Звездни компромати - 324 част

• 126 158
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
На фона на цялото просташко изказване "Спя с мъжа ти, кучко" направо стилно изглежда...

# 511
  • Rock & Roll feeling ...
Николета може да е късокрака, но това изплува на база нейните претенции. Тази Даниела " ,,, "в лице изглежда кат' абсолютен траверс до  Николета... А за изказа и съдържимото на мисълта  -

# 512
  • bad@ss
Е*ати цирка!  tooth

# 513
Тази сигурно ли е, че е била с Бербатов? Не вярвам той да погледне такава простакеса с каруцарски речник, от който доста мъже ще се изчервят ooooh!

# 514
Много ми харесаха снимките от сватбата на Пипа. Тя е красива булка, а от всички снимки лъха една такава изчистена свежест, че ти става хубаво. Като знам родния и руския кич, примерно и се радвам на това разнообразие. Снимките с децата са много сладки.

# 515
# 516
  • Gotham City
Тази Арнаут от време на време си захапва Николета, че да не забравим коя беше, а колко е бивша на Бербатов...лично аз имам съмнения.

Гледах и аз Папараци, заради Цвети, чудя се, има ли кой да гледа останалото в предаването? Безбожна простотия. Кой как кара, кой къде паркира, ама Карамазов и Вергов седяли и си говорели, мале, мале какви папарашки находки....

# 517
  • Варна
Не че съм фен на Николета, ама въпросната Арнаут звучи доста истерично Crazy
И цинично. Хвани едната, удари другата...

# 518
Да се включа и аз за Цвети от Папараци снощи. На Олимпиадата беше обявено, че организаторите дават един медал повече и за Цвети. Момичетата, много ясно си спомням, в интервюта как казаха, че са ѝ го занесли в Пирогов като са се върнали от Рио, а тя в интервюто вчера каза, че такъв медал не е виждала и за първи път чува, че са дали медал за нея. А сега кой е прав и кой лъже?  Thinking

# 519
  • о`майна лунна нощ е
Да се включа и аз за Цвети от Папараци снощи. На Олимпиадата беше обявено, че организаторите дават един медал повече и за Цвети. Момичетата, много ясно си спомням, в интервюта как казаха, че са ѝ го занесли в Пирогов като са се върнали от Рио, а тя в интервюто вчера каза, че такъв медал не е виждала и за първи път чува, че са дали медал за нея. А сега кой е прав и кой лъже?  Thinking

Не на олимпиадата, а на състезанието в Израел, преди което стана инцидентът. Тогава организаторите дадоха медал и за нея и това беше обявено.

# 520
Гледах и аз Папараци, заради Цвети, чудя се, има ли кой да гледа останалото в предаването?
Сега сигурно дружно ще ме оплюете, ама то и въпросното интервю е мижи, да те лажем  Crazy Първо, че отново ще има продължение, което ми идва прекалено - някои сапунки ще дойдат по-кратки, да му се не знае. И второ, Цвети нищо съществено не казва Rolling Eyes Когато пък каже нещо, звучи леко шизофренично - да, не си говорим с моята приятелка, ама аз много я обичам и всичко ще простя, обаче няма път за нас напред, защото съм си направила изводите, та дори и да ми се обади сега, вече е късно. Това беше половината интервю вчера. А, и че хабер си няма защо така се е получило, ама си прегледала чинно чатовете, за да се подготви за въпроса! А? Ко?!

# 521
  • Gotham City
Няма да има продължение до колкото разбрах. Иначе, то тя какво да каже? Промотират го като "Само тук ще чуете ЦЯЛАТА ИСТИНА!!!!" , а реално не и задават въпроси, свързани с тази истина

# 522
  • Пловдив
Тематично. Никол на Николета Simple Smile

Скрит текст:

# 523
Харлийн, снощи изписаха, че следва продължение  newsm78

# 524
  • Gotham City
Харлийн, снощи изписаха, че следва продължение  newsm78

Може и да съм пропуснала, аз сутринта си го превъртях да видя Цвети. Иначе останах с впечатление, че няма да има повече предвид, че завърши с благодарности към доктори и близки, че си благодариха за интервюто и така нататък

Общи условия

Активация на акаунт