Нови придобивки в гардероба - 48

• 196 192
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Страхотна рокля.

# 676
# 677
  • в 1001-та нощ
За първи път взимам такива, дано не се разочаровам много.

Скрит текст:

# 678
От какво да се разочароваш? Удобни, топли и прекрасни.

# 679
  • в 1001-та нощ
Притеснява ме изкуствената кожа - веднъж имах едни много красиви боти от изкуствена кожа и ми се изпотяваха краката. Изкуствена материя и чорапогащник ... сигурно е нормално. Но никога не ми се е случвало с всички други боти и обувки, които имам и са от естествена кожа.

Тези ще ги нося с памучен чорап и се надявам да са ми просто топлчки и удобни. Взех си и спрей за импрегниране - при мокро и сняг, но се чудя дали няма да стане мърльотия с него. Нямам опит.

# 680
А, изкуствена кожа си е за притеснение да. Нямам опит, защото не купувам такава аз. Имам само едни боти на много висок ток, но те са за специални събития няколко пъти годишно.

Днес ще купувате ли от колекцията на Erdem H&M? Какво харесахте?
Корекцията е невероятна за моя вкус, но и много скъпа. Дано успея да взема желаните неща, защото не мога да меря и ще е на риск.

# 681
  • Бургас/Пз
Днес ще купувате ли от колекцията на Erdem H&M? Какво харесахте?
Корекцията е невероятна за моя вкус, но и много скъпа. Дано успея да взема желаните неща, защото не мога да меря и ще е на риск.
Има ли я онлайн?? Или само във физически магазини?

# 682
Счупен е сайта вече, иначе ще я има онлайн.

# 683
Сега погледнах сайта и нищо му няма, обаче нищо не ме грабва на картинка.

# 684
Оправи се бързо Слава Богу и напазарувах всичко,което желаех, че и доста повече вк. за мъжа ми. Много съм доволна. Heart Eyes

# 685
Оправи се бързо Слава Богу и напазарувах всичко,което желаех, че и доста повече вк. за мъжа ми. Много съм доволна. Heart Eyes
И има защо Simple Smile
При нас колекцията е разпродадена, буквално са опоскали сайта. Едно ме е яд - 60% от тези неща ще ги пуснат до дни на ибей на двойна цена. Мисони като направи колекция за Таргет беше същото - щурмове по магазините и сайта крашна още първите часове на истерията.

# 686
Е, тя и при нас беше разпродадена в 11 часа цялата, без няколко елемента. Мъжките се свършиха първи, за моя изненада. Леопардовото палто би всички рекорди. Изчезна веднага. Само от обувките имаше още по някое време. Двата суитчъра с цветя изчезнаха също за секунди. Там успях. Heart Eyes

# 687
Е, тя и при нас беше разпродадена в 11 часа цялата, без няколко елемента. Мъжките се свършиха първи, за моя изненада. Леопардовото палто би всички рекорди. Изчезна веднага. Само от обувките имаше още по някое време. Двата суитчъра с цветя изчезнаха също за секунди. Там успях. Heart Eyes

аз неможах да разбера как става пазаруването,защото нищо не се отваря ....Expressionless

# 688
Както и при колаборацията с Кензо /която красеше витрините повече от месец/, в Емирствата интересът е... обичаен като към H&M стоки.  Laughing Нещата са си налични, има във всевъзможни номерации, цените на доста от артикулите- една идейка по- ниски, поне от тези в UK и Бг.

Ако някой има възможност да поръча от там- да действа.

# 689
Емирствата имат различна концентрация на платежоспособност - дай боже всекиму Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт