Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 88 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря,ще я прочета непременно!
Понеже чувам,че преписват по 7 капки на седмица,а при мен 8 на ден и се стреснах..
И аз пия по четири капки на ден, но нямам проблем. И до колкото знам се дава и на малки деца така че едва ли е от това.

# 406
Много ни е срамежлива групичката Flowers Hibiscus  Animal Hatching Chick

# 407
Много ни е срамежлива групичката Flowers Hibiscus  Animal Hatching Chick
Flowers Bouquet

# 408
  • Сливен
Вермутче как сте?Като ти гледам линийката не останало.

# 409
Ле ле, не питай Joy по принцип сме много добре, 2019 гр в 32ра седмица бяхме. Растем и дивеем колкото можем. Наближава финиша, аз пътувам между два далечни града всяка седмица (3 часа път с кола), само картона си взех с мен. Сега тази като се прибера, ще наглася багаж за всеки случай да имам готов със мен и където ни хванат контракциите там ще раждам. Ужас хах не искам да мисля изобщо. Иначе остана легло,матрак, чаршафи и такива неща да купим.
Вие прибирате ли се с малкия Simple Smile

# 410
Vermudche направо му се вижда края. Пожелавам ти безпроблемно раждане и най-сладкото пухкаво бебче  Hug

# 411
Vermudche направо му се вижда края. Пожелавам ти безпроблемно раждане и най-сладкото пухкаво бебче  Hug
Благодаря Simple Smile чакаме го с нетърпение Misc Ghost Misc Baby Bottle

# 412
  • Сливен
Нямаш ли по-наблизо болница където да родиш,3 часа си е много.Стисщам палци раждането да е леко,нормално или секцио ще е?
Малкия не е излизал от неделя,в понеделник бихме първите ваксини и три дни имаше температура,днес майка ще го изведе да свърша малко домакинска работа.Мъчат го още коликите все е на ръце и вече започва да се поти.

# 413
Хих не ме разбра. Болница и тук има, но по принцип се водя в града където живея и би следвало там да родя, но с тези упражнения за луди, които ни се НАЛАГА да правим, не се знае къде ще родя. Затова си нося картона с мен с всички изследвания и резултати и тем подобни и да се оправят в родилното както искат с мен хаха. Днес се прибираме за 2-3 дни и ще наглася 2 багажа - 1 за града където живея и 1 да имам с мен постоянно .
ММ работи в новия град и само събота и неделя може да си идва. Сега ми се отвори дупка от 1 месец до следващия преглед и нямаше смисъл да седя сама и затова и аз пътувам с него - в платена квартира от фирмата, ама до края на октомври е платена тук, после нз. Те сега подписват нови договори и ММ не е сигурен дали иска да остане на новото място (заради новите условия ) или да си седим в нашия град и се опитва в друга фирма да започне, ама пуста Англия - всичко става по бабешката - бавно и славно. Кофтито е че ни хваща в неподходящ момент тази новост и мислим ден за ден.
Какво му даваш за коликите, на колко месеца стана - айде вече да се махат и да сте спокойни и кротки Simple Smile

# 414
Скоро значи ще си имаме ново попълнение в бебешката група.
Чакаме и нови бременни момичета през есенния сезон.
Оеси, и ние вдигахме Т.след ваксина.Но това си е съвсем в реда на нещата, макар че аз много се шашнах първия път.
На нас ни избиват първите зъбчета и сме криви и сополиви.

# 415
Скоро значи ще си имаме ново попълнение в бебешката група.
Чакаме и нови бременни момичета през есенния сезон.
Даа, аз съм за октомври( с мъж), имаме мами за ноември (мъж)  и декември (мома). Хайде и нови попълнения да си имаме в групата, с много положителни резултати Hug

Минали сте на следващата фаза - никнене на зъбки Heart Eyes После градина, училище, и т.н нижат се "нещата от живота" неусетно Flowers Four Leaf Clover

# 416
Момичета, много ви се радвам на постовете! Аз си ви чета тихо и кротко, докато ми дойде реда за първата среща с д-р Стефанов. Преди месеци ви се представих, че сменям клиниката и се надявам скоро на успех!
Бъдете живи и здрави, вие и дечицата ви! Vermudche, твоите постове са много, много ведри, вярвам, че ще имаш леко раждане, само да не тръгне някъде по пътя от т.А до т.Б  Grinning

# 417
Дива,кога ти е часа:)

# 418
Мадлен, за края на ноември, но ще звънна другия месец да го променим, защото помня че ми казаха между 12-15ден, но нещо не можах да ги сметна нещата, защото беше едва средата на юли. Ако искаш ще ти пиша на лични като уточним точния ден и час  Grinning

# 419
Направо са ми изпращели постовете Stuck Out Tongue Winking Eye Луда работа хах
То може да стартира по пътя раждането ама ще хвана болница уж хах.  Голямо пране пада, а тези дребните неща (ръкавичка, чорапки шапки) все ми беше смешно като се оплакват как да ги прострат да съхнат, ама се оказа висшо изкуство хах. Разпределих почти багажа на две, където почне "люпенето" ще има с какво да си го посрещна танцьора, а таткото ще се дооправя с багажите както може. Понеже май ще изнасяме багажи лека по лека от тази квартира и затова още бавим много неща, но роди ли се - отива и купува каквото трябва.  Постоянно обикаляме и му показам кое и какво ми харесва.
Айде мн успех момичета и да не изкрейзате покрай прегледите. С вяра че всичко ще е ок

Общи условия

Активация на акаунт