Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • 1st floor
Дублирам поста и отчитам БР7.

След месец имам РД и от Сила.Бг са ми пратили подарък бонус кредит 10 лв  Laughing, но важи само за тези фирми: AMIX, MEX, HAYA LABS, SCHIEK, VITARGO, PRIMAFORCE, FIT SPO, VEMOHERB, EVERBUILD, BULK POWDERS, LECHEEK, LONSDALE, UNTIRINGUS, GAVELO, BIOTECH USA, BRUTAL NUTRITION, CVETITA HERBAL, NUTRICORE, Protein.Buzz, 4D Nutrition, Shaper Label, Physique Nutrition, DEFRAG

Не съм ползвала нищо на никоя от тях , освен протеин на  HAYA LABS(който беше ужасен  Sick). И се чудя дали въобще нещо да поръчвам.  newsm78 Коя от фирмите е добра? Като цяло бих взела само протеин и магнезий. За друго не се сещам, но ако препоръчате нещо... Laughing

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 08:41 от НеПоКоРнА

# 646
Fitspo имат едни крънчи барове, които са много вкусни. Mexx имат добри липотропни бърнъри и л-карнитин от 5000, amix са с thermocore и thermolean. На biotech съм ползвала shaper и one a day витамините. От последните съм много доволна.

# 647
Вчера 4 часа планински преход

-изкачване -2часа,
-престой-1 час
- слизане 1час

-30-40мин плуване

-10мин разтягане и ролване на фоумролера  Heart Eyes

Храна: праскова ,диня,пилешко в палачинка,шкембе чорба (2бр Crazy) две бири,магнезий,б-комплекс

П.С.
Който казва,че антицелулитните масажи са глупост- говори клишета наизуст-нали ви казах ,че мин седмица ходих на масаж-еми жената отдели доста време на бедрата ми и видимо има голям ефект(казват хора ,които ме видяха преди и след по бански   bowuu)

2.Относно здравословните барове в кавички,аз лично не бих дала три и нещо за този състав

"Протеинова матрица (калциев казеинат, суроватъчен протеин концентрат), хидролизиран желатин, растителен глицерин, малтитол, шоколадово покритие (растителна мазнина, какао, захар, обезмаслено какао на прах 10/12% , какаово масло, соев лецитин, аромати), слънчогледово олио, сусамово олио, инулин,  какао на прах, емулгатори: соев лецитин, аромати, антиоксиданти - аскорбинова киселина, калциев лактат,  подсладител: стевия"

Уж без съдържание на захари,а в състава :захар и другите боклуци https://www.ebag.bg/proteinov-bar-fit-spo-slim-leshnik-50-g/11445

По добре да си купя един истински черен шоколад,сега правя на децата едно много яки сладоледи в формички-заквасена сметана,черен шоколад,банан или др плодове(в новата партида  ще добавя фитнес едишън за мен-с шоколадов протеин  chef  )

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 13:20 от No_frame bitch

# 648
No_frame bitch и аз така си купих лешников тахан и след като го отворих констатирах сладкия му вкус и видях, че пише "със заха от тръстика"  Grinning, ако ще и от магарешки бодил да е, нали все захар, ама карай, следващия път ще чета по-внимателно.

Снощи глада за сладко ме изфорсира към една голяяяма диня  Grinning

За днес добре-закуска протеин с мляко, за обяд салата с месо.

# 649
Уж без съдържание на захари,а в състава :захар и другите боклуци https://www.ebag.bg/proteinov-bar-fit-spo-slim-leshnik-50-g/11445
Този, освен всичко друго, не е и хубав на вкус Rolling Eyes Крънчитата поне там го докарват.

# 650
  • Бургас
За днес отчитам групова сутрешна Зумба, обяд Табата, за вечерта предстои вечерно Зумба парти
Скрит текст:

# 651
Непокорна, аз ъм фен на почти всичко на Amix.  От известно време им ползвам притеина и ти препоръчвам.

# 652
Привет, момичета Hug
Завърнахме се от морето и хубавото е, че тъкмо, когато мислех, че имам една седмица за задължително тъгуване по лятото,  Агентката  се обади, че са тук и удължихме радостите. Спретнахме си чудни разходки с нея и децата / Агент е страхотна мацка, а дребосъците прекрасни дивчовци Heart Eyes /
Любче, Дана, Непо и всички, които искат форумна разходка, да сигнализират, ако имат възможност за някой от предстоящите уикенди /аз работя в единия, но не съм сигурна кой точно, още не съм видяла графиците/.
Иначе за отчета - за днес изкачване до Черни връх /Агентето води статистика за километри, калории  и т.н/, за вчера- 30 минути Кристин, оня ден-  разходка около Панчарево и Кокаляне, в която щяхме да уморим децата от жажда Embarassed, в сряда отново Кристин за цяло тяло.
От морето няма поражения на кантара,  в последните дни още държа положението, дано не се изложа като тръгна на работа.
Аз ям по много цели варени яйца , но не съм мерило за изчистено хранене, защото  си хапвам от всичко и в немалки количества  Grinning

