Седми клас - Дишай спокойно! Иди! Реши! 16.05.2018 - 21.05-2017

• 102 938
  • 919
  •   1
Отговори
# 765
Днес от школата загрижено ни пращат още тестове "за изпита по математика, който най-вероятно ще бъде по-труден от изпита по български език и литература (който се оказа лесен)

От Ън: "Успех на дечицата на математика. Може би ще е по-трудна, след лесния БЕЛ".

Какво единомислие, каква загриженост, какво успокоение  Mr. Green

Браво на вашата школа. Поне се интересуват.

# 766
      Добре де, няма ли някакви инструктажи за деца, родители и квестори?

Не може ли един и същ инструктаж да се поднесе на децата в час на класа, например, на родителите на род.    среща и на Квесторите на съвещание?И същевременно да е разлепен някъде на табла в училищата.

Защо са тези разминавания?

# 767
  • Бг-мама
Ън и моето дете е от малоумните според твоите критерии. Сбъркало е на два въпроса от теста, тезата не му  е отлична и 2 запетаи не е открил и въпросният оттенък. Прекрасно изказвате от страна на преподавател, няма що! Дано повечето ти колеги са запазили човешкото в себе си и професията да им е призвание не само финикийски знаци.
Пенева , сигурна съм , че всичко ще е наред със работата на твоето дете. Съчувствам ти и знам ,че не ти е леко в тази ситуация. Изпращам ти цялата си положителна енергия.
Георги е писал на беловата Той в никакъв случай не би могъл да се справи и с чернова и с белова. Та той излезна последен и без да е ползвал чернова.
Адел, у нас ситуацията е идентична с хремата и после кашлицата. Аз давах лимони с мед и джинджифил , димекс за кашлицата и правих инхалации с физиологичен разтвор. Позакрепи се и кашлицата вече не е суха , а отхрачваща.

# 768
Чета за  безумията на някои от квесторите из държавата и не мога да им се начудя.  Shocked
Не стига, че децата са ошашкани достатъчно много, че само такива странни птици им липсват.  #Crazy
Болничките, да се закрепят да понеделник.  Praynig  bouquet

# 769
  • пловдив/дряново
Влязох, за да изкажа възмущение от елементарния тест, правен сякаш за деца със забавено умствено развитие, но като прочетох назад.....ще подмина. Не знам какво им става на децата, все по-лесни тестове и все повече грешки, незнание, объркване.... Crazy Мислех си, че тази година са ми се паднали най-слабите ученици досега, но може би трябва да преосмисля дали съм права. Поне зрелостниците, които тази година са ми болшинството ученици, бяха на висота.
Пилците ще ги броим по-късно, като излязат резултати. Simple Smile
Успех на дечицата на математика. Може би ще е по-трудна, след лесния БЕЛ.
теста въобще не е лесен повечето от въпросите са подвеждащи.....
а децата ни въобще не са малоумни

# 770
  • Варна
Питам като майка на шестокласник,когато децата ходят на пробни, разиграват ли всичките пликове, чернови и белови?

# 771
Успех на децата.  Praynig

# 772
  • пловдив/дряново
Питам като майка на шестокласник,когато децата ходят на пробни, разиграват ли всичките пликове, чернови и белови?
няма пликове, чернова и белова Да, след приключване на пробната матура ти дават теста , асе придава само листа с отговорите

# 773
  • София
Вероятно различно, при нас не е имало такива неща. Само по същество - разпечатаните формуляри, обяснения кое къде се пише, как се отбелязва отговор, как се поправя сгрешено, засича се съответното време.

# 774
      Добре де, няма ли някакви инструктажи за деца, родители и квестори?
Не може ли един и същ инструктаж да се поднесе на децата в час на класа, например, на родителите на род.    среща и на Квесторите на съвещание?И същевременно да е разлепен някъде на табла в училищата.

Защо са тези разминавания?
Защото на много от квесторите им влиза през едното ухо и излиза през другото. Инструктажи за родители няма, но в тези за децата и квесторите правилата са едни и същи.

# 775
  • Пловдив

Тази година някои училища направиха собствени пробни изпити, както трябва да е реално на матурата. Но са единици.
А с тази конспирация и криене на лични данни на много места спряха да обявяват резултатите публично т.е. в интернет и не правят никакви статистики, което обезсмисля донякъде пробния изпит и го превръща в машина за пари за организаторите.

# 776
Тъп въпрос - книжките с въпросите формат А4 ли са или за икономия са сбутани на А5?
За анулиране на работи по време на изпита - няма данни за преписване.
За зрелостниците - 11.
http://zamatura.eu/7klas/11-pismeni-raboti-anulirani-nvo-dzi-2017/

# 777
Ние в училищните пробни изпити не сме участвали. Реших, че частната школа е достатъчна с нейните пробни и методика на подготовка.... Защото все пак след пробването има разяснения как да подобриш резултатите си, къде (чисто стратегически дори да не сгрешиш) и т.н. Отделно, след пробния учителя преценява с всяко дете на какво да наблегне.
 Peace

# 778
Моят син писал чернова- дълга и подробна, едвам преписал на беловата и съкратил.
Не знам защо се е прецакал така, ядосваме се, ама каква файда.

# 779
  • Варна

Тази година някои училища направиха собствени пробни изпити, както трябва да е реално на матурата. Но са единици.
А с тази конспирация и криене на лични данни на много места спряха да обявяват резултатите публично т.е. в интернет и не правят никакви статистики, което обезсмисля донякъде пробния изпит и го превръща в машина за пари за организаторите.

Това наистина е велика глупост.
В този ред н мисли, на сайта на РИО Варна напр. от миналата година няма никакви статистики, не са ли публикували? Shocked Стоят тези от нашия набор ... .
Никаква информация не ти дава  една самотна хвърчаща оценка, освен ако не е наистина много висока.

Приятни и коректни задачки желая на децата в понеделник! Да покажат максимума си и резултата да е достатъчен за желаната паралелка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт