но и Иан (Езра) е казал в някакво интервю, че точно като сме си мислели, че вече знаем кой е А.Д., нещата ще се завъртят на 180 градуса, на финала.
Гледам масово искат спин оф за Емисън, та как си го представят? Две лесбийки грижещи се за детето си, уау. Tired

Общи условия

Активация на акаунт