Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 512
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
DivaOrhideq,освен ако не <чистиш> релеф преди билдърско състезание, няма проблем да ядеш цели яйца  Peace
Cristi, и това вече не се брои за меродавно, но не за това е темата.
Иначе отчитам за вчера групова табата, а днес табата от една 10 дневна програма. Ден 10-ти, но имам да правя още първа и втора тренировка +вчерашната /че две за ден биха ми дошли в повече/ и ще приключа в неделя. После ... нещо кратко, но все още не съм решила какво.

Къде е Агент-чето  Blush

# 631
Яна, кое не се брои за меродавно?

# 632
  • Пловдив
Кристи, за жълтъка Grinning
Отчитам вчера тренировка 1, днес ще е 2 от БР. Няма да правя кардиото утре, защото уикенда ще сме малко на планина. Надявам се да походим. Понеделник продължавам.
Ню, добре дошла, мисд  ю!

# 633
Плюс холестерол и товари жлъчка и панкреас. Ако помня добре Rolling Eyes

Жълтъка е най-полезната част на яйцето и не товари нищо! Аз съм с обърната жлъчка и ям всекидневно яйца -нямам никакви проблеми! ето една хубава статия http://fitnessbible.bg/%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1% … 0%BE%D0%BD%D0%B8/

No_frame, идея си нямаш как ти завидях за масажа. Много обичам, но не мога да си намеря добър масажист. Аз обичам да ме масажират силно. Не, че съм някаква мазохистка, но само тогава усещам облекчение на болката в гърба. Тук само ме галят лекичко по гърба. То ако е за галенето и половинката ще се навие Laughing.

Айде бягам да тренирам.
 Направо ме разглоби тази жена и най-важното е ,че се чуствам сссупер сега ,приятеля ми е ходил вчера два часа го е мачкотила силово  Mr. Green беше се размазал.Поне два пъти в месеца ще ходя Peace
Вера много плувах-над 1км -не съм засичала точно

З:спагети с морски неща

През деня диня ,мляко с мента

О:и В: пиле с гъби и зеленчуци в яйчена палачинка,със сос бешамел и кашкавал  Mr. Green Twisted Evil ако смятах калории щях да се гръмна хаха Joy

# 634
  • here, there, everywhere
Любе, мисд ю ту;).

Отчитам вчера БР2, 30 минути ходене по пътеката с наклон ( боря дупето) и 10 минути йога.
Днес и аз не съм убедена, че ще правя кардиото. Ще решавам в движение. Храната я бива, но килограмите  не мърдат и грам. Обиколките и те са се заинатили.

Относно жълтъците: тази теория отдавна вече се доказа грешна. Жълтъкът е най-пълноценната част от яйцето. Да не говорим, че хората с чувствителност към яйцата реагират на белтъка, не на жълтъка. Има доста научни изследвания по темата. Аз жълтък не изхвърлям, но и не се считам за единица мярка. bouquet.

# 635
Аз за холестерол не знам, ама е по-мазен и затова не винаги го ям. Но пък го обичам май-много, особено леко рохък:heart_eyes:

# 636
Значи правилно съм запомнила някакви теории, само дето са вече грешни Simple Smile Благодаря за информацията Flowers Hibiscus

# 637
  • 1st floor
Отчитам БР8 - трети кръг едва го избутах с пясъчните тежести.  Mr. Green С три кг нямаше изобщо да успея! Whistling Другото беше ОК.

# 638

Агентчето се е отдало на много мързел, пътувания из БГ и не само, поапване, попийване и други радости от живота, като трамбоване из околософийските хълмове със сладкодумната и мила съфорумка Аманда + децата ни + куче. Същата тази компания се гласи утре все пак да се качи на Черни Връх (не бяхме разбрали, че лифта не работи през седмицата) и да избягаме от софийската жега!
Та каним всеки, който желае да идва с нас - засега планираме да се съберем около 9.30-10 на нач. станция на Симеоновския!

Непо, следя те във ФБ и шапка ти свалям на спортната програма! Е, така го разбирам аз лятото!

PS В интерес на истината се поуморих от мързел и в Сряда и днес и аз плувах по време на тренировката на дребните, т.е. държах дъска и попоритвах във водата с кеф, не че съм чупила форумните рекорди!
Скрит текст:
Ще ми простите явната фукня, но си гледам "тренировките" от Юли и пак се кефя - дай боже всекиму!

И още мъничко визуализация:

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 14:04 от Agent Provocateur

# 639
Непо, аз как мога да те следя във Фб Blush

# 640
Любче, Свети  Hug Hug

А бе нещо ми е трудно да вляза в чистото хранене, справям се, ама не ми е много комфортно, явно е от мотивацията ли, не знам, както и да е, така или иначе засега бива-закуска сварени яйца, обяд маринова риба и двете гарнирани с пресни домати, между яденията протеин с мляко, че нещо все на сладко ме пали  Grinning

Агентче, Аманда
да си изкарате прекрасно  Heart Eyes

Вчера тичах подир трима пакостници и не остана ред за тренировка, за днес нямам извинение, ред ми е на краката, точа се за една 10-минутна, че съм доста недоспала от изпращания и посрещания на летището, а и жегата тук е трудно поносима.

Леки, тежки и най-вече спорни тренировки  Grinning

# 641
  • Пловдив

Агентчето се е отдало на много мързел, пътувания из БГ и не само, поапване, попийване и други радости от живота, като трамбоване из околософийските хълмове със сладкодумната и мила съфорумка Аманда + децата ни + куче. Същата тази компания се гласи утре все пак да се качи на Черни Връх (не бяхме разбрали, че лифта не работи през седмицата) и да избягаме от софийската жега!
Та каним всеки, който желае да идва с нас - засега планираме да се съберем около 9.30-10 на нач. станция на Симеоново!
Аз ви се сърдя, и то официално!!! Вчера ни отпадна ангажимента за уикенда и се чудехме дали да ходим на Черни връх, обаче нещо не знам, реших да го оставя за друг път и вече ангажирах хотел на друго място, който не мога да анулирам, и с две думи, ако бяхте казали по-рано, щяхме да се видим. Ама се сърдя, ама пращя от сръдня!!!!!!
Отчитам Тренировка 2 и отивам да рева SobSobSobSobSob

# 642
Agent, Amanda, за утре едва ли ще мога да се вредя, че пристигам късно. Пуснете по едно съобщение по-натам, ако ви се ходи пак, че ми се ходи за малини.

Избутах една седмица от 21 ДФХ. Следващите дни ще почивам и най-много да се поплацикам.

# 643
Любаша, Д_ана Hug ние го решихме 5 мин преди да го напиша!
Защо не се съгласувате за някой от следващите 2 уикенда, за който имате възможност, пък ние пак ще дойдем и за да си изкупим вината ще ви носим водата нагоре Simple Smile

# 644
  • 1st floor
Непо, аз как мога да те следя във Фб Blush

Като ми станеш приятелка! Mr. Green

Идеята ви за Черни връх е страхотна, за съжаление аз съм на работа. Иначе да предупредя, че горе много духа. Ама много. Взимайте си ветровки или якенца. На Черни връх такъв студ два пъти съм брала, и то лятото, че не е за разправяне. И чайната горе работеше в понеделник, а преди само събота и неделя. Не знам дали е така по принцип през лятото или някакъв повод е имало (като се качвахме, от горе слизаха една огромна колона народ плюс два попа с расо, не знам какво беше това  Laughing).

Агент, направо се размечтах. Наистина дай Боже всекиму! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт