WIZZ AIR - 26

• 77 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Попаднах на тази публикация във фейсбук.

Копирам текста, ако някой не може да отвори страницата.
Скрит текст:
"Petra Toneva
преди 5 часа · Sofia
Важно: ако летите с wizz air се check-вайте in възможно най-рано (не предишния ден, а предишната седмица), защото днес за полета до Дортмунд бяха продали 7 билета отгоре и отказаха на 4 от хората (+мен) да ги качат.
Ако ви се случи: отивате на касата в летището и ви казват алтернативите (за Дортмунд няма как да ни качат с дни напред, до Франкфурт днес ще качат един хирург с предстоящи операции за днес и още един човек; останалите се надяваме някой да си изпусне полета и да ни качат на негово място).
Полага ви се обезщетение в размера на 400€ + пътни до първоначалната дестинация. Алтернативният полет се поема от авиокомпанията и на теория може да е и с друга авиокомпания, но служителите на летището не считаха това за вариант.
Бих ви посъветвала да не пътувате с wizz air, но всички знаем, че няма как да се избегне. Бъдете подготвени за всичко."

# 721
Цитат
Бих ви посъветвала да не пътувате с wizz air, но всички знаем, че няма как да се избегне. Бъдете подготвени за всичко."

Абсолютно всички компании го правят това, просто за сведение, за който реши, че трябва да се шашка.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 00:38 от neuromancer

# 722
  • София
В началото на юли и България еър пуснаха самолет с 35 места по-малко от продадените билети от Амстердам.

# 723
  • София

Абсолютно всички компании го правят това, просто за сведение, за който реши, че трябва да се шашка.

Миналата година през май станах свидетел на подобен проблем при полет от Лутън за София, но той се реши още на опашката за чекиране. Служителите попитаха дали има трима доброволци да летят след 24 часа срещу 300 евро обезщетение и хотел в Лондон с транспорт дотам и обратно - и за две минути хората се намериха. Simple Smile

# 724
  • София
neuromancer Давате некоректен цитат! Думите не са мои!

# 725
Как се разпределят местата при закупуване на билетите от една резервация /един акаунт/, ако не е платено за избор на местата?

# 726
  • Бургас / UK
Как се разпределят местата при закупуване на билетите от една резервация /един акаунт/, ако не е платено за избор на местата?
Тук е коментирано,че при чекиране системата дава съседни места.

# 727
Цените в сайта на wizz крайни ли са, т.е. с включени летищни такси? Защото в esky, когато тръгна да резервирам доста се покачват.
И да питам, може ли освен ръчния багаж да нося и малка чантичка само с телефона и документите?

# 728
  • София
Цените са крайни, не виждам смисъл да се използва посредник, който си начислява такси и който не може да ви помогне, ако имате нужда.
Не може втора чанта, освен ако не си платите priority bording. Малката чанта си я слагате в голямата.

# 729
Крайни са. Ескай си слагат такса за услугата да ти продадат билета, затова се покачват.

# 730
Благодаря Ви!
Сега гледах клип на една влогърка, която не сложи шампоаните, фон дьо тена и такива неща към прозрачния плик с течностите. Те не се ли водят течности? А и значително надвиши изискването за 100мл за останалите неща в плика.
Клипът беше за wizz.

Извинявам се за въпросите, просто досега не съм пътувала само с ръчен багаж. Grinning

# 731
Шампоаните са си течности. Изискването е едно шишенце да е 100мл, не всичко. Не знам какво е показвала, но каквото и да е, влогърката не е някакъв официален източник на информация и може да показва каквото си иска.

# 732
На мен лично са ми изхвърляли шампоан, който не бях сложила в пликчето с течностите. Това на летище София.

# 733
  • VARNA
Здравейте, реших да закупя билети от София за Варна за м.октомври с ръчен багаж.Над цената в малко квадратче е записано - Онлайн чекиране два дни преди заминаването. Нали чекирането при Уиз е 30 дни преди заминаване?  bouquet

# 734
Здравейте, реших да закупя билети от София за Варна за м.октомври с ръчен багаж.Над цената в малко квадратче е записано - Онлайн чекиране два дни преди заминаването. Нали чекирането при Уиз е 30 дни преди заминаване?  bouquet
Беше...
От вчера има промени. Чекиране за тези, които не са закупили места - 2 дни преди полета, но можете да се чекирате и за връщането, ако е до 15 дни.
Сега ще се опитам да направя новата тема и да вкарам всички новости там.

Общи условия

Активация на акаунт