Синан

Серенай има страхотния шанс да работи с него, ако го наблюдава внимателно има какво да научи.

Каква хубава снимка!... Ники
,предало се е по наследство. 
,серията беше разкош.
Още не мога да се отърся напълно от въздействието.А Озан...уникален. 
Значи не са успели да постигнат консенсус с Азра Кохен.Намалили са сериите с 2 от предварително обявените дванайсет.Всъщност няма и какво толкова да протакат,историята е почти на финал,всички сюжетни линии са почти изяснени,остава да разберем кой ще оцелее и на каква цена ще продължи живота си.
А за Дуру направо страх ме хваща.

Много се радвал на излизането на новата серия и се надявал,че няма да чака толкова за следващата...

https://www.gecce.com.tr/haber-serenay-sarikayadan-sosyal-medyayi-sallayan-poz
Говорели си понякога в парка с лебеда
,ще ме умори.
https://www.vbox7.com/play:0a63f42018

Трио с Ушко???

дарлинг,
много ти убаво клипчето с твоите любими насекоми и птички...

Очаквания...Реалност...Сетът днес.Не,никак не е студено.
От изв време е в много готино и закачливо настроение 

дарлинг,
много ти убаво клипчето с твоите любими насекоми и птички...

Знам.

Може ли един мъж да е толкова несигурен?!
, нейна е идеята да бъдат събрани Мемо и Серенай в екранна двойка.Има много точно око дамата или беше надушила във въздуха,че се пече нещо...
А новината излезе наяве 4-5 месеца по-късно.
,снимката е чууудна
,но забеляза ли посоката,в която гледа всеки от двамата?
Още една много добра фенска работа.
Снощи арабелите метнаха едно видео от сета -някаква тъмна дупка, в която две горелки бълваха огън и се чуваше женски стон.
Гласът приличаше на Серенай.Видеото стоя само няколко минути, докато някой го изтри...Какво ли е подготвил психопатът за Дуру след като любезно го осведомиха, че била преспала с Дениз?
Щях да се изненадам ако бяха изневерили на традицията и "дежурните институции" за всяка турска продукция липсваха.

Трио с Ушко???

Ако може да пее като Едис и Серенай.
"Г-жа Серенай" снощи е имала свободна вечер .С Керем на вечеря.
Сериалът стана прекалено психарски.
Дуру от кого бяга толкова уплашена?Кой скочи/беше хвърлен от прозореца?Клонката от лимоновото дърво в каква връзка я видяхме.Ада и онзи мърляв рошльо защо гледаха така стреснато,сякаш бягат от нещо? 
,как ще я дочакаме?! 

Дано късметът да е с нея,за да не пострада така ,че да се раздели със сцената завинаги...Горката балерина!

,тъкмо да се зарадвам на Озановия етюд и ме поляха със студена вода...Може ли да е такъв карък Дуруто,уффф!?

Дурууу...!