WIZZ AIR - 26

• 78 036
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
A това е закупеният през месец май дискаунт. Все така ми иска да закупя нов дискаунт, за да ползвам намеленията
Груповото членство не струва 60 лв., а 119,99 ​лв​.

Аз показах снимка от моя профил, затова е групово. При нея не пише нищо. Поне така разбирам от това, което показа.

# 346
A това е закупеният през месец май дискаунт. Все така ми иска да закупя нов дискаунт, за да ползвам намеленията
Аз показах снимка от моя профил, затова е групово. При нея не пише нищо. Поне така разбирам от това, което показа.
Напротив, вижте червената стрелка какво сочи...
А защо при нея да не е групово членството, когато купува 5 билета?

# 347
  • София
При нея не пише нищо. Поне така разбирам от това, което показа.
Напротив, вижте червената стрелка какво сочи...
А защо при нея да не е групово членството, когато купува 5 билета?

Не бях забелязала. Гледах само другата снимка, подобната на моята, че в нея няма нищо закупено.  Grinning В тази видях само, че са взети 60 лв.  Embarassed

# 348
  • ... рееща се.
Точно за групово бях платила Simple Smile Писах им запитване ще видим какво ще ме излъжат.

# 349
  • София
Точно за групово бях платила Simple Smile Писах им запитване ще видим какво ще ме излъжат.

Да не би да си имала членство за двама от преди това и при покупката на 5 билета, да си доплатила 60лв за групово членство? В този случай не се удължава срока. Приключва на датата, на която е свършвало стандартното членство.

# 350

Да не би да си имала членство за двама от преди това и при покупката на 5 билета, да си доплатила 60лв за групово членство? В този случай не се удължава срока. Приключва на датата, на която е свършвало стандартното членство.
Това обяснява таксата от 60 лв., която е разликата между 59,99 и 119,99.

# 351
  • Варна
Здравейте! Билета ми е за "малък кабинен багаж". Мога ли да носят и неголяма дамска чанта или поне малка такава за портмоне и телефон? Има ли ограничения за козметиката - кремове, парфюм, лосион..
Самобръсначка дали мога да нося?  newsm78
 Hug

# 352
  • София
Само 1 багаж може, т.е. малката чанта вътре в другия багаж, освен ако не си вземете приорити. Кремовете, парфюмите и лосионите, въобще всички течности в опаковки до 100 мл в прозрачен плик.

# 353
С приорити бординг може да се вземе дамска чанта или чанта за лаптоп допълнително, но се заплаща. Самобръсначките винаги са ми били в чекирания багаж, не в ръчния- при резервацията или закупуването на билета се отваря списък със забранените артикули за носене в ръчния багаж.

# 354
  • София
Здравейте! Билета ми е за "малък кабинен багаж". Мога ли да носят и неголяма дамска чанта или поне малка такава за портмоне и телефон? Има ли ограничения за козметиката - кремове, парфюм, лосион..
Самобръсначка дали мога да нося?  newsm78
 Hug

Да, самобръсначка може да се носи, стига да не е с едновремешните ножчета, които се сваляха. За кремове, парфюми и т.н. важат правилата, че шишенцата трябва да са до 100 мл. и да са сложени в плик.

Ако е миниатюрна чантичка, която побира само портмоне и телефон, най-вероятно никой няма да ти направи забележка. Но и да ти направят, за толкова малко нещо винаги се намира място в багажа. Ще я сложиш вътре докато минеш и после ще си я извадиш. Аз също не оставям дамската си чанта горе. Изваждам я от сака преди да седна.

# 355
Привет, имам нужда от помощ, не открих на първа страница казуса, а съм следила темите назад. Имам закупен билет Ларнака Варна за 20.08, но получих имейл, че часът се променя и опции да потвърдя, откажа или следното.
"НОВА РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА ПОЛЕТА(ИТЕ) ВИ
Ние ще презаверим Вашата резервация за друг полет, изпълняван от нас по същия или – ако е необходимо – по подобен маршрут, 14 дни преди или 30 дни след предвидената дата на заминаване на забавения или отменен полет, при условие че има свободни места.
Ако искате да направите нова резервация по същия или сравним маршрут, влезте в профила си на адрес wizzair.com, изведете резервацията си и изберете опцията за нова резервация. Това е най-бързият начин да изберете нов полет за всички пътници по резервацията си.
ОТМЕНЕТЕ ПОЛЕТА(ИТЕ) СИ И ПОЛУЧЕТЕ 120% КРЕДИТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Ние отменяме резервацията Ви и кредитираме в „клиентския Ви профил“ пълната стойност на заплатената за отменения полет сума, както и за обратния полет, ако това е приложимо, плюс 20% от сумата, заплатена за отменения полет."
Реших, че щом има възможност ще сменя полета, но искам дата 30.07, което е повече от 14 дни преди резервацията. Ако отменя полета и поискам кредит за резервация 120%, кога ще се види този кредит в профила ми за да успея с него да направя нова резервация?
Благодаря предварително.

# 356
  • Варна
Благодаря за отговорите за малкия кабинен багаж!  bouquet
Още един по-особен въпрос имам: мога ли да кача сирене във вакуум /до 500 гр. буца примерно/?

Отново благодаря за отзивчивостта!  Simple Smile

# 357
мога ли да кача сирене във вакуум /до 500 гр. буца примерно/?
Беше коментирано няколко страници по-назад- не може. Някои служители при проверката за сигурност го третират според правилото за течности, гелове и подобни- заради саламурата...

# 358
  • До Балкана
Здравейте! Един бърз блиц въпрос: пила на Scholl за пети мога ли да взема в малък кабинен багаж?

# 359
  • София
dolly За вакумирано сирене не сме имали проблем.
Dallcheto Пилата е като пресата, сешоара, епилатора.... Не правят проблем, но все пак има фактора преценка на служителя секюрити контрол.

Общи условия

Активация на акаунт