WIZZ AIR - 26

• 78 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Чукарландия
Ограниченията за чекиран багаж независимо от теглото до 32 кг. са 149 x 119 x 171 см.

Това съм го пропуснала, благодаря! Вече ще знам! Hug

# 331
  • София
Моля.  Hug

# 332
  • ... рееща се.
Момичета, как да разбера дали имам активиран уиз дискаунт? Летях в началото на месеца до рим и закупих от намалените билети, които са с дискаунт. Помня, че преди важеше за година отстъпката, а сега при опит за купуване от намалените билети отново ми иска да закупя дискаунт. :/

# 333
Момичета, как да разбера дали имам активиран уиз дискаунт? Летях в началото на месеца до рим и закупих от намалените билети, които са с дискаунт. Помня, че преди важеше за година отстъпката, а сега при опит за купуване от намалените билети отново ми иска да закупя дискаунт. :/
Когато вече сте решили да закупите билети влезте във "Вход".Представлява иконка с катинарче в новия сайт, а в стария сайт е означен като Профил- MyWizz Profile. Ако имате закупено членство там е отбелязано и сайтът ще ви даде намалените цени.

# 334
Здравейте, пристигнахме си днес на Т1, всичко беше чудесно, полетът също, обаче се оказа, че куфарът ни го няма. #Cussing out Най-вероятно изобщо не го били качили на борда?! newsm78 На друга жена, кацнала по същото време (но от друга държава) също и липсваше багажа. Това често ли се случва с УИЗ???? newsm78 И мога ли да предявя някакви претенции към УИЗ?

# 335
  • ... рееща се.
Логната съм в профила си, затова питам има ли някъде в профила където е отбелязано, ако имаме активен уиз дискаунт.

# 336
  • София
Логната съм в профила си, затова питам има ли някъде в профила където е отбелязано, ако имаме активен уиз дискаунт.

Кликваш на името си в профила и се отваря меню. Има Wizz Discount club. Кликваш на него и ще излезе вида на членството, докога важи и какви отстъпки дава.

През "Таблото за управление" пак от същото меню, също има Wizz Discount club.

# 337
Много се извинявам, ако сте го обсъждали, но не виждам в сайта на Уиз ,чекиран багаж до 23 кг . с какви размери е?
И може ли от фрийшопа да се закупят мин.вода и цигари и да се качат на борда, има ли ограничение в количеството цигари?
Благодаря!

Само за Англия съм купувала цигари, последно беше до 4 стека на човек.

Ние летим за Бергамо - предполагам,че един стек на човек няма да е проблем.

# 338
  • In transit
Искам да попитам може ли в последния момент да си добавя чекиран багаж само за на връщане? И по-скъпо ли ще ми е отколкото ако го предвидя още от сега?

# 339
Искам да попитам може ли в последния момент да си добавя чекиран багаж само за на връщане? И по-скъпо ли ще ми е отколкото ако го предвидя още от сега?

аз добавих при чекиране 2 дни преди полета - за този който е 23 кг платих 80 лв. в едната посока  Peace

# 340
  • In transit

аз добавих при чекиране 2 дни преди полета - за този който е 23 кг платих 80 лв. в едната посока  Peace
Благодаря!

# 341
  • София
Имам следния проблем. Майка ми е платила билети за двете за след седмица, обаче не е обрънала внимание, че няма потвърждение. Видяла е, че са изтеглени парите и е приключила въпросът. Тръгвам днес да чекирам и съответно няма такива резервации.

Направих веднага нови, защото няма време и съответно цената вече е доста по-висока, а утре може и двойна да стане. Все пак си дръпнаха два пъти парите от днешното плащане, както и от това преди две седмици.

Някой има ли опит с това, дали по мейла ще ми свршат работа да ми върнат едните пари, разбира се, надявам се да ни върнат днешните, но грешката е обща, така че и по-ниската сума да върнат, пак е ок.

# 342
  • ... рееща се.
Това ми показва на уиз дискаунт клъб в профила. A това е закупеният през месец май дискаунт. Все така ми иска да закупя нов дискаунт, за да ползвам намеленията

# 343
  • София
Това ми показва на уиз дискаунт клъб в профила. A това е закупеният през месец май дискаунт. Все така ми иска да закупя нов дискаунт, за да ползвам намеленията
карето трябва да изглежда така:

Пише вида на членството и дата на изтичане. Щом ги нямаш, пиши им и им покажи фактурата, че си закупила. Ако не мине това, което показа, винаги можеш да извадиш извлечение от банката и да им го изпратиш.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 18:02 от Тaня67

# 344
A това е закупеният през месец май дискаунт. Все така ми иска да закупя нов дискаунт, за да ползвам намеленията
Груповото членство не струва 60 лв., а 119,99 ​лв​.

Общи условия

Активация на акаунт