Аз не бих се чудела - решението го имам откак мисля разумно...
но това по скоро ме забавляваше. Майка ми и баща ми са били по 4 деца раждани през 5 години. На времето хората са имали по доста деца и вероятно последните са се раждали късничко. Според мен всичко е индивидуално и човек сам трябва да вземе решение. 
,че съм в 12 какво съм си мислела,че лекарите няма да разберат ли и аз не знам,та не се нае никой да ми го направи,след това се надявах да стане нещо и да не родя
Веднага щом му видях дълбоките тогава синьо сиви очи съжалих за мислите си,влюбих се буквално от пръв поглед и днес вече си имам 7 годишен мъж който ми помага и е неотлъчно до мен,нищо,че ни мислят за брат и сестра.Аз си знам през какво и как съм минала както и дамата. Аз лично я адмирирам за откровеността и и желая лека и безпроблемна бременност

Надявала се е, че може да й се размине третото раждане, и дори тази мисъл й е минала през акъла за момент.
Просто мислех, че на 40 ще забременея и родя, ама не стана, нямах добри хормони. Лекарите ме увериха, че никога няма да забременея и им повярвах. Вътрешно подредих живота си, че няма да имам повече деца. И така се оказах неочаквано бременна и аз в трети месец, хем желано, и се стреснах
А какво остава за нея...