Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 523
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
С какви тежести прави 21 ДФ Dana?
Може да си писала някъде, но съм пропуснала. Аз съм 5тици.

# 616
  • 1st floor
15-20 минути от премката преди върха имах предвид. Иначе знам, че от долу си доста. Laughing Времето прецених по скачащите по камънаците хора, тоест по тяхната скорост, като ги гледах на връщане от Синаница. Може и да бъркам, де! Mr. Green Иначе камъните са зор, но то си е каменисто още отдолу.  Laughing

Аз ставам да оправям раниците. Потегляме с децата към Черни връх.  Joy

# 617
С какви тежести прави 21 ДФ Dana?
Последната седмица ползвах 10 кг за долна част, горната я мъчех с 8. Нямам повече от 10 кг гири, иначе вярвам, че може и повече. Бях по-бавна и внимателна с формата, но много ми допадна така.
Сега на екстрийма си се върнах на 5ците. Tired За някои упражнения посягам и към тройките.

Ноу фрейм, ти се се разгембила. Crazy

# 618
  Много ми е приятно да видя старата дружина да си бъбри тук. Heart Eyes Heart Eyes Hug

Аз само да се причисля, към онези дето са се хванали да чистят. Почнах и аз, за днес мляко с протеин и малко кафе, доливах и вода  Grinning, уж да намаля млякото, да видим, друго от млечните не ме изкушава, освен по лъжица, две кисело мляко - за профилактика, другото е печено месо, домати, и не се стърпях сок от ябълка. Слагам да варя яйца, че да не залитам в моментите на глад.
  Тренировките ми се изрязяваха в плуване, бяхме на море 5 дни, коридорът ми бе от шамандура до шамандура, но за срамотиите не издържах на 1 стил в едната посока  Grinning Последният ден имаше вълни и се практикувах-любимият ми стил-скачане на вълни  Grinning, леле за това възраст няма  Joy

Спорни тренировки!

# 619
За днес отново кръгова за цяло тяло в 3 кръга.

Дана, много добре звучиш. Намерила си баланса и в тренировките, и в храненето. Браво на теб!  Hug

Дива,  Hug

# 620
Непо, весело изкарване!

Дези, не успях да тичам онзи път. Най-много съм тичала един час, но в талъв период бях, че всичко омитах след себе си и се храних доста безразборно...(не че съм излязла от този период 😁).

И аз имах проблеми с подут корем тази седмица. Предполагам заради плодовете и големи количества прясно мляко ...затова ги намалихдо минимум. Храната ми днес е що годе добре в сравнение с изминалите дни. Продължавам да тренирам с ХиЧ. Вече преполових трета седмица, но ако не изчистя храната, няма да видя кой знае какви резултати. От вчера спрях кравето мляко и минах на бадемово, че ми се събира над половин литър на ден. Това е от мен.

# 621
  • Пловдив
Здравейте, влизам на отчетче!
Дивичкааа  bouquet
Светии, обичам мотивациите ти  bouquet
Непо, много , много ме кефят разходките ти, момиче! Просто уникални, и какви снимки, и много ви се радвам на спортното семейство, браво  Heart Eyes
Беси, въйй, бая млякце ти се е събрало. Нищо, ще го намалиш. Аз като бях по-малка, обичах много, после около 20-30 годишната си възраст пък започнах да пия капучино и отново обичах, от тогава с всяка изминала година специално прясно мляко не ми се припива, освен когато си правя шейк. Не ми прави проблеми, но определено си ме наяжда. А аз предпочитам да си изяждам калориите, а не да ги изпивам. Сега забелязвам и децата ми адски много обичат прясно мляко, и момичетата, и сина. Сина даже му се ще да го пие вместо вода, но не му позволявам, защото е тлъстичък, а това е храна, не вода.
Отчитам Кардио 1 от БР. Ех, какъв кеф е да не ти е тежко, но пък за сметка на това да ти е готино. Тази кака Джил, как я бях забила в шеста глуха милата  Grinning Имам мускулна треска на всичко по малко, точно, както се надявах, за да мога да тренирам спокойно. Интересното е, че макар и да съм махнала само кило от водата, дет съм я наляла като бухта на морето, само с три тренировки вече ми прозират плочките. А съм си тлъстичка ,просто тялото си знае работата бе.  Grinning С храната съм точно така, както желая - леко свободно, но достатъчно режимно /закуска кисело мляко плюс протеин, обяд риба тон, домат, лук, снакс диня с маалко сиренце - вчера купих диня , не обичам много, но освен сина ми , няма кой да я яде и за това, за вечеря свинско контрафиле с гъбен сос  и салата с уникални градински домати, чушки, лук и прясно сирене овче плюс козе - сиренето беше малко, че не съм на ВМ НВХ с тази диня/
Лека спортна вечер на всички!

