Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета Hug дано скоро и аз се похваля и този път пак да е полужителен резултата, но да е успешен до края Praynig
Успех, Сладката!  Hug

# 166
Здравейте, предстои ми да подам документи за Фонда. Искам да попитам тези от вас, с финансиране от ЦАР - въпросните 5000 лв стигат ли за един опит при д-р Стефанов или се налага доплащане и съответно колко сте доплатили?

# 167
Здравейте, предстои ми да подам документи за Фонда. Искам да попитам тези от вас, с финансиране от ЦАР - въпросните 5000 лв стигат ли за един опит при д-р Стефанов или се налага доплащане и съответно колко сте доплатили?
Стигат но ти трябва да си платиш изследвания преди да стартирате,  които ти иска др.в тези 5000 влизат стимулация -инжекции, прегледи ,пункция и трансфер всичко друго си го плащаш.

# 168
Да, изследванията предварителните знам, че ние ги плащаме, но има клиники в които се доплаща за лекарства за стимулация, прегледи и др и понякога стават едни 2-3000 отгоре (заедно с предварителните изследвания). Затова попитах, за да знам как седят нещата. Иначе за тези първоначалните може би около 1000 лв стигат.

# 169
Ние не сме доплащали нищо.

# 170
Изцяло зависи от теб дали ще доплатиш, защото ако си много проблемна  (например с  намален яйчников резерв и трябва да си биеш голяма доза за стимулирането им) тогава ще ти скочи разхода. Аз бях на сравнително ниска доза Пурегон 75 сутрин и вечер, но има такива с високи дози, сиреч повече дърпат от тези 5000 лв. Миронче си доплащаха и двата опита при доктора поради тази причина.

# 171
  • Сливен
И аз нищо не съм доплащала общо вс като подписвах документите ми е излезнало 4200лв.Аз съм  с НЯР но отговорих добре на стимулацията.
Ако се наложи или доктора прецени може да ти направи вливки който са 600 лв +100 лв в клиниката за вливката

# 172
  • Стара Загора
И ние не сме доплащали нищо за процедурата. 5000-те хиляди бяха достатъчни Simple Smile Не сме правили и вливане на имуновенин, не се налагаше в нашия случай.
Успех!

# 173
Ema_P, всичко е строго индивидуално при всяка двойка. Не може да се каже предварително. Понякога обстоятелствата се променят в движение... разбирай по време на самата стимулация. Нагласи си едни 2000 хиляди за всеки случай (доплащане на лекарства, допълнителни изследвания, лекарства НЕпокрити от фонда... и други). После така или иначе ще си купуваш лекарствата след трансфера, така че ще ги оползотвориш, а дай боже да е + теста, ще ти трябват още Wink .
За лекарства за стимулацията фонда дава до 2100 лв за ИКСИ. За стандартно инвитро - до 2300 лв.

# 174
Благодаря за информацията, излиза че не е практика да се доплаща, а само ако се налага. Сравнявам с друга клиника (колебая се между двете), но там предварително внасяш една солидна сума за лекарства за стумулация и само ако останат ти връщат Simple Smile.
Видях, че на първата страница има хотели, но не съм ги гледала все още. Който е ползвал може ли да сподели изгоден вариант, не далеч от клиниката.

# 175
Относно хотел -хотел Траяна е хубав хотел.

# 176
Хотел Траяна е най-хубавия там + че има обедно меню, много вкусно и евтино (чак съжалявам, че не съм в Бг да отида да хапна пълнени чушки там, мн ми бяха харесали) не е далеч и пеша да ходиш до клиниката, таксито много евтино вземаше (2-3 лв ) Wink

# 177
Благодаря ви, момичета Hug

# 178
Момичета... Аз пак съм се филмирала... Днес прокървих, не е много, но е тъмно червено и ще се побъркам. Днес ми е 20-ти ден от трансфера. Свързах се пак с Яница, но тя не ми каза нищо по-различно от предния път (да спра Фраксипарина и аспирина, утрогестана да го приемам през устата и да лежа). Каза, че е рано за преглед, тъй като нямало нищо да се види и... Това е в общи линии. Много съм притеснена в момента и се чудя дали да чакам до датата на прегледа или да отида на преглед при друг лекар...

# 179
Момичета... Аз пак съм се филмирала... Днес прокървих, не е много, но е тъмно червено и ще се побъркам. Днес ми е 20-ти ден от трансфера. Свързах се пак с Яница, но тя не ми каза нищо по-различно от предния път (да спра Фраксипарина и аспирина, утрогестана да го приемам през устата и да лежа). Каза, че е рано за преглед, тъй като нямало нищо да се види и... Това е в общи линии. Много съм притеснена в момента и се чудя дали да чакам до датата на прегледа или да отида на преглед при друг лекар...
Направи това, което ще те накара да се чувстваш спокойна (а това е много важно), ако трябва отиди при някой, на който можеш да имаш доверие! Успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт