Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Оеси четох по другите теми че някой са ги карали вагинално да си слагат естрофем така че сладката е чула правилно да поставя вагинално.
Сладка - щом ти е казал доктора схемата я изпълнявай. Предполагам че вагиналната таблетка ще е вечерта. Правиш си тоалета пъхаш и лягаш да спиш. Колкото толкова. Той е толкова малко хапче че мн бързо ще се разтвори. (Не съм била на такава схема и в цикъл да подчертая)

# 151
И аз слагах естрофем вагинално и пиех и през устата, понеже до последно не се знаеше дали ще стигна до трансфер заради високия прогестерон, когато прогестерона падна трябваше да се задействаме по-бързо да направим добра лигавица и доктора ми го предписа вагинално. През лигавицата се усвоява по-бързо. Сладка, нататък не мога да помогна, защото бях в процерура, а не се готвех за ЗЕТ, та не съм била в цикъл. УСПЕХ!  Hug
Ваня, честито! Лека и безпроблемна бременност, до термин! Всичко ще е наред! Случва се да има кървене и зацапване и около дата на месечния цикъл, щом не е алена бъди колкото можеш спокойна и си лежи повече! Менструални болки имах до третия месец не им се плаши.

# 152
Благодаря ви момичета :* Ще гледам да я карам по-спокойно, до колкото е възможно. Първия ми преглед е на 23.06. направо нямам никакво търпение... 

# 153
  • Сливен
Никога не е късно човек да научи нещо.Успех Сладката.

# 154
sladkatakaka1988 аз минах по този път и ми е много прясно всичко. Бях със ЗЕТ. Схемата е същата. От първи ден на цикъла започваш с 1 таблетка Естрофем. И после увеличаваш 2х1 на втори ден, 3х1 от трети ден на татък (до прегледа). На първия ми чист ден аз слагах и 1 таблетка от долу и така всяка вечер. На 10 ден от цикъла ми беше прегледа, направихме изследване за прогестерон, който си беше в норма, на прегледа всичко си беше ок и пристъпихме към Утрогестан по схема 3х3 (три пъти на ден 1 през устата и 2 от долу). На 16-ти ден от циъла ми беше трансфера и това е в общи линии. Пожелавам ти успех и стискам палци Simple Smile

# 155
  • Сливен
Феър,не ми пуснаха МБ направо ми изписа ломексин 600мг 2 таблетки едната тази вечер,другата в петък.

# 156
  • Сливен
Странно аз сега доктора ми пусна и каза че в 8м пак се пуска НО може ти ако нямаш оплаквания  (а писа че имаш странно )и затова просто профилактично.А и те май най мн държат на МБ ако ще се ражда нормално.Абе различни доктори различни принципи.

# 157
  • Сливен
А ми аз след по-малко от месец ще раждам,лежах и за задържане ,може би да не дразни влагалището ,знам ли  newsm78.Иначе ми каза,че е доста срещан проблем ,според нея са гъбички.Аз имам МК от преди месец тогава беше чиста.Не знам дали има връзка ,но докато слагах утрогестан всичко беше наред,спрях и след няма и две седмици се появи този проблем.

# 158
  • Сливен
Най-вероятно заради това че лежа за заддържане.Ейй ти си обратното на мен аз проблема ми почна когато слагах утрогестана а ти като го спря.
На мен явно това ми е слабо място тъй като все ми излизаха гадини на мб и отделно преди опита бях в нивата зона на хламидии който и в началото на 2016 лекувах.
Писах на Яница тя ми пише лактажин и хем писах че скоро съм го ползвала и не  са отшумели оплакванията

# 159
  • Сливен
При мен всички МБ от както тръгнахме при Стефанов са чисти,имах гъбички веднъж преди окоро 10години.За лактажина АГ-то ми обясни,че прави кисела средата,а на упътването на това лекарство пише,че трябва да се мия с алкален или неутрален сапун,защото гъбичките обичали кисела среда.

# 160
  • Сливен
Браво значи ти си добре с мб и явно сега от бременноста да си получила дискомфорт .Ще изчакам да видя Яница какво ще пише просто не ми действа явно лактажина.
Уф дано скоро да мине че е ужасно!

# 161
Аз си изкарах помти цяла бременност с гъбички. Все ми изписваха гиназол, а той си е слабичък. Ако е само кандида ,не е болка за умиране.

# 162
  • Сливен
Кандида никога не съм имала.Феър,дано и ти да се оправиш бързо.Бананче как сте с близнаците?

# 163
  • Димитровград
Благодаря ви момичета Hug дано скоро и аз се похваля и този път пак да е полужителен резултата, но да е успешен до края Praynig

# 164
  • Сливен
Благодаря ви момичета Hug дано скоро и аз се похваля и този път пак да е полужителен резултата, но да е успешен до края Praynig
Сладка успех и бъди сигурна че тоз път до края всичко ще е наред и ще гушкаш мечтата си дай боже и две в обятията си bouquet

Общи условия

Активация на акаунт