Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
stz2, от моите опити мога да кажа, че броя на фоликулите не се променя когато си по къс протокол, колкото се видят на 2-ри ден, в общи линии това са, а от стимулацията зависи само едновременното им нарастване. Така, че това няма какво толкова да те плаши, според мен е чудесно, че и трите са с еднакви размери, пишеш 17-18, имаш реален шанс и трите да са достатъчно узрели, за да се оплодят. Успех, мила!
Някой да знае, дали д-р Стефанов прави пункции на естествен цикъл?

# 571
  • Бургас
Много се надявам, защото за това отиваме сега. На 13 ми е часа и ще разбера . Иска ми се да опитаме на естествен цикъл, преди Фонда  Praynig

# 572
Здравейте момичета.Днес на прегледа доктора вида три фоликула по 17,18 мм.Явно това ще е,няма да станат повече въпреки силната стимулация.В четвъртък ще ми е пункцията.Много ме притеснява ,че са само три.Но дано са качествени.В сряда в 23 ч ще си сложа овертрила и в 11сутринта ще е пункцията.Дано всичко е наред.Много ми е притеснено.

Здравей, ако оветрила ти е 23ч в сряда , няма как пункцията да е в четвъртък...би трябвало да е в 11 часа сутринта в петък. Провери си нещата, да не стане грешка,че е много важно.Успех Simple Smile

# 573
Благодаря момичета.Моя грешка.Овертрила днес вторник в 23 вечерта.Пункцията в четвъртък в 11 сутринта.Днес на вливката ми сутринта имаше две момичета на пункция и една за трансфер.Желая им успех и на всички който са в процедура.Дано всички скоро получим  добри новини .Hug

# 574
Много се надявам, защото за това отиваме сега. На 13 ми е часа и ще разбера . Иска ми се да опитаме на естествен цикъл, преди Фонда  Praynig
Чери ще те чакам с новини, че ми е много важно, ако не те затруднява пиши след прегледа какво ти е обяснил доктора за ЕЦ, моля, може и на лични! Успех! Hug

# 575

Излязоха резултатите от изследванията. Вит Е си е нисък. От минимални 30 моят е 20.68. А пия вит Е на Джеймисън. Какво да направя?

Витамин Е или витамин Д, ако е Д по колко капки пиеш? Бавно ще го качиш, но трябва да пиеш по около 9 капки, аз пиех толкова за 56  кг. тегло, ако си повече килограми можеш да пиеш повече капки. Ще се опитам да намеря линк към една тема, там най-точно можеш да прочетеш.

http://old.bg-mamma.com/?topic=1001231.msg35760581#msg35760581
Задай въпроса си към denis.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 16:13 от Salilinda

# 576
  • Сливен
Доколкото знам не прави на ЕЦ,но може и да са се променили нещата.

# 577
Stz,успех днес.
Чакаме те с добри новини след пункцията  Peace

# 578
  • Казанлък
Здравейте Simple Smile И аз си записах час за доктора, но се чудех може ли да ми кажете има ли стандартни   първоначални изследвания, които  назначава и какви са те? Изобщо как протича първоначалната консултация и преглед?

# 579
Здравей,Stelsy.
За кога имате запазен час? Също така вие имате ли някакви изледвания изобщо или тепърва ще започвате?
Защото е много относително . Ние имахме 2 папки с изследвания и в момента се сещам само за вит. Д,но със сигурност не е само той.

Преди старт на опит пуснахме Антинуклеарни антитела.НК клетки,анти фосфилипиден скрининг IgG, анти фосфилипиден скрининг IgM и серология .

Това първа консултация с репродуктивен специалист ли ще ви е?

# 580
  • Казанлък
Ами общо взето ще ми е първа консултация, да. Имам предишни изследвания, според които имам ПКЯ с лека инсулинова резистентност и Хашимото и толкоз. Часа ми е за 27.11. Но се чудех дали да не си направя преди да отида пак изследвания на щитовидната и да си пусна и половите хормони, за да не се губи после време.

# 581
Ами общо взето ще ми е първа консултация, да. Имам предишни изследвания, според които имам ПКЯ с лека инсулинова резистентност и Хашимото и толкоз. Часа ми е за 27.11. Но се чудех дали да не си направя преди да отида пак изследвания на щитовидната и да си пусна и половите хормони, за да не се губи после време.

Според мен изчакай,за да ти ги назначи той и да ги пуснеш направо там.
Само инсулина си изследвай другаде,понеже там не могат . Аз си го изследвам в моя град,понеже първият път (сама си го назначих) беше 33 (което е мега високо) и сама го регулирах с метфогамма до 8.9 (последно изледване преди месец) .
Предполагам приемаш хапчета за него?

Ако нямате спермограма,отидете седмица преди това и я пуснете,за да знаете дали там всичко е наред (:

# 582
  • Казанлък
Благодаря ти за отговорите Simple Smile

# 583
Мадлен Благодаря HugЕ днес мина и моята пункция момичета.Само дето брах толкова страх.Всичко мина нормално.Упойката ми понесе добре.Изкарахме 5 фоликула BlushСега ще чакам Наталия утре да ми се обади.Благодаря момичета за куража и  подкрепата Hug.Страхотни сте Kissing Heart

# 584
Мадлен Благодаря HugЕ днес мина и моята пункция момичета.Само дето брах толкова страх.Всичко мина нормално.Упойката ми понесе добре.Изкарахме 5 фоликула BlushСега ще чакам Наталия утре да ми се обади.Благодаря момичета за куража и  подкрепата Hug.Страхотни сте Kissing Heart

Супер,стискам палци да са хубави:)

Общи условия

Активация на акаунт