# 622
Ехх, Дана, ама ти сигурно имаш чудесни резултати с тези големи тежести.
Аз съм в една дилема - дали да пробвам август месец да ходя на фитнес, с изготвен тренировъчен режим от инструктор.
Мисля да ходя 3 пъти седмично, а останалите два дни да бягам.
Нямам никаква промяна в хубава насока, а искам.
Мислех да купя карта от пулс-а, но те искат договор от една година, а аз не искам, защото може "случайно" да забременея. Това го мисля от половин година с фитнеса там и все това ме спира, но като гледам - бременността не ми се случва за жалост. Та поне на фитнес да си ходя.
Искам да покажа нещо ново на тялото си - да излезе от зоната му на комфорт.
А и да видя някакви по - добри резултати - естествено.

# 623
-Вчера 30мин плуване и час и половина размазващ масаж Crazy
-Храната-

З:омлет с домат и чушка

О: някакво пиле с гъби и зеленчуци в палачинка със сос бешамел(на ресторант)

В:Спагети с морски дарове +мента с фреш от диня

# 624
  • Пловдив
Лея, Пулса не просто искат договор за една година (по-скоро за 14 месеца), а се опитват да ти пробутат да подпишеш  запис на заповед за Цялата сума, и прекратяването на договора е с тримесечно предизвестие. Не знам дали всъщност, ако се опита да го направи човек, няма да го въртят и да отказват. Аз ходих преди месец, много ми хареса базата (в Пловдив), супер уникална е, но само като ми написаха записа на заповед и така се вбесих (независимо, че после казаха, че мога да подпиша и без него), такава лампа ми светна, че независимо от суперската цена се изнесох на двеста. Прави са, че са вкарали много пари, но не мие приятно някога да ми звънят на вратата, че дължа 3000 за фитнес, по някакви измислени точки в договора. Извън това, си заслужава много. Сори за офа.
Днес наред ми е Тренировка 1,от завчера имам страхотна МТ на дупЕто.

# 625
  • 1st floor
Много хора пропищяха от тоя Пулс, а гледам, че в разни групи много се преотстъпват картите. Не знам поради каква причина. Аз не бих подписала такъв договор.

За днес отчитам БР 7 - първи кръг ми спря тока! Crazy А в трети нещо се изложих на лицевите с вдигнат един крак - докарах ги до осем и после от коляно. Embarassed Отпускът свърши, мисля от днес да оправям храната, дано се скрие това шкембе най-накрая! Mr. Green

# 626
  • here, there, everywhere
Ами да взема и аз да се примъкна пак към групата, че отиде коня у рЯката.

Привет на цялата дружина. Има-няма поне година да не съм писала. Може и повече да е.

Не тренирах редовно, хапването обаче си беше мнооого редовно. Наблягам и на много, и на редовно Mr. Green.

В последните седмици постепенно и хаотично започнах да правя по някоя тренировка за да влизам в кондиция. От вчера и аз в групата за БР. Днес ще правя тренировка 2. Отделно се връщам към бягането. Преди две години 5к си ги правех без проблем. Сега още не съм там, но до 1-2 седмици трябва да съм ОК. Не си давам много зор, защото не съм в кондиция и е опасно за контузии.

Свети, Дива, Люба, радвам се да ви "видя" отново. Успех на всички момичета.

No_frame, идея си нямаш как ти завидях за масажа. Много обичам, но не мога да си намеря добър масажист. Аз обичам да ме масажират силно. Не, че съм някаква мазохистка, но само тогава усещам облекчение на болката в гърба. Тук само ме галят лекичко по гърба. То ако е за галенето и половинката ще се навие Laughing.

Айде бягам да тренирам.

# 627
Привет на всички!
Присъединявам се да ви следя и да се информирам.
Тази година свалих 33 кг с 90-дневната диета и от 14 август смятам да я правя пак. Почти достигнах идеалното тегло , но за съжаление тренировките останаха на заден план и съответно загубих и дастя мускулна маса.
Този път обаче съм решила да се заема сериозно с тренировки в домашни условия и се надявам да постигна добър ефект.
За сега правя коремни преси , клякания и разни други измислени от мен упражнения , но искам по-интензивни тренировки,  за да има наистина ефект. Simple Smile
Успешен ден!

# 628
има ли причина да отбягваш жълтъците? Хапвай и субпродукти /ако обичаш де/.
[/quote]

Жълтъка е по-беден на протеин и има много мазнини.

# 629
Плюс холестерол и товари жлъчка и панкреас. Ако помня добре Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт