Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява варикоцеле и какви са възможните лечения за него?
Какво означава положителен ANA скрининг титър и защо д-р Стефанов увеличи дозата на NeoFolic Meta?
Какви са възможните причини за заглушаване на ушите и може ли промиването на ушите да попречи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява варикоцеле и какви са възможните лечения за него?
Варикоцеле е състояние, характеризиращо се с разширени вени в тестисите. Възможните лечения включват операция за отстраняване на част от разширените вени, въпреки че има малък шанс за подобрение на резултатите. Операцията може да бъде травматична и не винаги води до подобрение. Преди да вземете решение за операция, препоръчително е да се консултирате със специалист в областта.
-
Какво означава положителен ANA скрининг титър и защо д-р Стефанов увеличи дозата на NeoFolic Meta?
-
Какви са възможните причини за заглушаване на ушите и може ли промиването на ушите да попречи?
Заглушаването на ушите може да се дължи на различни фактори, включително натрупване в каналите. Промивката с топла вода обикновено не пречи и може да помогне при тези симптоми. Въпреки това, важно е да се консултирате с лекар по УНГ, за да установите точната причина за загубата на слуха и да предприемете подходящи мерки за лечение.
-
Какво представлява постановлението за изпълнение на държавния бюджет и какви са промените в него?
-
Как мога да засиля имунната си система?
Времето не е много,но е много в сравнение с преди
Не съм престаряла но с ММ позакъсняхме малко с децата ,къде заради образование,къде после работа.... а и имам някаква психологическа граница за възрастта за нова бременност. Не мога да чакам да ме мотаят.Ако има проблем,трябва да го разрешим,ама като не го търсим,как да стане 
Ако беб стане,ще отменя часа,да го заеме някой друг.