Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Сливен
Верно,много лек белег.

# 721
  • Стара Загора
Сали, все едно коте те е одраскало. Simple Smile
Бананче,, от клиниката на Стефанов /понеже вече няма да ходя там/, искат периодично да се изследва ПКК, аРПП, ТСХ и вид.Д. И ако има проблем ,да се консултирам с тях. Инъче всичките ми  изследвания са наред за сега.
А при Вучкова съм ходила. Преди години един доктор ме наплаши ,че сигурно имам гуша , защото имам висок пулс, но Вучкова ми каза ,че щитовидната ми жлеза е абсолютно здрава. Simple Smile

# 722
[video][/video]
Вчера доктора ме прегледа. Имаме 8 бр в дясно с размер 8.5мм и 7 бр в ляво с размер 8мм. Очаквал е на този етап да са поне 10 затова увеличихме дозата на гонала на 87.5. В понеделник пак съм там а във вторник ще влеем интралипид. Мнение? Знам че трябва да бъдат поне 18мм. Трябва ли да ме притеснява нещо според вас?

# 723
[video][/video]
Вчера доктора ме прегледа. Имаме 8 бр в дясно с размер 8.5мм и 7 бр в ляво с размер 8мм. Очаквал е на този етап да са поне 10 затова увеличихме дозата на гонала на 87.5. В понеделник пак съм там а във вторник ще влеем интралипид. Мнение? Знам че трябва да бъдат поне 18мм. Трябва ли да ме притеснява нещо според вас?

Няма какво да те притеснява . Аз започнах с 62.5,след това увеличихме на 75 ,накрая стигнах до 100. Продължихме стимулацията доста по-дълго и именно заради това ще правим ЗЕТ.

# 724
Няма нищо притеснително, важното е, че са еднакви по размер, притеснително е, когато един дръпне много, а другите изостанат. Ще станат и 18-20 мм, не се притеснявай, ако трябва ще удължи стимулацията, както при Мадлен. Стискам палци, всичко ще е наред!

# 725
Здравейте!
Бях ви писала, че януари месец ще стартираме ин витро процедура, като плановете ни бяха сами да я финансираме, но за съжаление възникна проблем с парите. Сега мислим да кандидатстваме за финансово подпомагане от ЦАР. При мен и двете тръби са непроходими. Но преди няколко страници четох, че сте коментирали, че това изследване, което прави д-р Стефанов не важи при кандидатстване с тубарен фактор. Налага се да правя цветна снима, така ли? Знаете ли къде в Стара Загора може да се направи?

# 726
Момичета минаха две седмици след полужителния ма тест.Първия беше 48 ,втория 156.Дадоха ми час при др.Стефанов чак за 11.12.Нямало по рано.Казаха ми ако искам две седмици след теста да отида някъде да ме видят .Така и направих.В ряда бях на преглед,но докторката не можа да види нищо.Каза ми ,че е рано още.Но по мой изчисления съм в 5та г.с.И вшсля ,че би трябвало да се вижда вече.Каза да отида другата седмица в петък.Но аз ще се побъркам до тогава.Моля ви кажете ми какво мислите.Дали наистина е рано.Или нещо не наред.Или докторката не видяла заради лоша апаратура.Незнам какво да правя.Да отида на друг лекар ли.Или да пусна един кръвен тест.

Алексия  цветна снимка  можеш да си направиш при доктор Бузалов.Страхотен специалист.Аз съм много доволна от него.Ако искаш ще ти дам кординатите му.

# 727
stz2, не се притеснявай и не мисли лоши неща. Щом са ти казали, че е рано, сигурно е така. Аз не помня кога се виждаше нещо на ехографа, доста отдавна беше моята бременност. Дъщеря ми е вече на 13 години. Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред.
Благодаря за информацията за д-р Бузалов. Чувала съм, че е много добър специалист, не знаех, че мога при него да направя цветна снимка. И тя ли се прави под пълна упойка?

# 728
  • Бургас
На какъв уз те гледаха, коремно или вагинално? На каква поддържаща терапия си и колко дни след прегнила направи ти този тест?

# 729
stz2 😊, не се тревожи ! И аз бях така отидох още в 5 г.с при д-р Иванов и с триста зора видяхме плоден сак, след като два пъти ми каза, че нищо не вижда и аз настоявах пак да види и  най-накрая видяхме само плодния сак, а имай предвид , че апаратурата му е хубава! Чак в края на 6г.с се видя малкото тупкащо сърчице! Рано е още , стискай малко зъби и не се филмирай , че така само си вредиш. След като нищо не е станало до момента притеснително, значи всичко е наред 😝! Бъди търпелива, че от тук на татък трябва да се научиш да чакаш и да бъдеш спокойна !

# 730
  • Сливен
Разбирам те ,но много рано искаш са се види.Миналата година,пол.тест беше на 9.11,а чухме сърце на 30.11.
От Бузалов съм много доволна и аз.Няколко страници назад се коментираха доктори от Ст.Загора.

# 731
В понеделник съм на 3-ти преглед. Ще пуснат освен лх и естрадиол,пкк и коагулация. Във вторник е интралипида. После какво следва?

# 732
Благодаря ви момичета за отговорите и съветите. Hug Прекрасни сте.
Гледаха ме с вагинален ехограф.Нямам прегнил бит ,нито друго което може да повлиае.От кликата ми казаха ,че е положителен теста.Терапията ми е : л-тироксин *1 на ден,преднизолон*1 на ден,фолиева мета *1 на ден,пренатал*1 на ден,ношпа 3*1,естрофем 3*1,утрогестан 3*3(2 вагинално ,1 орално)селен*1,витамин е *1, оксибио*1,вигантол *7 капки,фраксипарин и аспирин приз ден( редувам ги) Frowning
Ще си изчакам прегледа другата седмица.А в понеделник може да пусна един кръвен ,ако не се стърпя.

# 733
Момичета, има ли някоя с донорска програма в инвитро център Стефанов? Мнения за това как се случват нещата, за цени?
За донорско инвитро трябва ли да се прави цветна снимка?

# 734
Stz2 спокойно бе слънце, с такива притеснения най-мн да си навредиш сама на себе си. Мен ме гледаха в 6 г.с + 2-3 дни. Прекалено рано е още. Плюс това при всяка ембриончето расте различно , ако някой ти е казал че задължително трябва да се види в 5та седмица. Няма да се сравняваш с други. Ти си си ти.

Общи условия

Активация на акаунт