# 653
17.15 km и 1434 кал изгорени
HR avg 104 bpm
Max 162  |  Min 67

Много сме луди и диви и чаветата също - нито едно не измрънка въпреки дистанцията, денивелацията и горещината - много се гордея с тях всичките Simple Smile
ПС И съм изгоряла текезесарската на потник с ам. гръб!

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 21:58 от Agent Provocateur

# 654
Яна, това с яйцата е просто прекрасно, че много ги обичам.

Непо...ами дам, бих искала, ако не си против.

Аманда, Агент, завиждам за разходките и срещата. Аз от онази до Тевно и Безбог н съм мърдала по планините.

Днес ми беше преюестването от София в Ловеч при МП и не съм тренирала, както и вчера, но пакетирах и пренаредих толкова багаж, че не съм съвсем фира.

Утре ще помагам в строежа на вилата и това ще ми е трен...

Мисля от Понеделник да се върна към Max 30 като ще опитам да тренирам на тревата в двора, ако не крайна жега, разбира се Rolling Eyes

# 655
  • 1st floor

Непо...ами дам, бих искала, ако не си против.

Имаш ЛС.  Laughing

Аз днес няма да тренирам, че вчера беше ужасно натоварен ден в работата, днес пак така се очертава. 

# 656
  • Бургас

Мисля от Понеделник да се върна към Max 30 като ще опитам да тренирам на тревата в двора.........
бъди много внимателна, че тревата не е равна и според мен не е никак подходяща за интензивно кардио   Stop, да не се контузиш.

Аманда, Агент, как ми се искаше да бъда с вас.

В края на август ще сме в Банско - децата ще са на скаутски лагер и много ми се ще да успеем да се откачим от тях за един-два върха  Rolling Eyes

# 657
Здравейте момичета,
Днес ми загряха и краката,  и д..то с ето това 40мин видео  Grinning https://www.youtube.com/watch?v=bTEoN2ULzwg Добро е ,продължителността ми дойде малко в повече, но е разнообразно, така че много не се усеща, пък и е неделя  Grinning
Закуска яйце с краставица и домат, кафе с кр.масло, че гладът ми за сладко ме навежда на мисълта, че нещо ми куца в диетата и ще вдигна леко мазнините. За обяд си приготвих паста от нахут със зехтин, 2 яйца, зеленчуци, за вечеря ще е същото, но с месо

Спорни тренировки!

# 658
Добро утро,

Поотказах се от фитнеса на този етап, че имам доста ангажименти и ще го отложа за септември, когато се предполага, че няма да са толкова много и да е и по - хладно.

Отказвам се и на половината от БР. При мен тази програма няма ефект. Явно ми идва по - лека.
За две години съм извъртяла поне по 2 пъти тези:
*БР
*ШОН
*21 фит дей
*90 дневната на Руми Илиева
Като съм тренирала и доста време свой упражнения с тежести.
Не съм имала ефект от БР, за жалост. Това ми беше трети цикъл на трениране с нея и без резултат.
Сега се мятам на https://fitnesinstruktor.com/bojestveni-tela/ на Руми. Дано от нея да видя някакво развитие.
Давам и шанс до края на август.

Хубав ден! Аз отивам да тренирам.

# 659
  • 1st floor
Благодаря за коментарите относно добавките от СилаБг. Аз май в момента нямам нужда от нищо, освен магнезий, но не си харесвам като концентрация и състав от гореизброените. Май ще си взема шишета за вода за колело.  Laughing

За днес отчитам БР8, трети кръг мина пак мъчително, но малко по-добре.  Mr. Green Да е жив и здрав вентилаторът, защото у нас сутринта беше 28 градуса. Кардиото не знам как ще го правя. Ако си избера маратонки за тичане в скоро време  Joy, може и да го заменя с крос рано сутрин навън. Храната вчера ми е пълен мазаляк! Mr. Green Дребният стана на 13 и вечерта имаше солидна почерпка с всички възможни неща, които не трябва да се ядат! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт